Perjantai on jokaisen kiekkofanin todellinen juhlapäivä, sillä kulunut työviikko on jäänyt taakse, viikonloppu alkaa ja TV:stä puskee legendaarinen Hockey Night, joka käynnistää toden teolla lätkäviikonlopun! Kaiken tämän kauneuden kruunaa vedonlyöntijätti Unibetin tarjoama ilmaisveto-tarjous, joka on voimassa koko kiekkokauden 2020-21.

Viikottaisen ilmaisvedon lisäksi voit testata omaa Liiga-tietämystäsi viikottain osallistumalla Unibetin täysin ilmaiseen Liiga-visaa, jonka voittaja kuittaa itselleen viikottain jopa 5 000 euron suuruisen pääpalkinnon! Näistä elementeistä rakennettu kiekkoviikonloppu ei voisi olla parempi suomalaisen kiekkofanin kannalta.

Vaikka edellinen kiekkokausi päättyi rapakon takana vasta äskettäin, niin kotimaassa uusi kiekkokausi on ollut käynnissä täydellä höyryllä jo hetken aikaa. Liiga, Naisten Liiga, Mestis sekä kotimaan oma rautaliiga, Suomi-sarja on ovat kaikki jo käynnissä täydellä teholla ja tarjolla on lähes päivittäin todella katsojaystävällisiä ja viihdyttäviä otteluita.

Unibet tarjoaa todella kilpailukykyiset kertoimet sekä muut tarjoukset kotimaiseen kiekkoon, joten kannattaa pitää silmät auki ja korvat höröllä, sillä Urheiluveikkaus.comin uutisfeedi pitää sinut ajantasalla kaikista uusista tarjouksista kotimaisiin kiekkosarjoihin sekä kaikkeen muuhunkin vedonlyöntiin!

Katso alta tarkemmat ohjeet siitä miten saat viikottaisen ilmaisvedon lunastettua ja miten pääset mukaan Unibetin tarjoamaan täysin ilmaiseen Liiga-visaan joka perjantai!

Oikaise tästä Unibetille ja nappaa 5€ ilmainen liveveto!

Näin saat viikottaisen 5€ ilmaisvedon käyttöösi Unibetilta!

Unibet on halunnut, että kaikilla kotimaisen kiekon ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kausikampanjaan ja siksi kampanjassa ei vaadita erillistä osallistumista. Tarvitset kuitenkin oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole luotuna, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti yläpuolella näkyvästä sinisestä linkistä.

Samalla pääset uutena Unibet-asiakkaana lunastamaan uusille asiakkaille tarjolla olevan vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi! Tarjolla olevalla bonarilla saat lunastettua halutessasi jopa 100 euroa ilmaista pelirahaa käyttöösi. 

Tämän jälkeen sinun tulee asettaa perjantain aikana 10€ arvoinen veto suomilätkään minimikertoimella 1,40. Veto tulee asettaa Liigaan, Naisten Liigaan, Mestikseen tai Suomi-sarjaan. Vedon osumisella ei ole merkitystä, sillä kun kuponkisi on ratkennut, Unibet palkitsee sinut 5€ arvoisella live-ilmaisvedolla! 

Palkinnoksi saatu ilmaisveto on voimassa 6 päivää ja voit asettaa sen kaikkiin Unibetin vedonlyöntisivustolla mainittuihin jääkiekon livekohteisiin. Unibet tilittää kaikki live-ilmaisvedolla voittamasi rahat pelitilillesi käteisenä. Unibetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa tässä kampanjassa.

Näin osallistut Unibetin Liiga-visaan ja voit voittaa 5 000 euroa!

Unibet tarjoaa vedonlyöntisivustollaan myös yhden täysin ilmaisen kilpailun, jossa sinulla on mahdollisuus osoittaa kykysi todellisena Liiga-tietäjänä ja voittaa samalla 5 000 euroa riihikuivaa käteistä!

Sinun tulee klikata Liiga-visa -tarjous perjantaisin auki Unibetin etusivulta ja vastata kaikkiin kuuteen (6) kysymykseen, jotka Unibetin oma urheilun Lasse Lehtinen on päättänyt sillä viikolla kysyä. 

Kaikki käyttäjät, jotka vastaavat täysin oikein kaikkiin kuuteen kysymykseen, jakavat tarjolla olevan 5 000€ suuruisen palkinnon. Jos oikein vastanneita on vain yksi, hän voittaa tarjolla olevan käteispotin kokonaisuudessaan.

Osallistu ilmaiseen Liiga-visaan ja voita 5 000€!