Vedonlyöntijätti Unibet on tunnetusti yksi suomalaisten pelaajien eniten käyttämistä vedonlyöntisivustoista korkeiden kertoimien sekä todella runsaan pelikohdevalikoiman ansiosta. Lisäksi se tarjoaa vedonlyöntiasiakkaidensa iloksi jatkuvasti myös toinen toistaan upeampia kampanjoita, kilpailuita ja arvontoja, joista asiakkaiden on mahdollistaa voittaa upeita palkintoja! Tälläkin hetkellä käynnissä on useampi eri kampanja, joista pelaajien on mahdollisuus voittaa mm. NHL-matka Nashvilleen yhdessä Tikin kanssa, Tikin NHL-pelipaitoja sekä aitioelämys Helsingin IFK:n matsiin, joten jos nämä palkinnot herättivät värinää vatsanpohjassa, niin nyt kannattaa aktivoitua ja osallistua, niin saatat olla kuukauden päästä Nashvillessä katsomassa NHL-kiekkoa yhdessä viisinkertaisen Stanley Cup -voittajan kanssa!

Jokainen suomalainen urheilun ystävä tietää pommivarmasti kuka on Esa Tikkanen, sillä tämä sanavalmis HIFK-kasvatti pelasi urallaan lähes 900 NHL-ottelua ja pääsipä Tikkanen nostelemaan Stanley Cup -pyttyäkin peräti viidesti, jolla hän jakaa yhdessä Jari Kurrin kanssa suomalaisten Stanley Cup -voittajien kärkipaikan. Tikkasen mestaruuksista neljä tuli Edmonton Oilersin paidassa ja viimeisen, keväällä 1994 voitetun NHL-mestaruuden hän voitti New York Rangersin paidassa. 

Jokainen suomalainen kiekkofani unelmoi varmasti matkasta rapakon taakse katsomaan maailman parasta kiekkoliigaa ja nyt Unibet on päättänyt vastata kutsuun ja laittanut käyntiin Unibet States of America - Lähde Tikin kanssa Nashvilleen -kampanjaan, jossa on jaossa yhteensä kolme kahden hengen urheilumatkaa kantrikaupunki Nashvilleen! Yksi matkoista on jo jaettu, mutta vielä on kaksi kahden hengen matkapakettia jäljellä, jotka odottavat uusia omistajiansa Unibetin vedonlyönnissä! Toinen matkoista laitetaan kilpailun parhaalle betsarille, mutta toisen matkan arvonnassa olet automaattisesti mukana, kun vain osallistut kampanjaan, joten myös onnetar saattaa siivittää sinut Nashvillen reissulle!

Jos upea viikon mittainen NHL-matka Nashvilleen Tikin hostaamana kiinnostaa, niin nyt kannattaa katsoa alta tarkemmat ohjeet siitä miten voit sellaisen voittaa!

Näin voit voittaa NHL-matkan Nashvilleen Unibetin vedonlyönnistä!

Vedonlyöntibookkereiden parhaaseen A-ryhmään kuuluva Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Unibetin vedonlyöntiasiakkaat, jotka mielivät mukaan Amerikan NHL-matkalle. 

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole tehtynä, niin pääset tekemään sen kaikista helpoiten ja nopeiten tästä linkistä klikkaamalla

Uutena Unibet-asiakkaana saat lisäksi liittymislahjaksi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi Unibetille ja pääset aloittamaan vedonlyönnin kaksinkertaisella pelikassalla! Lisäksi kaikki ensitalletusbonuksen hyödyntäneet asiakkaat saavat käyttöönsä 10 euron arvoisen riskittömän mobiilivedon! Voit lukea Unibetin uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa palkintomatkan metsästys Unibetin vedonlyönnissä ja tämä onkin ehdottomasti koko kampanjan hauskin osuus. Ihan alkuun sinun tulee käydä kampanjasivuilla klikkaamassa keltaista Osallistu-nappia, jotta rekisteroidyt mukaan kilpailuun. 

Seuraavaksi sinun tulee siirtyä Unibetin vedonlyöntiin, lyödä vähintään 5 euron ennakko- tai liveveto mistä tahansa lätkäkohteesta minimikertoimella 1,40. Muista, että vetolapulla tulee olla kohteina vain jääkiekko-otteluita. Kilpailussa ei huomioida cash out- eikä järjestelmävetoja. Kisan voittaa pelaaja, joka onnistuu kampanja-aikana 21.1.2019 - 4.2.2019 kello 8:00 nappaamaan kiinni korkeimmalla kertoimella osuneen vetolapun. Voittaja saa palkinnoksi kahden hengen NHL-matkan Nashvilleen Tikin opastamana. Unibet arpoo lisäksi maanantaina 4. Helmikuuta kampanjan päätyttyä toisen kahden hengen matkan kaikkien kampanjaan osallistuneiden pelaajien kesken.

Voit lyödä kilpailussa useamman vähintään 5 euron arvoisen vedon ja kaikki voittavat jääkiekkovetosi ovat mukana kisassa. Unibet päivittään kilpailun leaderboard-taulukko vähintään kolmen arkipäivän välein, joten voit seurata sijoittumistasi kampanjasivuilla ja tavoitella tarvittaessa korkeaampia kertoimia kuin kilpailun johtaja.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

— Klikkaa itsesi Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä painamalla.
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili. Uutena vedonlyöntiasiakkaana saat käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon.
— Osallistun Korkein kerroin -kisaan klikkaamalla kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia.
— Lyö vähintään 5 euron arvoinen jääkiekkoveto Unibetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,40.
— Kisan ja viikon mittaisen NHL-matkapaketin kahdelle voittaa pelaaja, joka ottaa kampanja-aikana (21.1. - 4.2.2019) kiinni vetolapun korkeimmalla kertoimella.
— Kampanjan päätyttyä Unibet arpoo kaikkien osallistuneiden kesken toisen matkapaketin.
— Cash out- ja järjestelmävetoja ei huomioida kilpailussa. 

Lyö vetoa Unibetilla ja voita upea NHL-matka!

Palkintona NHL-matkoja kahdelle, ilmaisvetoja sekä Unibet-tuotteita!

Unibet ei tunnetusti säästele kuluissa, kun se järjestää asiakkaidensa iloksi vedonlyöntikampanjoita, joista asiakkaiden on mahdollista voittaa toinen toistaan hienompia palkintoja, kuten matkapaketteja, käteistä, bonusrahaa ja paljon muuta eikä Unibetin toimistolla ole tälläkään kertaa menty siitä mistä aita on matalin vaan tarjolle on laitettu parasta mahdollista herkkua palkintopöydän täydeltä!

Korkein kerroin -kisan voittajalle on luvassa upea kahden hengen NHL-matkapaketti kantrikaupunki Nashvilleen katsomaan, kun Pekka Rinteen tähdittämä Predators kohtaa Los Angeles Kingsin, Colorado Avalanchen sekä Edmonton Oilersin. Matkan aikana pääsee siis näkemään mm seuraavat huippukiekkoilijat livenä: Pekka Rinne, Juuse Saros, Mikko Koskinen, Jesse Puljujärvi ja huippukautta pelaava Mikko Rantanen sekä supertähdet Connor McDavid, Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog, Anze Kopitar sekä monet muut!

Matkan ajankohta on helmikuun lopussa, tarkemmin sanottuna 20.2. - 27.2.2019. Palkintomatka sisältää edestakaiset lennot Helsingistä Nashvilleen, lentokenttä- ja ottelukuljetukset Nashvillessä, hotelliyöpymiset aamupaloineen, matkaopas Esa Tikkasen kootut tarinat vuosien varrelta, otteluliput kolmeen Nashville Predatorsin kotiotteluun (LA Kings, Colorado Avalanche, Edmonton Oilers) sekä paljon muuta ohjelmaa, joista vastaa Unibet matkanjohtaja Esa Tikkasen johdolla.

Luvassa on siis todellinen kiekkofani unelmamatka kaikilla herkuilla ja mikä parasta, Unibet maksaa viulut! Sijalle 2-10 Korkein kerroin -kisassa sijoittuneet pelaajat palkitaan puolestaan eri arvoisilla ilmaisvedoilla sekä Unibetin tuotteilla, joten ilman palkintoa eivät kisassa jää myöskään pääpalkinnon ulkopuolelle jääneet pelaajat.

Jos voittaja on estynyt lähtemään matkalle, saa tulostaulukon toisena ollut voittaja matkalipun. Jos Unibet ei saa yhteyttä voittajaa kolmen päivän kuluessa voiton julkistamisesta, voittaa matkan seuraavana pistetaulukossa oleva pelaaja. Varmistathan siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ennen kuin osallistut kisaan!

Palkintopooli näyttää kokonaisuudessaan tältä:

  1. Kahden hengen NHL-matka Nashvilleen.
  2. 200 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  3. 150 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  4. 100 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  5. 90 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  6. 80 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  7. 70 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  8. 60 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  9. 50 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
  10. 40 € ilmaisveto + Unibetin tuote.

Unibet jakaa myös kaksi Tikkasen NHL-paitaa nimmarilla - täysin ilmaiseksi!

Aivan mielenvikaisten NHL-matkapakettien lisäksi Team Unibet jakaa toisessa kampanjassaan kaksi Stanley Cup -voittaja Esa Tikkasen NHL-paitaa, nimmarilla varustettuna tottakai! Tarjolla on sekä Edmonton Oilersin, että New York Rangersin paidat, joten jos olet jomman kumman joukkueen fani, niin nyt on mahdollisuus saada seuran paita omalle seinälle ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Kampanja päättyy 30. tammikuuta, joten sinulla on vielä yli viikko aikaa lunastaa oma arpalippu tähän upeaan ilmaiskampanjaan!

Tällä kertaa sinun ei tarvitse välttämättä tietää NHL:stä tai edes vedonlyönnistä mitään, sillä kyseessä on puhdas arvonta, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi! Kampanjaan osallistuminen on tehty naurettavan helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan olla Unibetin asiakas, jotta sinut huolitaan mukaan arvontaan. Jos et ole vielä Unibetin asiakas, niin pääset liittymään Unibetille täysin ilmaiseksi tästä linkistä klikkaamalla.

Pelitilin rekisteröimisen jälkeen sinun tulee olla kirjautunut sisään, etsiä Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Voita Tikkasen upea pelipaita -kampanja, siirtyä kampanjasivuille ja klikata keltaista Osallistu-nappia ja olet lunastanut oman arpalippusi. Unibet arpoo kaksi Tikin NHL-paitaa nimmareilla varustettuna 31. tammikuuta ja ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti.

Voita Tikin pelipaita Unibetilta - täysin ilmaiseksi!

Voita Unibetilta aitiopaikat HIFK - KooKoo -otteluun lyömällä vetoa!

Helsingin IFK:n syyskausi meni kotimaisessa Liigassa penkin alle, mutta viime aikoina stadilaiset ovat petranneet otteitaan ja tällä hetkellä joukkue löytyy sarjataulukon seitsemänneltä sijalta ja matkaa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan on vain kaksi pistettä. Oletettavaa siis onkin, että Helsingin vanhassa jäähallissa pelataan pudotuspelejä myös tänä keväänä. 

Unibet

Sitä ennen luvassa on kuitenkin vielä 18 runkosarjan ottelua ja yksi korvamerkitty ottelu ensi lauantaina 26. tammikuuta pelattava kamppailu Kouvolan KooKoota vastaan. Unibet on ottelussa tuttuun tapaan isosti paikalla ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja kolmelle kaverillesi paikat tuohon otteluun Unibetin aitioon, jossa pöydät notkuvat ruoka- ja juomatarjoiluista. 

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lyödä Unibetin vedonlyönnissä yksi vähintään 5 euron arvoinen single- tai yhdistelmäveto mihin tahansa lätkäkohteeseen! Kohteella ei ole mitään minimikerrointa, joten voit lyödä mitä tahansa kiekkokohdetta, kunhan panos on vähintään 5 euroa. Lapulla olevien vetokohteiden määrällä ei ole väliä ja vedon voi asettaa joko ennakko- tai livekohteisiin. 

Ansaitset jokaisesta kampanjan voimassaoloaikana (päättyy 24. tammikuuta kello 23:59) lyödystä vähintään 5 euron arvoisesta kiekkovedosta yhden arpalipun arvontaan. Unibet suorittaa arvonnan perjantaina 25. tammikuuta ja voittajaan ollaan yhteydessä vielä saman päivän aikana, joten muistathan pitää pelitilisi yhteystiedot ajan tasalla! Voittajan sekä hänen seurueensa tulee olla täysi-ikäisiä eikä voittoa voi siirtää eteenpäin.

Unibet tarjoaa uusille vedonlyöjille 100% bonuksen ja 10 euron riskittömän vedon!

Unibet haluaa, että kaikkien uusien asiakkaiden pelit saavat lentävän lähdön heidän bookkerillaan ja siksi se tarjoaa uusille vedonlyöntiasiakkailleen käyttöön vedonlyöntibonuksen, jonka avulla pelikassan saa tuplattua ensimmäisen talletuksen yhteydessä sekä 10 euron arvoisen riskittömän mobiilivedon!

Uudet vedonlyöjät saavat Unibetilta käyttöönsä 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla pelaaja saa tuplattua pelikassansa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Tämä maistuva bonus on voimassa 100 euroon asti, joten maksimihyödyn saat siitä, kun teet rekisteröinnin jälkeen 100 euron suuruisen talletuksen, jonka jälkeen Unibet tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan pelaamisen 200 euron suuruisella pääomalla! 

Lisäksi kaikki vedonlyöntibonuksen lunastaneet ja bonuksen verran Unibetin vedonlyöntiin panostaneet pelaajat saavat käyttöönsä 10 euron arvoisen riskittömän vedon, jonka pääsee hyödyntämään Unibetin sovelluksessa tai mobiilikäyttöliittymässä. Riskittömän vedon voi pelata joko ennakko- tai livevetokohteisiin Unibetin mobiiliversiossa.

Bonusrahalla on 4-kertainen kierrätysehto, joka tulee täyttää Unibetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,40 30 päivän sisällä bonuksen lunastamisesta.