Tänään 1. lokakuuta starttaa käyntiin jo pitkään odotettu DreamHack Masters Malmö -turnaus. Tapahtumaan osallistuu yhteensä 16 Counter-Strike -huippujoukkuetta ympäri maailmaa, joten luvassa on todella jännittäviä otteluita. Unibet laittoikin juuri sopivasti esports-kampanjan käyntiin turnausta varten, joten eiköhän katsasteta se läpi!

Vedonlyöntisivu Unibet ei petä meitä tälläkään kertaa, koska sinulla on nyt mahdollisuus napata osuus 10,000 euron palkintopotista. Jos siis tykkäät lyödä vetoa esportsista, tämä kampanja on kuin luotu sinulle. Esports-kampanja toimii todella yksinkertaisesti, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lyödä vähintään yksi 5 euron veto DreamHack Mastersin CS-turnauksesta ja voit voittaa käteistä!

Saat siis yhden arvontalipun jokaista Malmön DreamHack Masters 2019 -turnaukseen panostamaasi 5 euroa kohden. Kampanjan 10,000 euron palkintopotti jakautuu kymmeneen osaan, joten voit siis napata 1,000 euroa käteistä kisasta.

Näin otat osaa Unibetin DreamHack Masters Malmö -kampanjaan

  • Siirry Unibetin nettisivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  • Lyö vähintään 5 euron veto DreamHack Masters Malmö -turnauksesta.
    --> Saat yhden arvontalipun jokaista panostamaasi 5 euroa kohden.
  • Voit voittaa osuuden 10,000 euron palkintopotista.
  • Arvonta suoritetaan 7. lokakuuta, kun turnauksen finaali on päättynyt.

OSALLISTU KAMPANJAAN TÄSTÄ

Unibet tarjoaa avokäteiset bonukset uusille asiakkaille

Jos et ole vielä jostain syystä testannut Unibetin vedonlyöntiä, nyt on oiva aika sille. Pääset nimittäin uutena asiakkaana lunastamaan todella hyvän bonuspaketin.

Saat ensimmäiselle talletukselle 100% vedonlyöntibonuksen 100 euroon asti ja siihen kylkeen vielä 10 euron riskittömän mobiilivedon. Talletusbonuksen kierrätys on myös todella alhainen 4x bonuksen osuus 1.40 minimikertoimella.

Nyt siis kannattaa viimeistään suunnata Unibetin nettisivuille ja käydä hakemassa bonarit pois. Voit siis aloittaa esports-vedonlyönnin 200 euron pelikassalla ja 10 euron riskittömällä vedolla. Pääset tutusti alapuolella olevan napin kautta ottamaan osaa kampanjaan ja lunastamaan bonuspaketin.

OSALLISTU KAMPANJAAN JA LUNASTA BONUKSET