Tänään pelataan U21 MM-kilpailun finaaliottelut, ja vastakkain ovat Suomi ja Venäjä sekä Ruotsi ja USA. Pikkuleijonat ovat pärjänneet käsittämättömän hyvin suurimmassa osassa MM-otteluita ja eilisen voiton jälkeen saamme tänä iltana jännittää, kuinka peli sujuu Venäjää vastaan. Vaikka illan peli tuo jännitystä varmasti jo muutenkin, löytyy alta tulosvedon vihjeet mikäli haluat vedonlyönnillä tuoda vielä lisää voitonhimoa kotikatsomoihin.

 

Nuorten Jääkiekon MM-finaali

Eilisessä pelissä Roope Hintz ja Antti Kalapudas pääsivät loistamaan maalintekotaidoillaan, mutta miten lie asian laita tänä iltana? Kun menneitä otteluita katsotaan, on Suomi ikävä kyllä hävinnyt Venäjälle useammin nuorten MM-kisoissa kuin päihittänyt heidät. Toisaalta vedonlyöntisivustojen mielestä Suomella näyttää olevan enemmän mahdollisuuksia voittaa ottelu ja siten koko MM-kilpailu, ja vaikka kertoimet tietysti sitten Suomen voitolle ovatkin alhaisemmat, sitä silti toivoo tietysti kotimaisen joukkueen voittoja! Sivustojen kertoimien välillä on kuitenkin eroja, joten jos ajattelit lyödä tulosvetoa illan otteluista, tarkista vedonlyöntikertoimet alta.

Bethard tarjoaa 30 erilaista vedonlyöntimarkkinaa, mutta tulosvedossa kertoimet ovat keskitasoa ja Suomea povataan voittajaksi kertoimilla 1: 1.96 X: 4.15 2: 2.80.

Betsson on kohottanut kertoimiaan illaksi ja ero koti- ja vierasjoukkueen kertoimilla on samaa tasoa kuin Bethardillakin: 1: 2.01 X: 4.50 2: 2.85. Huomaa kuitenkin vetoa tehdessä, että Betssonin vedonlyöntisivustolla koti- ja vierasjoukkue on merkitty toisin päin. Betssonilla löytyy muitakin markkinoita yli 80 erilaista.

Expektillä Suomi - Venäjä -ottelun kohteita on reilu 20, mutta tulosvedon kertoimet ovat suhteellisen korkeat: 1: 2.00 X: 4.40 2: 2.65. Expektillä on tällä hetkellä menossa myös Riskitön veto mobiililla -kampanja, jossa ensimmäisen mobiilivedon saa ilmaiseksi. Mikäpä olisikaan parempi ottelu lyödä vetoa kuin tämä!

Ruotsi - USA -ottelussa kertoimet ovat monilla vedonlyöntisivustoilla tasaisemmat kuin kultaottelussa, Expektillä eroa voittajien kertoimissa on vain 0.05 verran, Ruotsin ollessa voittajasuosikki. Nähtäväksi jää, kumpi joukkue yltää vielä mitalisijoille!

 

Joka tapauksessa tämän illan ottelu tulee olemaan yksi vuoden vaihteen jännittävimmistä, älä siis unohda alkamisaikoja:

Klo 16.00: Ruotsi U20 - USA U20

Klo 20.30: Suomi U20 - Venäjä U20