Nyt e-urheilun ystäville on tiedossa harvinaista herkkua! Unibetilla lähti käyntiin nimittäin esports-kampanja, mistä voit voittaa jopa 1,000 euroa käteistä. Palkintopotissa on yhteensä 20,000 euroa ja voit olla yksi 20 onnekkaasta voittajasta. Nyt ei siis kannata jättää väliin tätä tarjousta!

Jos tykkäät laitella vetoa sisään Dotasta, League of Legendsistä tai Counter-Strike: Global Offensivesta, saat nyt mahdollisuuden napata hieman ekstraa normaalien voittojen lisäksi. Unibetin 20,000 euron esports-potti -kampanjassa on nimittäin jaossa käteistä 20 pelaajalle.

Kampanja toimii myös todella yksinkertaisesti. Sinun ei tarvitse erikseen osallistua tarjoukseen mukaan, vaan lähteä lyömään vetoa e-urheilusta saadaksesi arpalippuja arvontaan. Jokainen 5 euron veto Dreamhack Open -, ESL Pro League S10 -, DreamLeague S12 Rotterdam - tai World Championship -kohteista tuo sinulle yhden arpalipun arvontaan.

Asettamasi veto voi olla ennakkoveto, liveveto, single-veto tai moniveto. Mitään minimikerrointa kampanjassa ei myöskään ole. Kampanja rullaa 21. lokakuuta kello 00:59 asti ja arvonta järjestetään heti samana päivänä.

Jos siis tykkäät esports-vedonlyönnistä, kannattaa ottaa osaa tähän Unibetin tarjoukseen. Pääset alapuolelta tsekkaamaan vielä tarkat ohjeet osallistumiseen!

Näin otat osaa Unibetin esports-kampanjaan

  • Siirry Unibetin verkkosivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  • Lyö vähintään yksi 5 euron veto Dreamhack Open -, ESL Pro League S10 -, DreamLeague S12 Rotterdam - tai World Championship -kohteista.
    --> Jokainen 5 euron veto tuo sinulle yhden arpalipun arvontaan.
  • Kampanja päättyy 21. lokakuuta kello 00:59.
    -->Arvonta järjestetään samana päivänä.

SIIRRY UNIBETILLE TÄSTÄ!

Unibet tarjoaa hyvän bonuspaketin uusille asiakkaille

Olet varmasti jo aikaisemmin kuullut Unibetin vedonlyöntisivusta, eikä se ole mikään ihme. Kyseessä on yksi alan kovimmista tekijöistä ja pääsetkin iskemään betsiä sisään lajista kuin lajista Unibetilla. Sivulla rullaa viikottain myös todella hyviä kampanjoita ja kisoja, mitä ei kannata jättää väliin.

Pääset nyt uutena asiakkaana lunastamaan hyvän bonuspaketin, joka sisältää talletusbonuksen ja riskittömän mobiilivedon. Saat siis ensimmäiselle talletukselle 100% vedonlyöntibonuksen 100 euroon asti sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon. Voit siis aloittaa esimerkiksi esports-vedonlyönnin 200 euron pelikassalla ja riskittömällä vedolla.

Pääset tutusti alapuolella olevan napin takaa ottamaan osaa esports-kampanjaan sekä lunastamaan uusien pelaajien edut!

OSALLISTU KAMPANJAAN JA LUNASTA BONUKSET