Unibet tuntuu panostaneen tavallista ahkerammin viime aikojen kampanjoihin. Tällä hetkellä käynnissä on useampi kisa, joiden palkinnot tietävät viiden tähden luksusmatkoja urheilutapahtumiin esimerkiksi Abu Dhabin UFC-iltaan. Nyt vuorossa on Formula 1 ja unohtumaton reissu Singaporeen. 

Harva tapahtuma moottoriurheilun parissa vetää vertoja F1:n äärellä vietetylle viikonlopulle. Formula 1 edustaa tyyliä, vauhtia ja omanlaista glamouria, jollaista ei ole missään muualla. Siksi onkin suositeltavaa, että jokainen tosifani pääsisi edes kerran elämässään kokemaan grand prix'n. 

Sattuneesta syystä Unibet haluaa tarjota täydellistä kokemusta arpomalla kolme matkapakettia kolmen kampanjaviikon ajan Singaporen osakilpailuun. Kampanjaan osallistuminen on tehty helpoksi, sillä pelaajan täytyy vain lyödä vetoa ja kerätä arpoja. Mikäli onni suosii, niin palkinnoksi kahden hengen matkapaketti Singaporeen ja paikan päällä vastassa odottaa muuan Mika Häkkinen. Tämän tapaamisen ohella luvassa on myös tietenkin itse osakilpailu ja kirsikkana kakun päällä F1-keikka, jossa esiintyvät muun muassa Red Hot Chili Peppers, Muse, Fatboy Slim ja Swedish House Mafia

Kampanja alkaa 1. elokuuta ja päättyy 1. syyskuuta. Lento Singaporeen puolestaan lähtee 26. lokakuuta ja seuraavassa ohjeet, miten sinä voit lunastaa paikan kyseisestä lentokoneesta. 

Näin osallistut F1-arvontaan

  • Kirjaudu tai luo tili Unibetille ja siirry kampanjasivulle
  • Paina osallistu-nappia ja aseta vähintään viiden euron veto
  • Yhdestä (1) 5 euron urheiluvedosta saa yhden (1) arvan
  • Moottoriurheilun kohteista saa kaksi arpaa per yksi lyöty vähintään 5 euron veto
  • Arvontapäivät ovat 19.8, 26.8. ja 2.9. 
  • Arpalippuja voi kerätä rajattomasti

Osallistu F1-kampanjaan ja voita liput Singaporeen


Ikuinen kakkonen? 

Valtteri Bottaksen kausi alkoi vähintäänkin huikeissa merkeissä, kun tilille kolahti kaksi voittoa Australiasta ja Azerbaidžanista, mutta sittemmin asiaa ei ole ollut korkeimmalle korokkeelle. Tallitoveri Lewis Hamilton on ollut oma ylivoimainen itsensä lähes tulkoon koko kauden ja johtaa koko sarjaa 250 pisteellä. 

Suomalainen on silti brittiläisen dominanssista huolimatta onnistunut sinnittelemään toisella sijalla toistaiseksi, vaikka takana kuumottaa pahasti Max Verstappen. Eroa Bottakseen on enää seitsemän pistettä ja nuori hollantilainen on selkeästi parantanut otteitaan kauden edetessä. Verstappen on vienyt nimiinsä kaksi osakilpailua ja moni ennakoi tämän jättävän Bottaksen jälkeensä ennen tuota pikaa. 

Kärkiviisikon lopullista järjestystä vielä paha lähteä kiveen hakkaamaan, mutta sen ainakin uskoisi olevan varmaa, että tuskin kukaan pystyy saamaan Hamiltonia kiinni. Viisinkertainen maailmanmestari puolustaa ällistyttävän kliinisellä otteella titteliään ja odotettavissa on eittämättä kuudes mestaruus palkintokaappiin. 

Liity Unibetille 


Häkkinen ei ole turhaan Unibetin F1-asiantuntija sekä hyvän tahdon lähettiläs. Alan isoimpien pelijättien joukkoon kuuluva Unibet on ollut monelle kovan luokan betsaajalle niin sanotusti place to be. Urheiluvedonlyönti on suosituimpaa kuin koskaan ja Unibet on suosion kärjessä. Tarjolla on yksi laajimmist lajikirjoista ja kohteita on kymmeniä tuhansia. 

Yksi Unibetin suosituimmista valttikorteista ovat suorat lähetykset. Pelaajat voivat katsoa valitsemiaan otteluita suorana Unibet TV:stä ja tietenkin ohessa lyödä vetoa livessä. Liittymisen kunniaksi Unibet haluaa tarjota kaikille uusille asiakkaille talletusbonuksen. 

Pelaaja saa liittymisen jälkeen itselleen 100% bonuksen 100% euroon asti ja tämän lisäksi yhden 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. 

LUNASTA UNIBETIN 100%/100€ + 10€ BONUS TÄSTÄ