EA Sportsin supersuosittu NHL21-konsolipeli julkaistiin viime perjantaina ja konsolipelaajat saivat ennenaikaisen joulun jo lokakuun loppupuolella, kun tämä koko syksyn odotettu uutuuspeli saapui vihdoin pelattavaksi. Vedonlyöntijätti Unibet tietää miten himoittu peli NHL21 on eri konsoleille ja siksi se haluaa hemmotella asiakkaitaan täysin ilmaisella NHL21-arvonnalla, josta viisi onnekasta pelaajaa voittaa itselleen tämän himoitun uutuuspelin!

NHL21-konsolipeli on yksi suomalaisten suosituimmista joululahjatoiveista, sillä tämä jokasyksyinen uutuuspeli on lähes jokaisen konsolipelaajan pakkohankinta vuodesta toiseen.

Unibet on päättänyt tuoda joulun konsolipelaajille tällä kertaa etuajassa, sillä tämä palkittu vedonlyöntitalo on laittanut käyntiin täysin ilmaisen arvonnan, josta viisi onnekasta Unibet-asiakasta voittaa itselleen NHL21-konsolipelin!

Tämän vuodesta toiseen supersuosioon nousevan kiekkopelin tuoreimman version parissa saat varmasti tunteet pintaan, kun mittelet NHL-kuninkuudesta kavereidesi kanssa.

Jos ennenaikainen joulu ja tulikuuma NHL21-konsolipeli kiinnostaa, niin katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä arvontaan osallistuminen päättyy jo tänään, maanantaina 19. lokakuuta!

Osallistu ilmaiseen arvontaan ja voita NHL21!

Näin pääset mukaan Unibetin NHL21-arvontaan!

Unibet ei ole halunnut rajata kampanjaan osallistumista mitenkään vaan mukaan pääsevät kaikki Unibetin uudet ja vanhat asiakkaat, joilta löytyy oma Unibet-pelitili. Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä luotuna tälle palkitulle vedonlyöntisaitille, niin nyt jos koskaan on sopiva hetki tehdä sellainen, sillä muuten arvontaan osallistuminen jää kohdaltasi haaveeksi.

Pääset liittymään Unibetille helposti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi klikkaamalla vieressä näkyvää kuvaa.

Samalla voit halutessasi uutena Unibet-asiakkaana lunastaa itsellesi tämän vihreän vedonlyöntijätin tarjoaman 100% vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Tämän bonarin kierrätys on Suomen helpoin: Vain 4-kertainen kierrätys minimikertoimella 1,40.

Sisäänkirjautumisen / pelitilin rekisteröinnin jälkeen sinun tarvitsee etsiä Unibetin Kampanjat-välilehdeltä ”Voita itsellesi uusi NHL21” -kampanjasivu ja klikata keltaista Osallistu-nappia ja olet mukana arvonnassa.

Arvontaan osallistuminen on täysin ilmaista, mutta toimi heti, sillä sinulla on vain tämä päivä (maanantai 19.10.2020) aikaa osallistua tähän maistuvaan NHL21-arvontaan!

Unibet arpoo kampanjasta viisi onnellista voittajaa 23. lokakuuta 2020 mennessä ja ottaa yhteyttä sivustoviestin kautta voittajiin. Jos olet yksi onnellisista voittajista, sinun tulee ilmoittaa Unibetille mille konsolille haluat oman pelin. 

Unibetin säännöt ja ehdot ovat voimassa koko kampanjan ajan.

Tästä pääset mukaan NHL21-arvontaan Unibetille!