[caption id="attachment_4486" align="alignnone" width="542"]Jakaako sama kolmikko jälleen palkintosijat miesten vitosella?[/caption]

Urheiluveikkaus.com antaa oman näkemyksensä tiistain laajaan talviurheilutarjontaan.

Tänä iltapäivänä penkkiurheilijaa hemmotellaan jälleen. Tour de Ski jatkuu miesten sekä naisten osalta lyhyellä perinteisen kilpailulla ja valkoinen alppihiihtosirkus valmistautuu pujottelemaan Zagrebissa.

Superkaksari 1: Tour de Ski - miesten 5 km perinteinen

Miesten kisassa lyhyehkö matka suosii eittämättä Norjan Petter Northugia. Voitto ei kuitenkaan ole kirkossa kuulutettu, joten norjalaisen lisäksi yläriville otetaan hienossa iskussa molemmilla hiihtotavoilla oleva Venäjän Maksim Vylegzhanin. Yllätystä hakevien kannattaa pitää mielessä hyvin perinteisellä viihtyvät saksalaiset, joista eniten rahoille vastinetta tarjoaa Jens Filbrich.

1. Northug, Vylegzhanin

2. Northug, Vylegzhanin, Cologna, Bauer, Filbrich

Parhaat urheiluvedonlyöntikohteet: Bauer - Heikkinen 1 1,66 Betsson* ja Hellner - Angerer 2 2,30 Unibet*

 

Superkaksari 2: Alppihiihto - naisten pujottelu

Naisten alppihiihtokaravaani on matkannut Kroatian pääkaupunkiin Zagrebiin pujottelua varten. Marlies Schild on jälleen ylivoimainen voittajasuosikki, mutta kakkossijasta nähtäneen tiukka taistelu. Tanja Poutiaisen vauhti tuntuu valitettavasti olevan kateissa.

1. Schild

2. Maze, Höfl-Riesch, Zuzulova, Pietilä-Holmner

Parhaat urheiluvedonlyöntikohteet: Poutiainen - Pietilä-Holmner 2 1,96 Betsson*

 

Supertripla 1: Tour de Ski - naisten  3km perinteinen

Naisten tämänpäiväinen kisamatka muistuttaa lähinnä venytettyä sprintin karsintaa. Ideamme on tänään pelata Marit Björgeniä polvivaivoista kärsivää Justyna Kowalczykia vastaan. Puolalaisen vamma ei ole mikään pikkukolhu, sillä hän on joutunut miettimään jopa Tour de Skin keskeyttämistä. Sprinttimäisen luonteen vuoksi pelaamme ohi Therese Johaugista, ja nostamme mukaan hyvin maksavat Kikkan Randallin ja Astrid Jacobsenin.

1. Björgen

2. Kowalczyk, Jacobsen, Randall

3. Kowalczyk, Jacobsen, Randall, Saarinen

Parhaat urheiluvedonlyöntikohteet: Kowalczyk - Björgen 2 2,10 Unibet* /Nordicbet*