Syyskuu alkaa olemaan lopuillaan ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Makwan Amirkhanin ottelu se vain lähenee ja sinulla on juuri sopivasti mahdollisuus voittaa matkapaketti Betsafelta katsomaan matsia New Yorkiin. Tämän lisäksi pääset samalla reissulla katsomaan NFL-ottelua New York Giants vs. Dallas Cowboys paikan päällä. Nyt ei siis kannata jättää lukematta tätä tarjousta!

Betsafen Ambassador Makwan AmirkhanOletko joskus haaveillut pääseväsi katsomaan UFC-ottelua Madison Square Gardenille? Mikäli kyllä, luet aivan oikeaa artikkelia.

Nyt nimittäin Betsafe jakaa yhteensä kuusi matkapakettia reissulle, millä pääset Betsafen kanssa seuraamaan otteluita.

UFC-matsi starttaa käyntiin 2. marraskuuta ja pääset samalla reissulla katsomaan myös New York Giants vs. Dallas Cowboys -ottelua.

Matkapaketti on myös räätälöity täysin kuntoon, sillä siihen sisältyy suorat lennot Helsinki - New York - Helsinki, neljä yötä hotellissa Manhattanilla, pääsy UFC 244 -tapahtumaan, pääsy Giants - Cowboys -otteluun ja ohjelmaa muiden kisavoittajien ja kisaisäntien kanssa.

Kampanja toimii myös todella yksinkertaisesti ja sinulla on viikottain kaksi mahdollisuutta napata matkapaketti itsellesi. Ensimmäinen tapa voittaa matkapaketti on viikon korkein kerroin kisasta, jossa sinun tulee tehdä vähintään 10 euron veto ja hakea mahdollisimman suurta kerrointa. Se kenen veto on osunut isoimmalla kertoimella ennen sunnuntaita kello 23:59, voittaa matkapaketin itselleen.

Toinen mahdollisuus voittaa matkapaketti on kerätä pisteitä vetolapuilla. Pisteet keräytyvät kupongin panos x kerroin x kohteiden lukumäärä. Voittavat vetolaput pitää olla myös ratkenneet ennen sunnuntaita kello 23:59. Muistathan myös, että kohteiden kertoimet pitää olla vähintään 1.50.

Näin osallistut kampanjaan mukaan

  • Suuntaa Betsafen nettisivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  • Liity kisaan mukaan kampanjasivulta klikkaamalla Osallistu -nappia.
  • Tavoittele viikon korkeinta kerrointa sunnuntaihin saakka / kerää pisteitä osuneista vedoista sunnuntaihin saakka.
  • Joka kampanjaviikko korkeimman kertoimen ja eniten pisteitä vetolapuista napanneet pelaajat voittavat matkapaketin.

Ota osaa kampanjaan tästä!

Muistathan, että kisaan ei lasketa ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja. Kampanja on käynnissä myös kolmena kisaviikkona, jotka menevät seuraavanlaisesti:

  • 1. kisaviikko: perjantai 20.9. 00:00 CEST - sunnuntai 29.9. 23:59 CEST.
  • 2. kisaviikko: maanantai 30.9. 00:00 CEST - sunnuntai 6.10. 23:59 CEST.
  • 3. kisaviikko: maanantai 7.10. 00:00 CEST - sunnuntai 13.10. 23:59 CEST.

Betsafen avokäteiset ensitalletusbonukset uusille pelaajille

Mikäli et ole vielä jostain syystä testannut Betsafea, nyt on oiva aika sille. UFC -kampanjan lisäksi Betsafella on käynnissä useita eri kisoja, mistä voit voittaa luksusmatkoja ympäri maailmaa seuraamaan urheilua.

Betsafe ottaa uudet asiakkaat vastaan myös avomielin antamalla ensimmäiselle talletukselle 100% vedonlyöntibonuksen 200 euroon asti. Bonuksessa on myös todella pieni 4x kierrätysehto, eli veikkausbonus kannattaa käydä hakemassa pois.

Pääset alapuolella olevan napin kautta tutusti ottamaan osaa kampanjaan ja lunastamaan uuden pelaajan edut!

OSALLISTU KAMPANJAAN JA LUNASTA BONUKSET

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004