Vedonlyöntijätti Unibet* ei ole tottunut pihistelemään vedonlyöjille järjestämissään kampanjoissa eikä betsareiden tarvii pettyä tälläkään kertaa, kun käyntiin on isketty betsikisa, jossa etsitään tällä kertaa valtakunnan kovinta Esports-vedonlyöjää. Pottiin on ladattu yhteensä 25 000 euroa ja osallistumisaikaa on reilusti, joten jos CS:GO ja muut e-urheilut ovat lähellä sydäntäsi niin kipin kapin Unibetin saitille kisaamaan!

Counter-Strike Global Offensiven suosio on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta ja suomalaisia pelaajia sekä joukkueita on nähty viime vuosina tasaisesti tämän suositun tietokonepelin kovimmissa turnauksissa ja sarjoissa. Tälläkin hetkellä on käynnissä IEM New York ja syksyn aikana on luvassa vielä useita kovatasoisia CS:GO-turnauksia, joiden palkintorahat pyörivät sadoissa tuhansissa euroissa ja dollareissa.

Kuten sanottua, IEM New York on parhaillaan käynnissä ja luvassa on vielä useita isoja turnauksia, jotka pelataan tänä vuonna LAN-tapahtumien sijaan onlinessa. Unibetin uunituoreen Esports-betsikisan ansiosta näiden turnausten seuraamiseen voi saada rutkasti lisäjännitystä ja samalla pääsee jahtaamaan tuhansien eurojen arvoisia palkintorahoja.

Luvassa on kaksi erillistä kilpailua, joissa molemmissa on jaossa kymmeniä tuhansia euroja palkintorahaa. Jos olet todellinen Esports-tietäjä ja haluat todistaa taitosi myös kaikille muille, niin osallistu heti ja varmista paikkasi tulostaulukon piikkipaikalla! Betsikisojen voittaja kuittaa itselleen huimat 5 000 euroa riihikuivaa käteistä, joten tarjolla on maailmanluokan palkinnot!

Unibet Esports-betsikisa: Potissa 25 000€!

Näin pääset mukaan Unibetin Esports-betsikisaan!

Palkittu vedonlyöntijätti Unibet* on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan skabaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja.

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole luotuna, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti vieressä näkyvää Unibet-logoa klikkaamalla. Samalla pääset hyödyntämään Unibetin tarjoamat uuden vedonlyöntiasiakkaan edut, joihin kuuluu mm. 100% suuruinen vedonlyöntibonus, jolla saat tuplattua pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä!

Rekisteröitymisen / sisäänkirjautumisen jälkeen on aika aloittaa pisteiden jahtaaminen tässä ainutlaatuisessa Esports-betsikisassa, jonka palkintopotti pursuilee käteistä rahaa. Ensimmäiseksi sinun tulee käydä klikkaamassa Esports-betsikisa -kampanjasivulla näkyvää keltaista Osallistu-nappia, jotta pelitilisi rekisteröityy mukaan kilpailuun. 

Pisteiden kerääminen tapahtuu voittavia Esports-vetoja lyömällä. Mitä enemmän voittavia vetoja lyöt, sitä enemmän kerrytät pisteitä omaan tulostaulukkoosi. Turnauspisteet lasketaan Panos X Kerroin = pisteet. Minimikerroin pisteihin oikeuttavaan vetoon on 1,40. Vedot voivat olla ennakko- tai livevetoja, mutta kaikkien pelikohteiden tulee pitää sisällään Eports-pelejä.

Turnaus koostuu kahdesta erillisestä kilpailusta. Ensimmäiseen kilpailuun sisältyvät vedot tulee lyödä 19. lokakuuta 00:59 Suomen aikaa mennessä. Toiseen kisaan osallistuvat kampanjavedot tulee lyödä aikavälillä 19. lokakuuta kello 01:01 - 2. marraskuuta kello 00:59 Suomen aikaa.

Molemmissa turnauksissa palkitaan 50 parasta pelaajaa. Palkintopotin jakautumisen sekä palkintojen suuruudet voit katsoa alla näkyvästä taulukosta. Kilpailun tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Unibetin kampanjasivuilta.

Esports-betsikisan palkintopotti:

1. 5 000€
2. 2 500€
3. 1 500€
4.-10. 1 000€
11.-20. 500€
21.-30. 250€
31.-40. 100€
41.-50. 50€

Lyö vetoa e-urheilusta ja voita 5 000€!