Tällä viikolla suomalaiset futisfanit saavat jännittää toden teolla, sillä Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa perjantaina vierasottelussa Viron UEFA Nations Leaguen C-liigassa ja maanantaina pelattavassa kotiottelussa Tampereen Ratinassa on vastassa Kreikka. Suomi on voittanut kaksi ensimmäisestä Kansojen liigan otteluaan ja Huuhkajilla on vielä hyvät mahdollisuudet edetä vuoden 2020 jalkapallon EM-kisoihin. Tällä kertaa Unibetin kampanja ei ole suunnattu maaotteluihin, mutta tarjolla on silti äärimmäisen tasokkaita matkapaketteja jalkapallon ystäville!

Vedonlyöntijätti Unibetin tuoressa futiskampanjoissa on jaossa useampi futismatka sekä 10 000 euroa käteistä, joten jos matkapaketit maailman tunnetuimmille futisareenoille sekä käteinen raha kiinnostaa, niin nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Voita matka Chelsea - ManU otteluun Stamford Bridgelle!

Nyt kaikilla suomalaisilla Chelsea- ja ManU-faneilla on huippumahdollisuus voittaa upea futismatka Lontooseen katsomaan, kun nämä kaksi Valioliigan jättiläistä mittelevät reilun viikon kuluttua sarjapisteistä Chelsean kotikentällä Stamford Bridgellä

Kampanjaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lyödä vetoa Unibetin vedonlyönnissä ja samalla osallistut arvontaan, josta yksi onnellinen pelaaja voittaa itselleen tämän huikean matkapaketin, joka pitää sisällään tämän kaiken: lennot, otteluliput, ruuat ja juomat sekä hotelliyöpymiset. 

Ottelu pelataan lauantaina 20. lokakuuta ja kampanjaan osallistuminen päättyy jo tämän viikon sunnuntaina, joten toimi nopeasti, että ehdit varmasti osallistua tähän upeaan arvontaan, ja se voit olla juuri sinä, joka istut paikan päällä Lontoossa katsomassa tätä huippuottelua!

Näin pääset mukaan tavoittelemaan upeaa Lontoon futismatkaa! 

Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla jalkapallon ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan arvontaan ja siksi se ei ole asettanut 18-vuoden ikärajan lisäksi kampanjaan mitään muita ehtoja. Osallistumiseen tarvitset tottakai oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista ole, niin pääset luomaan sellaisen helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla! 

Uutena Unibet-asiakkaana saat liittymislahjaksi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, joka on voimassa aina 100 euroon asti. Lisäksi saat käyttöösi 10 euron arvoisen riskittömän mobiilivedon! Voit lukea Unibetin vedonlyöntibonuksesta lisää artikkelin lopusta!

Ihan ensimmäisenä sinun tulee etsiä Unibetin vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä käsiisi Osallistu arvontaan ja voita matka Lontooseen-kampanja ja klikata kampanjasivuilla keltaista Osallistua-nappia. Näin olet osallistunut kampanjaan ja seuraavaksi on aika siirtyä Unibetin vedonlyöntiin lunastamaan oma arpalippu. 

Itse arvontaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä ennakko tai -liveveto futikseen Unibetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,40 ja osallistut tähän upeaan arvontaan. Huomioithan, että järjestelmä-vetoja ei hyväksytä ja jokaisen pelaajan on mahdollista osallistua kampanjaan vain yhdellä arpalipulla!

Unibet arpoi ensimmäisen matkapaketin jo tämän viikon maanantaina, mutta vielä yksi Lontoon futismatkapaketti on jaossa, mutta muista, että sinun tulee osallistua sunnuntaihin 14. lokakuuta kello 23:59 mennessä, jotta olet mukana maanantaina 15. lokakuuta järjestettävässä arvonnassa. 

Matkapaketti on kahdelle hengelle ja se sisältää Helsinki-Lontoo-Helsinki lentoliput, pääsyliput 20. lokakuuta kello 14:30 alkavaan Chelsea-ManU otteluun. Lisäksi Unibet tarjoaa matkan voittajalle ja hänen matkakumppanilleen ruokailut sekä juomat ennen sekä jälkeen ottelun. Lisäksi luvassa on yksi hotelliyö aamiaisineen, joten Unibet on järjestänyt voittajalle kaiken valmiiksi! 

Osallistu siis vain arvontaan, lyö yksi futisveto minimikertoimelle 1,40, kaiva passi sekä matkalaukku valmiiksi ja odota ens maanantaina yhteydenottoa Unibetilta!

Osallistumisohjeet: 

— Klikkaa itsesi Unibetille tästä linkistä. 
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili.
— Uutena asiakkaana saat käyttööösi 110 euron edestä etuja!
— Osallistu kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia.
— Lyö vähintään 10 euron arvoinen ennakko- tai liveveto jalkapalloon minimikertoimella 1,40.
— Vedon täytyy ratketa sunnuntaihin 14. lokakuuta kello 23:59 mennessä. 
— Unibet arpoo kahden hengen Lontoon matkapaketin kaikkien kampanjaan osallistuneiden ja kampanjaehdot täyttäneiden pelaajien kesken maanantaina 15. lokakuuta. 
— Cashout- ja järjestelmävetoja ei huomioida. 

Voita unelmien jalkapallomatka ja osuus 10 000 euron käteispotista!

Jos oli maistuva tuo ylempänä kerrottu Lontoon matkapaketti-arvonta, niin nyt kannattaa pitää tuolista kiinni, sillä ei näiden matkapakettien jakaminen vielä tähän päättynyt! Unibet nimittäin toteuttaa yhden jalkapallofanin unelmamatkan ja vie hänet mihin tahansa jalkapallo-otteluun!

Jos olet joskus aiemmin ollut katsomassa esimerkiksi El Clasicoa, Manchesterin Derbyä, Milanon derbyä, tai vaikkapa AIK:n ja Djurgårdenin välistä Tvilling- / Twinderbyä, niin tiedät mitä tarkoittaa olla paikan päällä todella kiihkeässä jalkapallo-ottelussa. 

Jos sen sijaan tämänkaltaiset tapahtumat ovat vielä toistaiseksi jääneet ainoastaan haaveilun asteelle, niin nyt suosittelemme lukemaan tarkaan alla näkyvät ohjeet ja osallistumaan tähän upeaan kampanjaan, jonka voittaja pääsee katsomaan haluamaansa futismatsia paikan päälle kaikilla herkuilla!

Unibetin tuoreessa kampanjassa haetaan nimittäin yhtä onnellista voittajaa, joka pääsee 1 500 euron arvoiselle futismatkalle haluamaansa otteluun! Lisäksi 50 parasta osallistujaa jakavat 10 000 euron käteispotin, joten tässä kampanjassa palkinnoille pääsee useampi pelaaja! 

Kampanjaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa tuleviin UEFA Nations Leaguen otteluihin, napata korkein kerroin ja se olet juuri sinä, joka lähdet katsomaan vaikkapa Manchesterin derbyä!

Näin voitat unelmien jalkapallomatkan ja osuuden 10 000 euron käteispotista!

Jälleen kerran tarvitset osallistumiseen oman Unibet-tilin ja ohjeet sen luomiseen löydät ylempää. Pelitilin luomisen / kirjautumisen jälkeen sinun tulee suunnata Unibetin vedonlyöntikampanjat-välilehdelle, etsiä käsiisi Voita unelmien futisreissu -kampanja ja klikata kampanjasivuilta keltaista Osallistu-nappia. 

Osallistumiseen jälkeen on aika suunnistaa Unibetin vedonlyöntiin ja etsiä käsiin UEFA Nations League -pelikohteet, joita pelataan huomisesta alkaen aina ensi viikon tiistaihin asti päivittäin. Yhteensä otteluita pelataan huomisesta tiistaihin mennessä kymmenittäin, joten pelivalikoima on ainakin kohdallaan. 

Tässä kampanjassa sinun nimittäin tulee betsata Kansojen liigan otteluita ja korkeimman kertoimen napannut pelaaja palkitaan matkapaketilla haluamaansa jalkapallotapahtumaan Euroopan alueella! Muista, että panostamasi kohteen/kohteiden minimikertoimen tulee olla vähintään 1,40 ja lapun panos vähintään yksi (1) euro. 

Yksittäisen pelaajan vetojen määriä tai summia ei ole rajoitettu tässä kampanjassa, joten voit osallistua kampanjaan niin monella lapulla kuin haluat. Muistathan kuitenkin, että tässä kilpailussa voittoa ei ratkaise suurin voitto vaan suurin kiinni napattu kerroin, joten suosittelemme pitämään panostasot alhaalla, kun rakennatte betsirekkoja tässä kisassa!

Kilpailun voittaja on pelaaja, joka nappaa kiinni kaikista suurimman kertoimen Kansojen liigan pelikohteista, joiden kertoimet ovat vähintään 1,40 ja lapun panos vähintään yhden euron. 

Kisassa palkitaan yhteensä 50 korkeinta kerrointa napannutta pelaajaa, mutta kisan ehdoton kuningas on tottakai suurimman kertoimen napannut betsari, joka pääsee Unibetin kustantamana haluamaansa jalkapallotapahtumaan Euroopassa! Palkintoon sisältyy lisäksi 1 500 euroa matkarahaa lentoihin, hotelleihin yms. kuluihin, joita matkalla tulee vastaan. 

Kisan leaderboardin ja palkintojen jakautumisen voit katsoa torstaista alkaen Unibetin kampanjasivuilta. 

Osallistumisohjeet:

— Siirry Unibetin sivuille tästä linkistä
—Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma pelitili ja lunasta vedonlyöntibonus ja 10 euron riskitön mobiiliveto.
— Osallistu kampanjaan klikkaamalla Voita unelmien futisreissu -kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia.
— Aseta voittavia Nations League -vetoja mahdollisimman korkeilla kertoimilla. 
— Kohteiden kertoimien pitää olla vähintään 1,40 ja lapun panos vähintään yksi (1) euro.
— 50 suurimman kertoimen napannutta pelaajaa jakavat 10 000 euron palkintopotin. 
— Lisäksi voittaja saa haluamansa jalkapallomatkan sekä 1 500 euroa käteistä rahaa matkalle mukaan. 
— Kampanja-aika on 11.-16. lokakuuta kello 23:59. 
—Pelaajien vetojen määriä tai summia ei ole rajoitettu. 

Unibet hemmottelee uusia vedonlyöntiasiakkaita 110 euron arvoisilla eduilla! 

Vedonlyöntijätti Unibet ei ole suotta yksi suosituimmista vedonlyöntibookkereista, sillä juuri näiden yllämainittujen kampanjoiden ansiosta se on yksi vedonlyöjän kannalta parhaista peliyhtiöistä! Vanhoille asiakkaille on jatkuvasti tarjolla toinen toistaan hauskempia kampanjoita ja kilpailuita, joista on mahdollista voittaa rahanarvoisia etuja tai matka-/tavarapalkintoja. 

Unibet haluaa tottakai toivottaa bookkerilleen tervetulleeksi myös kaikki uudet asiakkaat ja siksi tämä pelijättiläinen haluaa boostata kaikkien uusien asiakkaiden pelejä vedonlyöntibonuksella sekä 10 euron riskittömällä vedolla. 

Uutena asiakkaana saat Unibetilta käyttöösi 100% ensitalletusbonuksen, joka on voimassa 100 euroon asti. Saat siis tuplattua ensimmäisen talletuksesi 100 euroon asti, joten maksimihyödyn bonuksesta saat, kun talletat 100 euroa, jonka jälkeen pääset aloittamaan betsaamisen Unibetilla 200 euron pelikassalla! Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet pelaajat palkitaan liittymisestä 10 euron arvoisella riskittömällä mobiilivedolla! 

Vedonlyöntibonuksella on 4-kertainen kierrätysvaatimus minimikertoimella 1,40.