mainos

Betway Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Iske 20€ live-veto ESL Pro Leagueen ja saat 10€ ilmaisvedon!

Kotimaamme CS:GO-ylpeys ENCE palasi tällä viikolla kesälomalta, kun ESL Pro Leaguen 12. kausi polkaistiin käyntiin. ENCE:n osalta turnaus käynnistyi voitokkaasti, kun joukkue kaatoi tanskalaisen Heroicin, joka on ollut viime aikoina vahvassa vireessä, voittaen mm. kuunvaihteessa päättyneen ESL Köln -turnauksen.

ESL Pro leaguessa on mukana yhteensä 16 Euroopan huippujoukkuetta ja CS:GO-huippuotteluita on luvassa tasaisesti koko syyskuun ajan. Runkosarja päättyy 19. syyskuuta, mutta pudotuspelit venyvät aina lokakuun alkupuolella saakka.

Vedonlyöntijätti Betway haluaa olla mukana jännittämässä e-urheilun huippuotteluita ja siksi se tarjoaa sinulle ilmaisveto-tarjouksen, jonka avulla saat lunastettua helposti 10€ arvoisen ilmaisvedon.

Katso alta tarkemmat ohjeet ja lunasta helposti oma 10€ arvoinen ilmaisvetosi talteen CS:GO:hon.

Lue lisää...

Existing customers

Betsaa Mestarien liigaan ja saat 5€ ilmaisvedon Betwaylta!

Jalkapallon Mestarien liiga on edennyt jo puolivälierävaiheeseen ja loppuviikon ajan me jalkapallon ystävät saammekin nauttia huippuotteluista lähes päivittäin, kun Euroopan parhaat seurajoukkueet hakevat paikkaa neljän parhaan joukosta.

Yksi puolivälierien todellisista herkkupaloista on Barcelonan ja Bayern Münchenin välinen ottelu, joka pelataan perjantaina Estádio da Luzilla.

Vedonlyöntijätti Betway haluaa olla mukana tuossa huippuottelussa ja tuoreen kampanjan myötä sinulla on mahdollisuus napata tähän huippuotteluun 5€ arvoinen live-veto!

Lue lisää...

Existing customers

Super Bowl 2020 - jokaisesta touchdownista bonuskierroksia sekä ilmaisbettejä

Super Bowl 2020 pelataan taas seuraavana viikonloppuna ja pääset sopivasti hakemaan jännitystä Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers -otteluun Betwayn vedonlyöntisivulta. Betway laittoi nimittäin käyntiin kampanjan, mistä saat napattua ilmaiskierroksia ja ilmaisvetoja jokaisesta touchdownista!

Tarjoukseen on myös hyvin helppo ottaa osaa ja se toimii yksinkertaisesti. Sinun tulee ainoastaan klikata osallistu -nappia, tehdä vähintään kaksi 20 euron talletusta sivulle ja toivoa mahdollisimman monta touchdownia. Palkintojen määrä riippuu tekemiesi talletusten määrästä. Pääset tarkistamaan palkintojenjaon alapuolella olevasta listasta.

Ilmaisvedot ja bonuskierrokset jaetaan seuraavanlaisesti

1. Talleta 40-99 euroa = 20 ilmaiskierrosta + 2€ ilmaisveto / per touchdown
2. Talleta 100-199 euroa = 40 freespinniä + 4€ ilmaisbetti / per touchdown
3. Talleta 200-499 euroa = 60 ilmaiskiekkaa + 6€ ilmainen veto / per touchdown
4. Talleta 500-999 euroa = 80 ilmaisspinniä + 8€ ilmaisveto / per touchdown
5. Talleta 1000+ euroa = 100 bonuskierrosta + 10€ ilmaisveto / per touchdown

Esimerkki: Jos talletat yhteensä 250 euroa, saat 60 ilmaiskierrosta ja 6 euron ilmaisvedon jokaisesta onnistuneesta touchdownista. Kampanjasta saadut ilmaisspinnit pääset käyttämään Book of Atem -kolikkopelissä.

Jos aikomuksenasi oli siis iskeä vetoa 2020 vuoden Super Bowlista, kannattaa se tehdä Betwayn vedonlyöntisivulla. Jos et halua lyödä vetoa tapahtumasta, voit kuitenkin ottaa osaa tarjoukseen ja tallettaa sen jälkeen pelitilillesi rahaa. Talletukset voit sitten pelata eri peleissä haluamasi mukaan.

Pääset tsekkaamaan tarkat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Lyö riskittömästi vetoa Tottenham - Liverpool -ottelusta!

Viikonloppuna pelataan taas Valioliigaa urakalla ja Betway laittoi sopivasti tarjousta käyntiin Tottenham vs. Liverpool -matsiin. Betwayn sporttikampanja antaa sinulle siis mahdollisuuden lyödä vetoa ottelusta täysin riskittömästi, aina 10 euroon saakka.

Jos siis aikomuksesi oli iskeä betsiä sisään Tottenham - Liverpool -otteluun, kannattaa tehdä se Betwayn vedonlyöntisivulla. 

Itse kampanja toimii todella yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee ainoastaan lyödä livestä single-veto sisään Tottenham - Liverpool -matsiin ja mikäli vetolappu häviää, saat rahasi takaisin ilmaisvetona. Maksimipalautus on 10 euroa.

Ilmaisveto pyritään lisäämään pelitilillesi tunnin sisällä ottelun päättymisestä, mutta viimeistään 24 tunnin sisällä. Muistathan, että asettamasi vetolappu tulee olla vähintään 1.50 minimikertoimella. Pääset tarkistamaan tarkemmat ohjeet osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla 10€ ilmaisvetoja joka viikko!

Betway -vedonlyöntisivustolla kaikki pelaajat voivat lunastaa itselleen 10€ arvosta ilmaisvetoja (2 kpl 5€ ilmaisvetoa) jokaisena viikkona vain lyömällä yhdistelmävetoja sivustolla oikealla rahalla.

Ja parasta tässä jatkuvassa tarjouksessa onkin se, että tämä viikkoinen 10€ ilmaisveto-etu irtoaa tilillesi vain 25€ panostusrajan täyttämällä. Sinun täytyykin lyödä viikon aikana (ennen lauantaita klo 02:00) yhdistelmävetoja tämän 25 euron arvosta, ja saat kaksi 5€ ilmaisbetsiä tilillesi!

Lue lisää...

Existing customers

Lyö riskittömästi vetoa Leicester - Liverpool -otteluun Betwayllä!

Betway laittoi rahat takaisin kampanjan käyntiin 26.12. pelattavaan Leicester vs. Liverpool -otteluun. Jos siis asettamasi vetolappu menee väärin, saat rahat takaisin ilmaisvetona jopa 10 euroon asti.

Jos siis aikomuksenasi oli iskeä betsiä sisään kyseiseen matsiin, kannattaa se tehdä Betwayllä. Pääset tarkistamaan tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

UCL-tarjous: Saat 5€ ilmaisbetsin ja 50 ilmaiskieppiä!

Betwayltä irtoaa Mestarien liigan finaalin kunniaksi helposti lunastettava 5€ ilmaisveto, jota koristaa myös samaan syssyyn saatavat 50 ilmaiskierrosta samaisen peliyhtiön kasinolle!

Saatkin tämän tarjouspaketin haltuusi niinkin helposti, kuin asettamalla vähintään 5€ panoksella, ja vähintään 1.50 kertoimella, varustetun single-betsin Mestarien liigan finaaliin ennen ottelun alkua. Voit asettaa tämän vetosi missä tahansa UCL-finaalin pelikohteessa.

Lue lisää...

Existing customers

Lyö 5€ veto ManU-Chelsea -otteluun, ja saat 5€ ilmaisvedon!

Betway tarjoilee tulevalle Valioliiga-kierrokselle maukkaan tarjous-tärpin, kun tienattavana on helppoakin helpompi ilmaisveto pelkästään yksittäisellä betsillä.

Sinun täytyykin vain asettaa vähintään 5€ panoksella varustettu veto 28.4. klo 18:30 starttaavaan Manchester United - Chelsea -huippumatsiin vähintään 1.50 kertoimella, ja saat tilillesi vapaasti käytettävän 5€ ilmaisvedon!

Lue lisää...

Palaute