Jalkapallofanit ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa tämän kauden Mestarien liigan aloitusta ja tiistaina tämä kauan odotettu piina vihdoin päättyi, kun UCL-kausi vuosimallia 2020-2021 polkaistiin käyntiin kahdeksassa eri kaupungissa. Mestarien liiga jatkuu jo heti tänään, kun ohjelmassa on jälleen kahdeksan ottelun kierros. Unibet haluaa hemmotella futisfaneja tarjoamalla heille vedonlyöntitarjouksen keskiviikon UCL-kierrokselle.

Mestarien liiga alkoi eilen tiistaina kahdeksan ottelun kierroksella ja kierroksella nähtiin heti yksi iso yllätys, kun Manchester United yllätti ranskalaisen PSG:n housut kintuissa kotikentällään ja loppulukemat kirjattiin lukemin 1-2 vieraiden hyväksi.

Tänään ohjelmassa on jälleen useampi huippuottelu, kun Euroopan parhaat seurajoukkueet mittelevät pisteistä lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa. Yksi kierroksen herkkupaloista on ehdottomasti Bayern Münchenin ja Atletico Madridin välinen huippuottelu, joka pelataan Saksassa. Muita kierroksen herkkupaloja ovat Ajax - Liverpool sekä Manchester City - FC Porto.

Unibetin tuoreen kampanjan avulla sinun on mahdollista napata talteen 5 euron arvoinen live-veto illan UCL-kierrokselle. Katso alta tarkemmat ohjeet ja siirry Unibetille pikimmiten, sillä tämän illan UCL-kierros alkaa jo kello 19:55 Suomen aikaa, kun kaksi ensimmäistä ottelua käynnistyvät.

Nappaa helppo UCL-liveveto Unibetilta!

Näin lunastat Unibetilta helposti 5€ UCL-livevedon!

Vihreään väriin sonnustautunut vedonlyöntijätti Unibet haluaa, että kaikilla innokkailla futisfaneilla on mahdollisuus napata live-veto talteen tästä kampanjasta ja siksi osallistumaan pääsevät kaikki innokkaat betsaajat, jotka haluavat napata talteen oman UCL-live-vetonsa tästä kampanjasta.

Osallistumiseen tarvitset oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti vieressä näkyvää Unibet-logoa klikkaamalla. Samalla pääset uutena asiakkaana lunastamaan Unibetin vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka.

Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan asettaa 10 euron arvoinen ennakkoveto Bet Builderilla, niin saat 5 euron arvoisen live-ilmaisvedon illan Mestarien liigan kierrokselle. Vedon minimikerroin tulee olla 1,40. Seuraa ja kannusta lempijoukkueesi matkaa kohti UCL-finaalia ja hyödynnä samalla tämä rahanarvoinen tarjous, jolla saat napattua talteen ilmaisen live-vedon!

Vain oikealla rahalla pelaaminen otetaan huomioon tarjouksessa, joten et pysty osallistumaan tarjoukseen bonusrahalla. Unibet lisää tarjouksen 5€ livevedon pelitilillesi, kun olet asettanut tarjouksen ennakkovedon illan UCL-kierrokselle. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Unibetin kampanjasivuilla.

Hyödynnä Unibetin UCL-tarjous illan kierrokselle!