" " " "" "
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Betsson arvostelu

Anytime's playtime

Vedonlyönnin maailmassa ei ole kovinkaan montaa sivustoa jotka tarvitsevat yhtä vähän esittelyä kuin oranssista väristään tunnettu Betsson. Jättimäisen Betsson Groupin lippulaiva on palvellut pelaajia monipuolisella tarjonnalla jo 2001 lähtien eli aivan vuosituhannen alusta lähtien. Ainakaan mikään tähän mennessä ei ole pystynyt pysäyttämään oranssin junan etenemistä kohti menestystä ja näillä raiteilla jarruja ei ollakaan käytetty liki ollenkaan!

Laatua pursuavalla sivustolla voit päästä nauttimaan vedonlyönnin lisäksi myös muun muassa kasinopeleistä ja pokerista. Vuosien varrella Betsson on myös tehnyt onnistuneesti yhteistyötä useiden suomalaisten huippujulkkisten kanssa, ja esimerkiksi kirjoitushetkellä Betssonin tiimiin lukeutuvat muun muassa entinen Liverpool-kapteeni Sami Hyypiä sekä fitness-bloggari Janni Hussi. Yhteistyökumppaneita tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti palveluiden kattavuus ja laatu, ja näistä ei Betssonilla ole todellakaan puutetta!

Betsson vedonlyönti

Kuten nimikin sen jo kertoo, Betssonilla ollaan panostettu aina ensisijaisesti juuri vedonlyöntiin. Kuten näin kovan luokan tekijältä sopiikin odottaa vetovalikoiman laajuus on liki vertaansa vailla, ja liki parinkymmenen vuoden kokemuksella operointi takaa sen että Betssonilla tiedetään tasan tarkalleen mitä pelaajat haluavat ja himoitsevat. Lajivalikoimaa riittääkin 32 kappaleen edestä aina jalkapallosta e-sportsiin ja formuloista politiikan ja talouden erikoisvetoihin saakka. 

Betsson Groupin valtavien resurssien ansiosta sivustolla voi nautiskella loistavista palveluista ja kohteista lajissa kuin lajissa. Eniten pelattavaa löytyy silti totta kai perinteisistä isoista lajeista kuten jääkiekosta ja jalkapallosta, joista Betssonilla on mukana kaikki isoimmat sarjat kuten Liiga, NHL, Valioliiga, Mestarien Liiga ja monet muut tutut nimet. Pienemmistä lajeista mukana on myös paljon Skandinaavisia pelaajia kiinnostavia lajeja - onhan Betsson täältä päin kotoisin ja listautunut Tukholman pörssiin!

Betsson Kertoimet

Kun puhutaan näinkin isosta sivustosta kuin Betsson niin tottahan toki sillä on myös varaa antaa hieman pelaajilleen takaisin. Voitkin löytää oranssin nimeen vannovalta sivustolta kaikenlaista mukavaa pelailtavaa tasaisen kovilla kertoimilla jotka yltävät reippaasti yli vedonlyöntisivustojen yleisen keskiarvon. Tämä pätee etenkin vertailussa muihin Pohjoismaalaisiin betsi-sivustoihin ja pärjäävätpähän oranssit värit ihan Iso-Britanniankin kärkikastin kanssa!

Kovimpia kertoimia on tarjolla isojen lajien lisäksi myös yksittäisiin pieniin kohteisiin aivan markkinatoppeja myöten. Jos siis olet etsinyt itsellesi vedonlyöntisivustoa jolla voit nautiskella parhaiten kaikenlaisista eri peleistä korkeatasoisilla kertoimilla niin Betssonia parempaa vaihtoehtoa voi olla hyvinkin vaikea löytää!

Betsson Live-vedonlyönti

Tavallisen betsaamisen ohella Betsson tarjoaa totta kai pelaajilleen myös live-vedonlyöntiä. Valikoimassa ei ole tältäkään osin oikeastaan mitään valittamista, ja palvelua voikin saada lähes uskomattoman paljon suhteessa siihen että puhutaan vedon lyömisestä livenä. Kohteita löytyykin liki yhtä paljon kuin joidenkin pienempien vedonlyöntisivustojen valikoimista yhteensä ennen ottelua lyötävien vetojen osalta, joten Betssonille ei auta kuin antaa kehuja. 

Kertoimet ovat live-puolen osalta aivan yhtä laadukkaita kuin tavallisten betsienkin osalta. Jokaisesta saatavilla olevasta live-kohteesta voikin löytää myös useita erilaisia tapoja lyödä vetoja, eli hommat ovat näin ollen paremmin kuin kunnossa. Voit löytää Betssonin live-osaston kätevästi ja nopeasti yläpalkin kautta, ja itse asiassa live-puoli onkin juuri sopivasti päivitetty uuteen uskoon! Tavalliset betsit voi erottaa livestä myös vaaleasta ja tummasta taustasta.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Betsson on kaikenkattava sivusto joka on panostanut nimenomaan palveluidensa laatuun visuaalisten elementtien sijaan. Saittia voisikin ilkeilymielessä jopa kutsua hieman tylsäksi, sillä oikeastaan minkäänlaista silmäniloa Sami Hyypiän hymyilevän naaman lisäksi ei tällä hetkellä sivustolta löydy. Teemaltaan ja värimaailmaltaan Betssonilta voikin löytää vain oranssia, valkoista ja mustaa jotka ainakin allekirjoittaneessa aiheuttavat pientä haukottelua. 

Sivusto ei kuitenkaan olisi kerännyt näinkin valtavaa suosiota jos se ei olisi hyvä, ja onneksi vahvuudet Betssonilla sijoittuvatkin nimenomaan käytettävyyden puolelle. Kaikki olennainen informaatio on jatkuvasti silmiesi edessä, ja navigointi on tehty ylä- ja sivupalkin ansiosta todella helpoksi. Vetojen lyönti käykin nopeasti joten täydet pisteet Betssonin tiimille suunnittelusta.

Vuodesta 2001 saakka suosiota keränneenä saittina Betssonilta voi löytää myös lukuisia eri kielivaihtoehtoja. Tärkeinhän näistä meille on totta kai Suomi, ja voitkin nautiskella kaikista sivuston palveluista turvallisesti ihan tutulla kotimaisella. Muihin kielivaihtoehtoihin Betssonilla lukeutuvat muun muassa ruotsi, englanti, norja, saksa, espanja, portugali sekä monet muut kaikkia pohjoismaita myöten.

Betsson Mobiili

Vaikka Betssonin perustamisesta onkin jo jonkun aikaa se tarjoaa silti pelaajille modernin pelikokemuksen laitteella kuin laitteella. Pääset jopa itse valitsemaan miten haluat nautiskella oranssista sivustosta: mobiilisovelluksen vai responsiivisten mobiilisivujen avulla! Paljon Betssonilla pelaaville voimme suositella sovellusta, mutta jos haluat säästää laitteesi muistia niin ihan suoraan selaimenkin kautta pelaaminen on myös hyvä vaihtoehto.

Tämän myötä voit nauttia lähestulkoon identtisestä vedonlyönnistä oli välineenä sitten tietokone, tabletti tai älypuhelin. Meillä ei ole kuin hyvää sanottavaa Betssonin mobiiliominaisuuksista, joten ei muuta kuin täydet pisteet pöytään ja eteenpäin!

Maksutavat

Kun lähdetään tutkailemaan miten raha liikkuu vedonlyöntisivustolla ensimmäinen asia joka kannattaa tarkistaa on se tarjoaako saitti verovapaita voittoja suomalaisille pelaajille. Betssonin suhteen verokarun olankoputuksesta ei tietenkään ole mitään vaaraa, sillä oranssi pelijätti on toiminut jo iät ja ajat Maltan peliviranomaisten myöntämän lisenssin alaisena. Lisenssi takaa verovapauden kaikille EU-pelaajille johon kategoriaan Suomikin siis kuuluu!

Kun verovapaus on tiedossa voidaankin alkaa pohtimaan sitä miten rahaa saa sivustolle ja sieltä ulos. Näin suurella sivustolla nämäkin asiat ovat totta kai paremmin kuin hyvin - saatavilla onkin kaikki suomalaisten pelaajien eniten käyttämät menetelmät verkkopankkitalletuksista yleisimpiin pankki- ja luottokortteihin! Kaikki talletukset jotka teet Betssonille tapahtuvat täysin reaaliajassa.

Kotiutusten osalta menetelmää kannattaa hieman miettiä, sillä itse kotiutusajoissa on suuria eroja. Nopeimpia kotiutuksia tarjoavat netissä toimivat lompakot niin kuin Skrill ja Neteller. Muita menetelmiä käyttämällä rahojen saaminen voi miedä muutamia pankkipäiviä.

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- Zimpler (laskulla tallettaminen)
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Suomenkielinen sivusto on siis hyvällä mallilla, mutta mitenkäs on Betssonin asiakaspalvelun laita? Jos äskeisestä lauseesta heräsi jostain syystä huolia niin ne ovat aivan turhia, sillä oranssi sivusto tarjoaa tietenkin myös asiakaspalvelua tutusti suomeksi. Avuliaan Betssonin Suomi-tiimin tekemisestä ei ole kuin positiivista sanottavaa, ja se palveleekin sinua hyvin monella eri tavalla. 

Hyvin koulutettuun eli toisin sanoen ammattitaitoiseen porukkaan saa yhteyttä käteimmin kellon ympäri avoinna olevan live chatin kautta. Harvan muun sivuston suomenkielinen live chat on saatavilla 24/7, joten tästä iso plussa Betssonille. Muita menetelmiä joilla voit saada apua ovat muun muassa sähköposti ja puhelinpalvelu ja löytyypähän sivustolta myös kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin kertova UKK-osio!

Yhteenveto

Mitä ikinä sitten etsitkin vedonlyöntisivustoltasi tarkemmin Betsson tulee tarjoamaan sen sinulle. Oikeastaan mitään varsinaista heikkoutta ei tämän oranssin pelijätin tarjonnasta voi löytää, ja vaikka saitti ei olekaan visuaalisesti se komein se ei poista tosiasiaa siitä miten laadukas pelipaikka on kyseessä. Muut vedonlyöntisivustot voivat ja ottavatkin myös varmasti esimerkkiä siitä miten Betsson hoitaa käytännön asiansa.

Vaikka Betsson onkin yksi maailman suosituimpia sivustoja se tarjoaa silti uusille pelaajille hyvin vastinetta rahoilleen. Saatavilla onkin 100% ensitalletuksen tuplaus aina 100 euroon saakka, eli 100€ talletus tuo 200 euron edestä täytettä pelikassaasi! Ei siis muuta kuin nauttimaan huippuluokan sivustosta bonusrahan kera - Urheiluveikkaus.com suosittelee!

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi  
Säännöt ja ehdot voimassa: www.betsson.com/fi
BML Group Ltd - Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

Betsson kommentit

Peliyhtiöjätti Betssonin vedonlyöntibonus on totutun kovaa tasoa, sillä avaustalletukseen saa täällä 100% bonusta maksimissaan 100 euroon asti.

Eli, jos talletat ensimmäisellä talletuskerrallasi pelitilille 100 euroa, saat aloittaa vedonlyöntihommat mukavasti 200 euron pelivaroilla. Minimitalletussumma bonuksen lunastamiseksi on Betssonilla 10 euroa, joten bonus sopii hyvin myös pienemmillä summilla pelaaville!

Bonuskoodien käyttöä ei tarvita vaan veikkausbonus aktivoituu pelitilillesi automaattisesti, kun vain käyt lunastamassa vedonlyöntibonuksesi Betsson-tilisi "Saatavilla olevat bonukset" -kohdasta.

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Näin lunastat Betssonin vedonlyöntibonukset:

 1. Mene Betsson-sivustolle ja avaa oma pelitilisi.
 2. Talleta ensimmäisellä talletuskerralla pelitilillesi 10-100 euroa.
 3. Saat Betssonilta 100% bonusta avaustalletukseesi 100€ saakka, eli Betsson lyö siis talletussummaa vastaavan määrän pelirahaa tilillesi. Mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusrahaa.
 4. Kun olet tehnyt ensitalletuksesi, siirry pelitilisi "Saatavilla olevat bonukset" -alasivulle, josta voit käydä lunastamassa bonuksen käyttöösi.

Lunasta BONUS: 100%/100€ + 5€ ilmaisveto Betsson -sivustolle tästä
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 6.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 600 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Lisäehdot Siirry ensitalletuksesi jälkeen Betsson-pelitilisi "Saatavilla olevat bonukset" -sivulle, josta voit lunastaa vedonlyöntibonukset käyttöösi.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Betsson nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Betsson Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Lyö tulosvetoa Betssonilla ja voita osasi 50 000€ potista!

Oletko ystäväpiirisi kovin betsaaja ja nappaat kaveriporukan tulosvetoveikkaukset kerta toisensa jälkeen omaan rintataskuusi? Jos olet, niin nyt jos koskaan kannattaa osallistua Betssonin tulosvetoturnaukseen!

Betsson on ladannut tulosvetoturnauksen pottiin huimat 50 000 euroa, joista voittaja kuittaa peräti 10 000 euron ykkösrahat itselleen!

Homman nimi on varsin yksinkertainen, sillä sinun tulee kerätä pisteitä voittamalla tulosvetoja ja nousta samalla pistetaulukossa palkintorahoille oikeuttaville sijoille. Betssonin tulosvetoturnauksessa rahapalkintoja on luvassa peräti 500:lle parhaalle, joten jaettavaa riittää runsaasti!

Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä kampanja on käynnissä 26. heinäkuuta kello 23:59 CEST asti. Mitä enemmän ehdit napata tulosvetoja oikein, sitä varmemmin olet palkinnoilla!

Lue lisää...

Existing customers

Betsaa maalintekijän voitosta - jos pelaaja osuu myöhemmin, saat rahasi takaisin!

Jalkapalloa pääsee taas betsailemaan kunnolla, mikä tarkoittaa että uusia sporttikampanjoita lähtee käyntiin. Tällä kertaa haluamme kertoa vedonlyöntijätti Betssonin käteishyvitys -tarjouksesta, mistä saat siis rahasi takaisin vedon mennessä väärin.

Kyseessä on siis ensimmäisen maalintekijän -kampanja, eli sinun tulee lyödä otteluun betsi kiinni ensimmäisestä maalintekijästä. Jos valitsemasi pelaaja ei tee ensimmäisenä maalia, mutta osuu myöhemmässä vaiheessa, saat rahasi takaisin.

Kampanjaan on valittu tietyt ottelut, mihin sinun tulee asettaa veto. Tämän viikon otteluihin kuuluu alapuolella olevat matsit.

 • 30/05: Wolfsburg vs Frankfurt
 • 30/05: Lech Poznan vs Legia
 • 31/05: Mönchengladbach vs Union Berlin

Pääset tarkistamaan alapuolelta vielä tarkat ohjeet kampanjan osallistumiseen sekä siirtymään napin kautta Betssonin verkkosivuille! Voit myös lunastaa vedonlyöntibonuksen Betssonille napin kautta!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa jopa 100€ ilmaisbetsi ja 50 isoa ilmaiskiekkaa viikottain!

Betssonin ilmaisvetoviikot ovat taas täällä, mistä pääset nappaamaan huikeita tarjouksia vedonlyöntiin ja kasinolle viikottain. Jos siis harrastat vedonlyöntiä, voit lunastaa tästä kampanjasta ekstraa sportin puolelle ilmaisvedon muodossa. Jos pääset viikon aikana isoimmalle panostustasolle, luvassa on jopa 100 euron ilmaisveto ja siihen kaupan päälle 50 isoa ilmaiskierrosta kasinolle.

Ilmaisvetoviikot -kampanja toimii myös hyvin yksinkertaisesti. Sinun tulee ainoastaan ottaa osaa tarjoukseen ja panostaa kampanjaviikon aikana mahdollisimman paljon vedonlyönnissä. Mitä korkeammalle panostustasolle pääset viikon aikana, sitä paremmat palkinnot sinulle on luvassa. Panostustasot ja palkinnot ovat lueteltuna alapuolella.

Panostustasot ja palkinnot

 1. 10€ | 5€ ilmaisveto + 5 ilmaiskiekkaa
 2. 100€ | 10€ ilmaisbetti + 15 ilmaisspinniä + 10€ ilmainen liveveto
 3. 400€ | 20€ freebet + 45 ilmaiskierrosta
 4. 1,500€ | 50€ ilmaisveto + 20 isoa freespinniä (0.60€ panoksella)
 5. 2,500€ | 100€ ilmaisbet + 50 isoa ilmaiskiekkaa (0.60€ panoksella)

Päästessäsi toiselle panostustasolle, saat pelitilillesi välittömästi ilmaisen 10 euron ilmaisen livevedon ekstrana. Kaikki muut ilmaisvedot ja ilmaiskiepit lisätään tilillesi seuraavana maanantaina kello 18:00 CET mennessä. Pääset lukemaan tarkemmat ohjeet tarjouksen osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Korotetut kertoimet Liverpool - Atlético Madrid -otteluun!

Liverpool kohtaa keskiviikkona 11. maaliskuuta Mestarien liigassa vieraaksi saapuvan Atlético Madridin, ja voit napata otteluun korotetut kertoimet näppärästi Betssonin vedonlyöntisivulta!

Ottelu pelataan keskiviikkona kello 22:00 Suomen aikaa Anfieldin jalkapallostadionilla. Kampanja on käynnissä 11.3. kello 21:00 asti, joten kerkeät vielä hyvin käydä iskemässä betsin kiinni korotetuilla kertoimilla. Betsson tarjoaa siis Liverpoolin kotivoitolle 2.00 kertoimen ja Atlético Madridridin vierasvoitolle huikean 8.50 kertoimen.

Saat lunastettua korotettu kerroin -tarjouksen hyvin näppärästi. Sinun tarvitsee ainoastaan käydä kampanjasivulta valitsemassa haluamasi joukkue, iskeä kohde vetolapulle ja aktivoida kupongista korotettu kerroin. Mikäli asettamasi veto osuu oikein, saat oikean kertoimen käteisenä ja korotetun ylimääräisen kertoimen osuuden vedonlyöntibonuksena.

Pääset lukemaan tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Korotetut kertoimet Atlético Madrid vs Liverpool -otteluun!

Atlético Madrid kohtaa Liverpoolin 18. helmikuuta illasta kello 18:00 Wanda Metropolitano -stadionilla Madridissa. Sinulla on nyt mahdollisuus napata matsiin korotetut kertoimet Betssonilta haluamallesi joukkueelle.

Saat napattua tarjouksesta Madridin voitolle huikean 4.80 kertoimen ja Liverpoolille 2.70 korotetun kertoimen. Lunastaaksesi korotetun kertoimen sinun tulee ainoastaan klikata itsesi mukaan kampanjaan ja valita haluamasi joukkue. Saat aktivoitua korotetun kertoimen vetolapun alareunasta.

Pääset siirtymään Betssonin verkkosivuille sekä lukemaan tarkat ohjeet tarjouksen osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Voita matkapaketti katsomaan El Clásicoa Betssonilta!

Oletko joskus halunnut päästä katsomaan yhtä jalkapallon suurinta ottelua paikan päälle? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Betssonin El Clásico -kampanjasta voit voittaa matkapaketin Madridiin seuraamaan Real Madrid - Barcelona -ottelua.

Itse kampanja toimii myös todella yksinkertaisesti. Tarjouksessa on kaksi kampanjaviikkoa, joilla haetaan kummallakin kahta voittajaa. Ne kaksi pelaajaa ketkä nappaavat suurimmat nettovoitot vetokupongeista (vetokupongin voitto - panos), voittavat matkapaketit itselleen. Pääset tarkistamaan alapuolelta vielä tarkemmat ohjeet tarjouksen osallistumiseen.

Matkapaketti on räätälöity täydelliseksi, sillä se sisältää lennot Madridiin ja takaisin Helsinkiin. Lentojen lisäksi hotellit ja liput Real Madrid - Barcelona -otteluun sisältyvät mukaan. Alapuolella on vielä erikseen lista matkapaketin sisällöstä.

Matkapaketti sisältää

 • Lennot Helsinki - Madrid - Helsinki
 • Kaksi yötä hotellissa yhden hengen huoneessa
 • Lippu Real Madrid - Barcelona -matsiin
 • Kuljetukset hotellilta otteluun ja takaisin
 • Ohjelmaa Betssonin porukan ja muiden voittajien kanssa

Tsekkaa tarkat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Betssonin joulukampanjasta useita veikkaustarjouksia viikottain!

Betssonin jouluviikot ovat taas täällä! Pääset nappaamaan Betssonin uudesta joulutarjouksesta viikottain jopa kolme ilmaisvetoa ja saat mahdollisuuden voittaa liput kahdelle hengelle Old Traffordille Teemu Pukin peliin. Saat kaiken tämän lisäksi lunastettua tarjouksesta 50% vedonlyöntibonuksen 50 euroon asti. Nyt kannattaa siis lukaista tämä tarjous huolella läpi, mikäli haluat saada kunnolla vastinetta talletuksille!

Jouluviikot -kampanja pitää sisällään neljä eri tarjousta ja voit lunastaa jokaisen niistä viikottain. Itse matkapaketin voit voittaa viikon korkeimmalla kertoimella. Tsekkaa tarkemmat ohjeet tarjoukseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta jopa 100€ ilmaisbetsi ja 50 ilmaiskieppiä viikottain Betssonilta!

Miltä kuulostaisi napata viikottain jopa 100 euron arvoinen ilmaisveto ja siihen kaupan päälle vielä 50 ilmaiskierrosta kasinolle 0.60€ panoksella? Betssonin Ilmaisvetoviikot -kampanjasta pääset nyt lunastamaan freebettejä panostuksesi mukaan!

Saat jo ensimmäisellä 5 euron panostuksella napattua 5 euron ilmaisvedon sekä 5 ilmaiskierrosta. Tsekkaa tarkemmat ohjeet osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa korotetut kertoimet Suomi - Liechtenstein -EM-karsintaotteluun!

Huomenna perjantaina 15. marraskuuta kello 19:00 starttaa käyntiin historiallinen EM-karsintaottelu, kun Suomi kohtaa Liechtensteinin Helsingissä. Mikäli Suomi nappaa ottelusta voiton, varmistaa joukkue EM-kisapaikan.

Kyseessä on siis todella tärkeä ottelu Suomen jalkapallojoukkueelle. Pääsetkin nyt sopivasti nappaamaan extra-jännitystä matsiin veikkaamalla kotivoittoa korotetulla kertoimella. Betsson tarjoaa siis korotetun kertoimen Suomen vähintään 4 maalin voitolle. Tsekkaa ohjeet tarjouksen lunastamiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa korotetut kertoimet Liverpool - Manchester City -otteluun!

Sunnuntaina on luvassa taas kunnon Valioliigaa, kun Liverpool kohtaa Manchester Cityn kello 18:30 kotikentillään. Pystyykö Liverpool nappaamaan voiton ottelusta faniensa edessä, vai viekö Manchester City voiton mukanaan?

Sinulla on nyt mahdollisuus lunastaa korotetut kertoimet otteluun Betssonilta! Kelpaisiko 3.30 kerroin niin Liverpoolille, kuin Manchester Citylle? Tsekkaa tarkemmat ohjeet alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta korotetut kertoimet Everton - Tottenham -otteluun!

Viikonloppuna on taas tutusti Valioliigaa tarjolla ja Betsson päätti iskeä Everton - Tottenham otteluun korotetut kertoimet. Matsi starttaa käyntiin sunnuntai-illasta kello 18:30, joten kerkeät vielä hyvin käydä iskemässä otteluun betsit sisään!

Kelpaisiko 3.50 kerroin Evertonille vai vieko Tottenham voiton pelistä kertoimilla 3.30? Tsekkaa tarkemmat ohjeet tarjoukseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Betssonilta korotetut kertoimet Norwich - Manchester United -otteluun!

Teemu Pukin Norwich kohtaa Manchester Unitedin kotikentillään sunnuntaina ja pääset sopivasti nappaamaan Betssonilta otteluun korotetut kertoimet molemmille joukkueille.

Pystyykö Norwich ottamaan voiton matsista vai jyrääkö Manchester United vieraskentillä? Lue ohjeet korotetun kertoimen lunastamiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Betssonilta korotetut kertoimet Manchester United - Liverpool -otteluun!

Sunnuntai-iltana tarjolla on todellista futisherkkua, kun Manchester United kohtaa Liverpoolin kello 18:30. Pääset nyt nappaamaan korotetut kertoimet molemmille joukkueille Betssonilta.

Saat iskettyä vedon kiinni 6.60 kertoimella Manchester Unitedin voitosta, tai puolestaan 2.10 kertoimella Liverpoolin voitosta. Lue tarkemmat ohjeet alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Betssonilta korotetut kertoimet Suomi - Armenia -otteluun!

Suomi taistelee tänään EM-karsinnoissa Armeniaa vastaan, joka on elintärkeä ottelu Suomen kannalta. Pääset nappaamaan korotetut kertoimet Betssonilta molemmille joukkueille. 

Mikäli 2.10 kerroin Suomelle tai 7.00 kerroin Armenialle kelpaa, lue alapuolelta tarkemmat ohjeet osallistumiseen.

Lue lisää...

Existing customers

Hae Betssonilta 10€ ilmaisbetti Bosnia-Suomi -otteluun!

Pääsemme seuraamaan lauantaina todellista jännäriä, kun Bosnia ja Hertsegovina - Suomi -EM-karsintamatsi starttaa käyntiin.

Pääsetkin nappaamaan Betssonilta 10 euron ilmaisen live-vedon tekemällä 5 euron ennakkovedon Euro 2020 -karsintaotteluista.

Lue lisää...

Existing customers

Betssonilta korotetut kertoimet Bosnia-Suomi -matsiin!

Betsson tarjoaa jännittävän kutkuttavaan Bosnia ja Hertsegovina - Suomi -EM-karsintamatsiin tuhdisti boostatut kertoimet molempiin leireihin! 

Lue lisää...

Existing customers

Betssonin viikon pelinä PSG-Real Madrid - Lyö vedot sisään korotetuilla kertoimilla!

Mestarien liiga starttasi eilen tiistaina kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla ja tätä jalkapalloherkkua on tarjolla läpi pimeiden syysiltojen ja kylmän talven aina ensi kesään saakka. 

Vedonlyöntijätti Betssonin Viikon peli -tarjouksen myötä pääset iskemään keskiviikon UCLhuippuotteluun, PSG - Real Madrid vedot sisään korotetuilla kertoimilla!

Lue lisää...

Existing customers

Hyödynnä 10 euron riskitön liveveto Wimbledoniin!

Wimbledonin tennisturnaus on käynnissä Lontoon alueella ja seuraavan kahden viikon ajan kaikki tenniksen ystävät saavat seurata maailman parhaiden tennispelaajien otteita Wimbledonin legendaarisilla nurmikentillä.

Vedonlyöntijätti Betsson haluaa tarjota sinulle lisäjännitystä turnauksen seuraamiseen tarjoamalla kaikille vedonlyöntiasiakkailleen 10 euron riskittömän livevedon vuoden kolmanteen Grand Slam -turnaukseen!

Lue lisää...

Existing customers

Viikon pelinä Uruguay-Peru - Lyö vedot sisään korotetuilla kertoimilla!

Etelä-Amerikan jalkapalloliiton, Conmebolin järjestämä maanosan turnaus, Copa Américan lohkovaihe on nyt saatu päätökseen Brasiliassa ja pudotuspeleihin eteni lohkovaiheen kahdeksan parasta joukkuetta. Vedonlyöntijätti Betssonin Viikon peli -tarjouksen myötä pääset iskemään lauantaiseen Uruguay-Peru -otteluun vetoa korotetuilla kertoimilla!

Uruguay ja Peru kohtaavat lauantai-iltana kello 22:00 Suomen aikaa Copa American puolivälierässä. Uruguay on ottelussa suosikki ja vedonlyöntiasiantuntijamme vihjaakin ottelun voittajaksi La Celesteä.

Pelaat sitten kumman tahansa joukkueen voittoa, niin Betssonin kampanjan myötä pääset betsaamaan ottelua korotetuilla kertoimilla!

Lue lisää...

Existing customers

Betssonin viikon pelinä Ecuador-Chile - Lyö vedot sisään korotetuilla kertoimilla!

Etelä-Amerikan jalkapalloliiton, Conmebolin järjestämä maanosan turnaus, Copa América on ollut viikon verran käynnissä Brasiliassa. Vedonlyöntijätti Betssonin Viikon peli -tarjouksen myötä pääset iskemään viikonlopun yhteen otteluun vetoa korotetuilla kertoimilla!

Perjantain ja lauantain välisenä yönä on tarjolla todellinen huippuottelu, kun kaksi edellistä Copa Americaa voittanut Chile kohtaa Ecuadorin C-lohkon ottelussa. Betssonin kampanjan myötä pääset betsaamaan Ecuadorin tai Chilen voittoa korotetuilla kertoimilla!

Lue lisää...

Existing customers

Betssonin viikon pelinä Argentiina - Kolumbia - Lyö vedot sisään korotetuilla kertoimilla!

Etelä-Amerikan jalkapalloliiton, Conmebolin järjestämä maanosan turnaus, Copa América käynnistyy perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa Brasiliassa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on tarjolla todellinen huippuottelu, kun yksi turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista, Lionel Messin johtama Argentiina kohtaa haastajaosastoon kuuluvan Kolumbian.

Ottelu on Betssonin Viikon peli ja siksi tämä vedonlyöntijätti tarjoaa otteluun korotetut kertoimet! Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pääset iskemään koti- tai vierasvoittoa normaalia paremmalla palautusprosentilla!

Lue lisää...

Existing customers

Voita unelmien futismatka Brasiliaan katsomaan Copa Americaa!

Miltä kuulostaisi upea futismatka Etelä-Amerikkaan? No todella hienolta tottakai ja nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa sellainen, sillä vedonlyöntijätti Betssonin tuoreessa kampanjassa on jaossa peräti neljä futismatkaa Brasilian Rio de Janeiroon, jossa pääset katsomaan Copa American puolivälierää ja loikoilemaan maailmankuululla Copacabanan hiekkarannalla.

Kampanjaan osallistuminen on tehty Betssonin puolelta todella helpoksi ja se on käynnissä aina kesäkuun alkuun asti. Kesäkuun alkuun asti joka viikko yksi onnellinen voittaja saa itselleen palkintomatkan Brasiliaan, joten nyt jos koskaan kannattaa katsoa alta tarkemmat ohjeet ja osallistua tähän upeaan kampanjaan, niin se voit olla juuri sinä joka lähdet Betssonin kustantamana Brasiliaan katsomaan huippujalkapalloa samban tahdissa!

Lue lisää...

Existing customers

Betssonilta ilmaisia livevetoja jääkiekon MM-kisoihin!

Jääkiekon MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Slovakiassa ja Leijonat ovat aloittaneet kisat loistavasti, sillä kolmen ottelun jälkeen kasassa on seitsemän pistettä ja A-lohkon kärkipaikka!

Vedonlyöntijätti Betsson haluaa olla mukana jännittämässä MM-kisoja yhdessä sinun kanssa ja siksi se haluaa tarjota kaikille vedonlyöntiasiakkailleen mahdollisuuden napata ilmaisia live-vetoja jokaiselle kisaviikolle!

Voit itse valita minkä suuruisen ilmaisen livevedon viikottain lunastat. Tarjolla on 5, 10 ja 25 euron suuruisia live-vetoja, jotka pääset lunastamaan nopeasti ja helposti Betssonilta alta näkyviä ohjeita noudattamalla.

Muista myös, että voit katsoa kaikki MM-ottelut suorana, ilman mainoksia ja täysin maksuttomasti Betssonin live-vedonlyönnin livestreamin kautta!

Lue lisää...

Existing customers

Betssonilla käynnissä uudistuneet ilmaisvetoviikot - Jaossa myös lätkämatka MM-kisoihin!

Betssonilta tutuksi tulleet Ilmaisvetoviikot ovat tehneet paluun vedonlyöjien iloksi ja mikä parasta, Ilmaisvetoviikot ovat kokeneet toivotun päivityksen ja lisäksi tällä kertaa jaossa on myös matka Jääkiekon MM-kisoihin Slovakiaan!

Osallistu kampanjaan Betssonin sivuilla ja iske vetoja sisään läpi viikon! Mitä enemmän panostat, sitä paremmat ilmaisveto-palkinnot saat ensi maanantaina Betssonilta käyttöösi! 

Jos yllät korkeimmalle panostasolle, niin saat käyttöösi 100 euron arvoisen ilmaisvedon ja 50 ilmaiskierrosta supersuosittuun Gonzo's Quest -kolikkopeliin (arvo 0,60€/kierros)! 

Jos saavutat Betssonin ilmaisvetoviikkojen viimeisen panostason aikavälillä 1.-7.4, olet myös automaattisesti mukana lätkän MM-kisapaketin arvonnassa! Katso kampanjan tarkat ohjeet ja panostutasot alta.

Lue lisää...

Existing customers

Voita nyt matkapaketti lätkän MM-kisoihin Bratislavaan!

Betssonin uusin jättikampanja tuo tarjolle sellaisen palkintokatraan, mistä monet muut peliyhtiöt pystyvät vain kampanjoidensa kohdalla unelmoimaan. Tarjolla on nimittäin peräti kaksi kahden hengen futismatkapakettia Manchesteriin, jossa voittajia ja heidän matkaseuralaisiaan odottaa Manchester Unitedin ja Chelsean välinen Valioliiga-kohtaaminen!

Mutta eipä tässä vielä kaikki. Kampanjassa jaetaan myös kaksi matkapakettia (1 hengen) tuleviin jääkiekon MM-kisoihin 2019!

Nämä kaikki neljä matkapakettia lähtee kampanjassa jakoon yksi kerrallaan, yksi per viikko tahtia aikavälillä 4.3. - 31.3.2019. Lue tarkat osallistumisohjeet alta ja lähde mukaan kisailuun huippuluokan urheilumatkapaketeista.

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla riskitön veto ilmaiseksi & muita jatkuvia etuja!

Betssonilla käynnistyi näin 2019 vuoden alkajaisiksi iso Ilmaisvetoviikot-kampanja, jossa jaetaan kirjaimellisesti ilmaisvetoja ihan jokaviikkoiseen tahtiin. Näiden ilmaisbetsien ohessa kampanjaa on koristeltu myös ilmaiskiepeillä kasinopelien pariin, mutta paras herkkupala on kuitenkin täysin ilmainen riskitön veto, jonka jokainen Betssonin asiakas voi lunastaa vain yhtä nappia painamalla.

Sinun täytyykin vain käydä osallistumassa tähän Betssonin kampanjaan, ja peliyhtiö lisää tilillesi 10 euron riskittömän vedon heti välittömästi! Eli, vaikka jatkuvat ilmaisvedot eivät välttämättä sinua kiinnostaisikaan, kannattaa tämän kampanjaan osallistuminen käydä siis ehdottomasti suorittamassa Betssonin sivustolla!

Lue lisää...

Palaute