Kamppailukesä on luonnollisesti toiminnantäytteinen ja vapaaottelua riittää, varsinkin UFC:n merkeissä. Nyt kaikilla suomalaisille vaparin ystäville on edessään oiva tilaisuus hankkia turkulaisen UFC-ottelija Teemu Packalenin nimikirjoituksella varustettu lätsä kesän lämpimille säille. 

Kesän kaikista kuumimmat hellekelit ovat ehkä pikku hiljaa takana päin, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö aurinkoa ja kamppailuiltoja olisi lisää luvassa! Kesän lämpimille säille on hyvä hankkia uusia lippiksiä varastoon ja varsinkin, kun jaossa on Teemu Packalenin nimikirjoituksella varustettuja UFC-lippiksiä sekä Unibet-lätsiä. 

Tuoreessa Unibetin arvonnassa lätsien lisäksi jaetaan myös yli 200 kappaleen edestä erilaisia Unibetin logolla varustettuja käytännön tuotteita. Toki on syytä mainita, että tavallisesti tällaisissa kampanjoissa yleensä joutuisi suorittamaan muutamia rasteja tai vastaavia, mutta tällä kertaa arvonta on täysin ilmainen!

Näin osallistut Packalenin nimmarilätsän arvontaan

  • Kirjaudu Unibetille tai luo itsellesi tili Unibetille
  • Mene kampanjan sivulle ja paina keltaista osallistu-painiketta
  • Ja näin olet mukana arvonnassa! 
  • Kampanja on voimassa 9.9.2019 ja arvonta suoritetaan 10.9.2019, joten aikaa osallistumiseen on vielä roimasti

Osallistu tästä Unibetin UFC-kampanjaan ja voita nimmarilätsä!


"Pacun" seuraava koitos aavikolla 


Turkulainen on ollut jo tovin verran pois tositoimista loukkaantumisista johtuen. Packalen nähtiin viimeksi häkissä pitkä aika sitten maaliskuussa vuonna 2017. Tuolloinen ottelu päättyi valitettavan yksipuoliseen tyrmäystappioon Marc Diakiesen toimesta. Sittemmin Packalenin uraa ovat varjostaneet pykälän pahemmat loukkaantumiset, jotka ovat pitkittäneet paluuta vuoden 2019 syksylle. 

Kenties onni on kuitenkin onnettomuudessa tällä kertaa läsnä, sillä Packalen pääsee ottelemaan vuoden kenties odotetuimmalle kortille, kun 9. syyskuuta Abu Dhabissa nähdään Habib Nurmagomedovin paluu ja tämän mestaruusottelu Dustin Poirieria vastaan. Tämä tapahtuma tulee keräämään silmäpareja todella paljon ja Suomen lippu tulee saamaan näkyvyyttä siinä ohessa. 

Packalenin odotetun paluuottelun vastustajaksi on hankittu Saksaa edustava ja UFC-debyytin tekevä Ottman "Bulldozer" Azaitar. Tulokkaalla on vyöllään seitsemän tyrmäysvoittoa, kolme luovutusvoittoa ja yksi voitto tuomariäänin. "Paculla" on siis sangen loistava mahdollisuus laittaa aavikolla tulokkaalle hiekat suuhun ja samalla palata takaisin tyylikkäästi tavallista suuremman yleisön edessä voiton kantaan. 

Liity Unibetin kasvavaan joukkoon mukaan!


Mikäli etsit vielä sopivaa betsilafkaa, niin voimme toki kernaasti suositella Unibetia. Alalla todella pitkään toiminut kokenut ja tunnettu nimi on pitkälti räätälöity urheilubetsaajille, vaikka toki muuta tarjontaa riittää myös. 

Uudet asiakkaat ovat oikeutettuja makoisaan ensitalletusbonukseen, joka tietää pelaajalle hieman ylimääräistä pelirahaa. Ensimmäisen talletuksen jälkeen voi lunastaa 100% bonuksen 100 euroon asti ja lisäksi mobiilissa jaetaan kymmenen euroa ylimääräistä pelattavaa. Voit lunastaa tarjouksen kätevästi alla olevan linkin kautta! 

LUO TILI UNIBETILLE JA LUNASTA TARJOUS