Nyt on hyviä uutisia kaikille jääkiekon ystäville, sillä Unibet laittoi käyntiin hyvän ilmaisveto -kampanjan kiekkokautta varten. Pääset nimittäin lunastamaan kaksi eri ilmaisbettiä joka viikko, joten eiköhän lähdetä katsomaan kamppista hieman tarkemmin!

Unibetin tarjoukset jääkiekkokaudelleUnibetin vedonlyöntisivu on varmasti tuttu jokaiselle betsaajalle, sillä kyseessä on yksi parhaimmista yksilöistä. Unibet on tarjonnut myös vuosikaudet parhaimpia ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja.

Jos siis haluat yrittää tienata pientä ekstraa kiekkokaudelta, olet lukemassa oikeaa artikkelia.

Pääset nimittäin nappaamaan tästä Unibetin freebet-kampanjasta kaksi ilmaisvetoa joka viikko. Kampanja lähti käyntiin 9. syyskuuta ja vielä ei ole julkistettu päättymispäivää, joten tarjous on varmasti pitkään voimassa.

Ensimmäisen ilmaisvedon saat lunastettua asettamalla neljä viiden euron ennakkovetoa (minimissään 1.40 kertoimella) mihin tahansa kiekkokohteeseen. Heti kun asettamasi neljä ennakkovetoa ovat ratkenneet, pelitilillesi lisätään viiden euron ilmainen liveveto.

Toisen viikottaisin ilmaisbetin saat kun asetat neljä 20 euron livevetoa (minimissään 1.40 kertoimella) mihin vain lätkäkohteeseen. Saat näin ilmaisen 10 euron livevedon, kun asettamasi vedot ovat ratkenneet.

Pääset siis joka viikko lunastamaan kaksi ilmaisvetoa maanantai-sunnuntai akselilla. Muistathan myös, että cashout ja mitätöidyt vedot eivät laske mukaan asetettuihin vetoihin.

Näin lunastat ilmaisvedot Unibetiltä

  • Siirry Unibetin nettisivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  • Lyö vaaditut kiekkobetit sisään ja odota vetojen ratkeamista.
    -->(4x5€ ennakkovetoa vähintään 1.40 kertoimilla = 5 euron ilmainen liveveto)
    -->(4x20€ livevetoa vähintään 1.40 kertoimella = 10 euron ilmainen liveveto)
  • Kun vedot ovat ratkenneet, saat ilmaisen livevedon pelitilillesi.

Nappaa Unibetin ilmaisvedot tästä!

Unibet tarjoaa myös avokäteiset bonukset uusille asiakkaille

Jos jostain syystä et ole vielä testannut Unibetin urheiluveikkausta, nyt on oiva aika sille. Pääset nimittäin lunastamaan todella hyvän ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin Unibetiltä uutena asiakkaana.

Saat nimittäin napattua 100% vedonlyöntibonarin 100 euroon asti ja siihen kylkeen vielä 10 euron riskittömän mobiilivedon. Pääset siis ottamaan yhteensä jopa 110 euroa ekstraa talletuksen kylkeen.

Kierrätysehdot ovat myös todella maltilliset Unibetin bonuksessa. Sinun pitää kierrättää ainoastaan bonuksen osuus 4x vedonlyönnissä 1.40 minimikertoimella.

Nyt siis kannattaa viimeistään suunnata Unibetille! Pääset alapuolella olevan napin kautta ottamaan osaa kampanjaan ja lunastamaan uutena pelaajana bonuspaketin.

NAPPAA ILMAISVEDOT JA BONUKSET KIEKKOKAUDELLE TÄSTÄ