Koko Suomi pääsee jälleen kerran jännittämään Huuhkajien taivalta EURO2020-karsinnoissa 5. syyskuuta, kun maajoukkue kohtaa Kreikan Tampereella. Unibet lyö tuttuun tyyliin pystyyn Helsingin parhaimman kisakatsomon ja tässä sinun mahdollisuus hankkia paikat. 

Tampereen Ratinalla raikaa taas syyskuussa ja Huuhkajien vieraaksi saapuu jo tutuksi tullut Kreikka. Suomen maajoukkueen EM-karsintojen toinen kotiottelu pelataan torstaina 5.9. ja odotettavissa on täpötäysi tupa, kun Huuhkajat metsästävät elintärkeitä pisteitä edetäkseen EM-lopputurnaukseen taistelemaan Euroopan herruudesta jalkapallossa. 

Unibet järjestää perinteiden mukaisesti jälleen kerran kisakatsomoa luksustiloissa Helsingissä. Monelle kuvio on sangen tuttu, Unibet kutsuu onnelliset voittajat paikalle nauttimaan ilmaisista juomista, ilmaisista ruuista sekä tietenkin itse jalkapallosta mitä mahtavimmassa seurassa. Kampanjaan osallistuminen ei todellakaan vaadi paljoa, varsinkin kun ottaa huomioon, että tarjolla on paikat sinulle ja kaverillesi Helsingin siisteimpään kisastudioon. 

Tehtävänä on iskeä mikä tahansa 5 euron betsi urheiluun ja täten pelaaja on mukana arvonnassa. Mainittakoon, että arpoja saa olla rajaton määrä. 

Näin olet mukana Unibetin kisakatsomo-arvonnassa

  • Luo tili tai kirjaudu Unibetille
  • Mene kampanjasivulle ja paina osallistu-painiketta
  • Aseta 5 euron arvoinen veto mihin tahansa urheilukohteeseen
  • Olet mukana arvonnassa
  • Voittajat arvotaan 20.8., 27.8. ja 3.9. 
  • Kampanja on voimassa 2.9. klo 23:59 asti

Siirry tästä Unibetille ja hommaa paikat kisakatsomoon!

 
Pukki, Pukki,Pukki! 

Ei ole yllätys, että jälleen kerran suurimmat odotukset lepäävät muuan Teemu Pukin harteilla. Huuhkajien tärkein hyökkääjä teki monien silmissä erittäin onnistuneen debyytin Valioliigassa ampumalla Norwichin ainoan maalin 4-1–tappiossa Liverpoolia vastaan. Pukki siis jatkaa tahan siitä mihin viime kaudella jäi. 

Pukin suoritukset Huuhkajissa ovat myös kaikkien tiedossa ja maalitykki varmasti pyrkii kasvattamaan saldoa Kreikkaa vastaan. Viimeisimmän kohtaamisen Kreikka onnistui viemään lukemin 1-0, mutta luotto Huuhkajiin on tästä huolimatta pettämätön 5. syyskuuta Tampereen Ratinalla. 

Unibet lentää Huuhkajien kanssa! 


Mikäli etsit vielä sopivaa sivustoa vedonlyönnille, niin suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan Unibetia. Pohjoismaiden suurimpien lafkojen joukkoon lukeutuva Unibet tarjoaa esimerkiksi lukemattomia määriä kohteita Huuhkajien otteluihin. Eikä sovi unohtaa, että Valioliiga on erittäin läsnä Unibetilla ja Teemu Pukin maalimääristä pystyy lyömään erittäin mehukkaita betsejä sisään. 

Uudet asiakkaat voivat lunastaa rekisteröitymisen jälkeen ensitalletusbonuksen. Ensimmäisen talletuksen pelaaja saa 100% bonuksen 100€ euroon asti sekä 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. 

LIITY TÄSTÄ UNIBETILLE