Kaikki Espanjan La Ligaa seuraavat futisfanit odottavat varmasti jo vesi kielellä tänään pelattavaa kauden ensimmäistä El Clasicoa, jossa kohtaavat kaksi futisjättiläistä, Barcelona ja Real Madrid. Nyt sinulla on mahdollisuus lisätä jännitystä kello 17:15 alkavaan huippukamppailuun osallistumalla Unibetin täysin ilmaiseen maalintekijäveikkaukseen, jonka palkintopottiin on ladattu huimat 25 000 euroa! 

Espanjan La Liga on edennyt 10. pelikierrokselle ja tänä viikonloppuna kaikkien futisfanien odotus vihdoin palkitaan, sillä tänään ohjelmassa on kauden ensimmäinen El Clasico. Kauden ensimmäinen jättiläisten kohtaaminen nähdään Barcelonan kotikentällä, Camp Noulla ja odotettavissa on täysi tupa, sillä edellisestä El Clasicosta on kulunut aikaa jo liian kauan, sillä edellinen kohtaaminen nähtiin toukokuun alussa. Silloin pisteet tasattiin 2-2 tuloksella ja lopulta Barcelona marssi La Ligan mestaruuteen selvällä piste-erolla. 

Tällä kaudella molempien joukkueiden peli on yskinyt alkukaudella ja kaikkien yllätykseksi esimerkiksi Real Madrid löytyy vasta sarjataulukon seitsemänneltä sijalta 14 pisteellä. Barcelona johtaa sarjaa, mutta viidentenä oleva Atletico Madrid on vain kahden pisteen päässä, joten kaikki on vielä täysin auki La Ligan osalta. 

Vedonlyöntijätti Unibet haluaa tuoda kello 17:15 Suomen aikaa alkavaan huippuotteluun lisäjännitystä ja yhtiö tarjoaakin kaikille uusille ja vanhoille asiakkailleen mahdollisuuden tavoitella täysin ilmaiseksi peräti 25 000 euron jättipottia maalintekijäveikkauksesta! 

Näin pääset tavoittelemaan 25 000 euroa täysin ilmaiseksi Unibetin maalintekijäveikkauksesta!

Kampanjaan osallistuminen on tehty naurettavan helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan arvata Unibetin sivulla ottelun ensimmäisen maalin syntyaika sekä tekijä ja voit voittaa itsellesi 25 000 euroa käteistä jos olet ainut täysin oikein veikannut pelaaja! 

Ennen aloitusta sinun tulee rekisteröityä Unibetin asiakkaaksi tästä linkistä tai kirjautua sisälle jo voimassa olevalle tilillesi käyttäen Unibet käyttäjätunnuksiasi ja salasanaa. Jos olet uusi asiakas, saat lisäksi liittymislahjaksi 100€ ensitalletusbonuksen sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon! Voit lukea Unibetin vedonlyöntibonuksesta lisää artikkelin lopusta! 

Kun olet luonut pelitilin / kirjautunut sisälle Unibetille, etsi Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Ilmainen maalintekijäveikkaus El Clasicoon -kampanja. Siirry kampanjasivuille ja klikkaa keltaista Pelaa nyt -nappia, niin pääset syöttämään oman veikkauksesi ottelun ensimmäinen maalintekijästä ja syntyajasta. 

Kilpailun voittaja on käyttäjä, joka ennustaa oikein sekä ensimmäisen maalintekijän että ensimmäisen maalin tarkan minuutin. Jos veikkauksesi osuu täydellisesti oikein, voitat 25 000 euron jackpot-palkinnon! Jos oikein veikanneita on useampi, niin Unibet jakaa potin tasan kaikkien oikein veikanneiden kesken. 

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

— Klikkaa itsesi Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä klikkaamalla
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili. Uudet asiakkaat saavat Unibetilta liittymislahjaksi 100€ suuruisen vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon.
— Etsi Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Ilmainen maalintekijäveikkaus El Clasicoon -kampanja ja klikkaa keltaista Pelaa nyt -nappia. 
— Syötä oma veikkauksesi ottelun avasumaalintekijästä sekä syntyajasta. 
— Palkintopotissa on 25 000 euroa, jonka voittaa yksi tai useampi täysin oikein veikannut pelaaja.
— Kampanja sulkeutuu kello 17:15, kun Barcelona - Real Madrid ottelu alkaa. 

Jätä ilmainen veikkauksesi Unibetille tästä!

Unibet hemmottelee uusia betsareita 100 euron vedonlyöntibonuksella sekä 10 euron riskittömällä mobiilivedolla!

Vedonlyöntijätti Unibet on tunnetusti yksi suomalaisten vedonlyöjien suosikkibookkereista, sillä tarjolla on todella runsas pelivalikoima korkeilla kertoimilla sekä viikottain mahtavia kilpailuita, kampanjoita ja arvontoja, joista pelaajien on mahdollisuus voittaa toinen toistaan upeampia palkintoja! 

Myös uudet asiakkaat ovat enemmän kuin tervetulleita Unibetin asiakkaiksi ja sen takia tämä vihreä-valkoinen jättiläinen tarjoaakin uusille asiakkaille lentävän lähdön peleihin. Saat uutena asiakkaana Unibetilta käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla sinun on mahdollista lunastaa jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa. 

Kun teet 10-100 euron suuruisen ensitalletuksen, niin Unibet tuplaa talletuksesi ja pääset aloittamaan pelaamisen boostatulla pelikassalla! Maksimihyödyn bonuksesta saat, kun talletat 100 euroa, jonka jälkeen pääset aloittamaan vedonlyönnin Unibetilla peräti 200 euron suuruisella pelikassalla! 

Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet käyttäjät saavat ekstra-lahjaksi 10 euron riskittömän mobiilivedon, jonka pääsee hyödyntämään Unibetin mobiilivedonlyönnissä! 

Bonusrahalla on 4-kertainen kierrätysvaatimus eli sinun pitää kierrättää lunastamasi bonusraha neljä kertaa vedonlyönnissä minimikertoimella 1,40.