" " " "" "
mainos
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Betsson arvostelu

Anytime's playtime

Vedonlyönnin maailmassa ei ole kovinkaan montaa sivustoa jotka tarvitsevat yhtä vähän esittelyä kuin oranssista väristään tunnettu Betsson. Jättimäisen Betsson Groupin lippulaiva on palvellut pelaajia monipuolisella tarjonnalla jo 2001 lähtien eli aivan vuosituhannen alusta lähtien. Ainakaan mikään tähän mennessä ei ole pystynyt pysäyttämään oranssin junan etenemistä kohti menestystä ja näillä raiteilla jarruja ei ollakaan käytetty liki ollenkaan!

Laatua pursuavalla sivustolla voit päästä nauttimaan vedonlyönnin lisäksi myös muun muassa kasinopeleistä ja pokerista. Vuosien varrella Betsson on myös tehnyt onnistuneesti yhteistyötä useiden suomalaisten huippujulkkisten kanssa, ja esimerkiksi kirjoitushetkellä Betssonin tiimiin lukeutuvat muun muassa entinen Liverpool-kapteeni Sami Hyypiä sekä fitness-bloggari Janni Hussi. Yhteistyökumppaneita tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti palveluiden kattavuus ja laatu, ja näistä ei Betssonilla ole todellakaan puutetta!

Betsson vedonlyönti

Kuten nimikin sen jo kertoo, Betssonilla ollaan panostettu aina ensisijaisesti juuri vedonlyöntiin. Kuten näin kovan luokan tekijältä sopiikin odottaa vetovalikoiman laajuus on liki vertaansa vailla, ja liki parinkymmenen vuoden kokemuksella operointi takaa sen että Betssonilla tiedetään tasan tarkalleen mitä pelaajat haluavat ja himoitsevat. Lajivalikoimaa riittääkin 32 kappaleen edestä aina jalkapallosta e-sportsiin ja formuloista politiikan ja talouden erikoisvetoihin saakka. 

Betsson Groupin valtavien resurssien ansiosta sivustolla voi nautiskella loistavista palveluista ja kohteista lajissa kuin lajissa. Eniten pelattavaa löytyy silti totta kai perinteisistä isoista lajeista kuten jääkiekosta ja jalkapallosta, joista Betssonilla on mukana kaikki isoimmat sarjat kuten Liiga, NHL, Valioliiga, Mestarien Liiga ja monet muut tutut nimet. Pienemmistä lajeista mukana on myös paljon Skandinaavisia pelaajia kiinnostavia lajeja - onhan Betsson täältä päin kotoisin ja listautunut Tukholman pörssiin!

Betsson Kertoimet

Kun puhutaan näinkin isosta sivustosta kuin Betsson niin tottahan toki sillä on myös varaa antaa hieman pelaajilleen takaisin. Voitkin löytää oranssin nimeen vannovalta sivustolta kaikenlaista mukavaa pelailtavaa tasaisen kovilla kertoimilla jotka yltävät reippaasti yli vedonlyöntisivustojen yleisen keskiarvon. Tämä pätee etenkin vertailussa muihin Pohjoismaalaisiin betsi-sivustoihin ja pärjäävätpähän oranssit värit ihan Iso-Britanniankin kärkikastin kanssa!

Kovimpia kertoimia on tarjolla isojen lajien lisäksi myös yksittäisiin pieniin kohteisiin aivan markkinatoppeja myöten. Jos siis olet etsinyt itsellesi vedonlyöntisivustoa jolla voit nautiskella parhaiten kaikenlaisista eri peleistä korkeatasoisilla kertoimilla niin Betssonia parempaa vaihtoehtoa voi olla hyvinkin vaikea löytää!

Betsson Live-vedonlyönti

Tavallisen betsaamisen ohella Betsson tarjoaa totta kai pelaajilleen myös live-vedonlyöntiä. Valikoimassa ei ole tältäkään osin oikeastaan mitään valittamista, ja palvelua voikin saada lähes uskomattoman paljon suhteessa siihen että puhutaan vedon lyömisestä livenä. Kohteita löytyykin liki yhtä paljon kuin joidenkin pienempien vedonlyöntisivustojen valikoimista yhteensä ennen ottelua lyötävien vetojen osalta, joten Betssonille ei auta kuin antaa kehuja. 

Kertoimet ovat live-puolen osalta aivan yhtä laadukkaita kuin tavallisten betsienkin osalta. Jokaisesta saatavilla olevasta live-kohteesta voikin löytää myös useita erilaisia tapoja lyödä vetoja, eli hommat ovat näin ollen paremmin kuin kunnossa. Voit löytää Betssonin live-osaston kätevästi ja nopeasti yläpalkin kautta, ja itse asiassa live-puoli onkin juuri sopivasti päivitetty uuteen uskoon! Tavalliset betsit voi erottaa livestä myös vaaleasta ja tummasta taustasta.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Betsson on kaikenkattava sivusto joka on panostanut nimenomaan palveluidensa laatuun visuaalisten elementtien sijaan. Saittia voisikin ilkeilymielessä jopa kutsua hieman tylsäksi, sillä oikeastaan minkäänlaista silmäniloa Sami Hyypiän hymyilevän naaman lisäksi ei tällä hetkellä sivustolta löydy. Teemaltaan ja värimaailmaltaan Betssonilta voikin löytää vain oranssia, valkoista ja mustaa jotka ainakin allekirjoittaneessa aiheuttavat pientä haukottelua. 

Sivusto ei kuitenkaan olisi kerännyt näinkin valtavaa suosiota jos se ei olisi hyvä, ja onneksi vahvuudet Betssonilla sijoittuvatkin nimenomaan käytettävyyden puolelle. Kaikki olennainen informaatio on jatkuvasti silmiesi edessä, ja navigointi on tehty ylä- ja sivupalkin ansiosta todella helpoksi. Vetojen lyönti käykin nopeasti joten täydet pisteet Betssonin tiimille suunnittelusta.

Vuodesta 2001 saakka suosiota keränneenä saittina Betssonilta voi löytää myös lukuisia eri kielivaihtoehtoja. Tärkeinhän näistä meille on totta kai Suomi, ja voitkin nautiskella kaikista sivuston palveluista turvallisesti ihan tutulla kotimaisella. Muihin kielivaihtoehtoihin Betssonilla lukeutuvat muun muassa ruotsi, englanti, norja, saksa, espanja, portugali sekä monet muut kaikkia pohjoismaita myöten.

Betsson Mobiili

Vaikka Betssonin perustamisesta onkin jo jonkun aikaa se tarjoaa silti pelaajille modernin pelikokemuksen laitteella kuin laitteella. Pääset jopa itse valitsemaan miten haluat nautiskella oranssista sivustosta: mobiilisovelluksen vai responsiivisten mobiilisivujen avulla! Paljon Betssonilla pelaaville voimme suositella sovellusta, mutta jos haluat säästää laitteesi muistia niin ihan suoraan selaimenkin kautta pelaaminen on myös hyvä vaihtoehto.

Tämän myötä voit nauttia lähestulkoon identtisestä vedonlyönnistä oli välineenä sitten tietokone, tabletti tai älypuhelin. Meillä ei ole kuin hyvää sanottavaa Betssonin mobiiliominaisuuksista, joten ei muuta kuin täydet pisteet pöytään ja eteenpäin!

Maksutavat

Kun lähdetään tutkailemaan miten raha liikkuu vedonlyöntisivustolla ensimmäinen asia joka kannattaa tarkistaa on se tarjoaako saitti verovapaita voittoja suomalaisille pelaajille. Betssonin suhteen verokarun olankoputuksesta ei tietenkään ole mitään vaaraa, sillä oranssi pelijätti on toiminut jo iät ja ajat Maltan peliviranomaisten myöntämän lisenssin alaisena. Lisenssi takaa verovapauden kaikille EU-pelaajille johon kategoriaan Suomikin siis kuuluu!

Kun verovapaus on tiedossa voidaankin alkaa pohtimaan sitä miten rahaa saa sivustolle ja sieltä ulos. Näin suurella sivustolla nämäkin asiat ovat totta kai paremmin kuin hyvin - saatavilla onkin kaikki suomalaisten pelaajien eniten käyttämät menetelmät verkkopankkitalletuksista yleisimpiin pankki- ja luottokortteihin! Kaikki talletukset jotka teet Betssonille tapahtuvat täysin reaaliajassa.

Kotiutusten osalta menetelmää kannattaa hieman miettiä, sillä itse kotiutusajoissa on suuria eroja. Nopeimpia kotiutuksia tarjoavat netissä toimivat lompakot niin kuin Skrill ja Neteller. Muita menetelmiä käyttämällä rahojen saaminen voi miedä muutamia pankkipäiviä.

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- Zimpler (laskulla tallettaminen)
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Suomenkielinen sivusto on siis hyvällä mallilla, mutta mitenkäs on Betssonin asiakaspalvelun laita? Jos äskeisestä lauseesta heräsi jostain syystä huolia niin ne ovat aivan turhia, sillä oranssi sivusto tarjoaa tietenkin myös asiakaspalvelua tutusti suomeksi. Avuliaan Betssonin Suomi-tiimin tekemisestä ei ole kuin positiivista sanottavaa, ja se palveleekin sinua hyvin monella eri tavalla. 

Hyvin koulutettuun eli toisin sanoen ammattitaitoiseen porukkaan saa yhteyttä käteimmin kellon ympäri avoinna olevan live chatin kautta. Harvan muun sivuston suomenkielinen live chat on saatavilla 24/7, joten tästä iso plussa Betssonille. Muita menetelmiä joilla voit saada apua ovat muun muassa sähköposti ja puhelinpalvelu ja löytyypähän sivustolta myös kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin kertova UKK-osio!

Yhteenveto

Mitä ikinä sitten etsitkin vedonlyöntisivustoltasi tarkemmin Betsson tulee tarjoamaan sen sinulle. Oikeastaan mitään varsinaista heikkoutta ei tämän oranssin pelijätin tarjonnasta voi löytää, ja vaikka saitti ei olekaan visuaalisesti se komein se ei poista tosiasiaa siitä miten laadukas pelipaikka on kyseessä. Muut vedonlyöntisivustot voivat ja ottavatkin myös varmasti esimerkkiä siitä miten Betsson hoitaa käytännön asiansa.

Vaikka Betsson onkin yksi maailman suosituimpia sivustoja se tarjoaa silti uusille pelaajille hyvin vastinetta rahoilleen. Saatavilla onkin 100% ensitalletuksen tuplaus aina 100 euroon saakka, eli 100€ talletus tuo 200 euron edestä täytettä pelikassaasi! Ei siis muuta kuin nauttimaan huippuluokan sivustosta bonusrahan kera - Urheiluveikkaus.com suosittelee!

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi  
Säännöt ja ehdot voimassa: www.betsson.com/fi
BML Group Ltd - Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

Betsson kommentit

Peliyhtiöjätti Betssonin vedonlyöntibonus on totutun kovaa tasoa, sillä avaustalletukseen saa täällä 100% bonusta maksimissaan 100 euroon asti.

Eli, jos talletat ensimmäisellä talletuskerrallasi pelitilille 100 euroa, saat aloittaa vedonlyöntihommat mukavasti 200 euron pelivaroilla. Minimitalletussumma bonuksen lunastamiseksi on Betssonilla 10 euroa, joten bonus sopii hyvin myös pienemmillä summilla pelaaville!

Bonuskoodien käyttöä ei tarvita vaan veikkausbonus aktivoituu pelitilillesi automaattisesti, kun vain käyt lunastamassa vedonlyöntibonuksesi Betsson-tilisi "Saatavilla olevat bonukset" -kohdasta.

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Näin lunastat Betssonin vedonlyöntibonukset:

  1. Mene Betsson-sivustolle ja avaa oma pelitilisi.
  2. Talleta ensimmäisellä talletuskerralla pelitilillesi 10-100 euroa.
  3. Saat Betssonilta 100% bonusta avaustalletukseesi 100€ saakka, eli Betsson lyö siis talletussummaa vastaavan määrän pelirahaa tilillesi. Mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusrahaa.
  4. Kun olet tehnyt ensitalletuksesi, siirry pelitilisi "Saatavilla olevat bonukset" -alasivulle, josta voit käydä lunastamassa bonuksen käyttöösi.

Lunasta BONUS: 100%/100€ Betsson -sivustolle tästä
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 6.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 600 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Lisäehdot Siirry ensitalletuksesi jälkeen Betsson-pelitilisi "Saatavilla olevat bonukset" -sivulle, josta voit lunastaa vedonlyöntibonukset käyttöösi.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Betsson nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Betsson Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Betsson-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Betsson bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Betsson -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Betsson uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Betsson -vedonlyöntisivusta.

Palaute