Perjantain panostukset menevät kotimaisiin sarjoihin. Superpesiksen TV- ottelussa kohtaavat tällä kaudella ainoastaan Sotkamolle hävinnyt Vimpeli ja niukkoja tappioita kärsinyt Kitee. Veikkausliigassa pelataan kahden ottelun ilta. Pelikohde nostetaan Rovaniemen kamppailusta.

18:00 Kitee - Vimpeli

KiPa on hävinnyt kaksi viimeistä, mutta molemmat todella niukasti. Veto on sarjassa vielä puhtaalla pelillä, lukuunottamatta Sotkamolle kärsittyä tappiota. Veto kipuaisi kolmen pisteen voitolla sarjakärkeen ohi Sotkamon, mutta Kiteen nuori joukkue on esiintynyt pirteästi ja antaa kovan haasteen. Kiteen moneyline- voitossa on ideaa. Kiteen erinomainen ulkopeli pitää pelin vähintään tasaisena ja kaiken onnistuessa Vimpeli kärsii tänään kauden toisen tappion. Kiteen 3.20 kertoimessa on ilmaa ja pitää kokeilla.

PELIVALINTA:1/2 valinta: 1 Kitee

Pelaa kohde kertoimella 3.20

18:30 RoPs - VPS

RoPs on saanut alkukauden ongelmien jälkeen pelinsä kulkemaan ja se nauttii ehkä sarjan suurinta kotietua. Puolustus on betonia, varsinkin Rovaniemellä. Sen kokivat viimeisimmäksi Kups ja HIFK jotka lähtivät molemmat pitkälle kotimatkalle maalisarakkeessa pyöreä nolla. Sarjan viimeiseksi valahtaneelle VPS: lle tulee vaikea ilta. 

Vepsun tilanne on lohduton. Yksi piste ja sarjan jumbopaikka. Tilanne ei tänään ainakaan parane. Kotivoitolle saa mukavan 1.85 kertoimen. 

PELIVALINTA:RoPs 

Pelaa kohde kertoimella 1.85