mainos

FezBet Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Fezbet palauttaa rahat ilmaisvetona aina 200€ asti jos UCL-vetosi ei osu!

Eurooppalaisen jalkapalloilun ehdoton kuningassarja, Mestarien liiga on edennyt puolivälieriin ja saamme tällä viikolla nauttia neljästä huippuottelusta, kun kahdeksan eurooppalaista huippujoukkuetta mittelevät pääsystä neljän parhaan joukkoon.

Vedonlyöntialan tuore tulokas, Fezbet haluaa olla mukanasi jännittämässä näitä UCL:n huippumatseja ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa suosikkijoukkueesi puolesta lähes riskittömästi!

Betsaa suosikkijoukkuettasi ja saat rahat ilmaisvetona takaisin aina 200€ asti, jos vetosi ei osu! Katso alta tarkemmat ohjeet ja iske UCL-betsi sisään oman suosikkisi puolesta!

Lue lisää...

Existing customers

Aikainen maali Arsenal-Liverpool -ottelussa tietää sinulle ilmaisvetoa aina 200€ asti!

Englannin Valioliigasta saadaan nauttia tällä viikolla joka päivä ja tänään keskiviikkona luvassa on jälleen neljän ottelun kierros! Illan todellisena herkkupalana on Arsenalin ja mestaruuden jo ratkaisseen Liverpoolin välinen kohtaaminen, josta voi hyvällä syyllä odottaa todellista maali-iloittelua!

Fezbet haluaa tarjota sinulle lisäjännitystä tähän huippuotteluun tarjoamalla vakuutuksen, jolla saat puolet panoksestasi ilmaisvetona takaisin jos ottelussa nähdään aikainen maali ja ennakkovetosi ei syystä tai toisesta osukaan! Panosta palautetaan ilmaisvetona aina 200€ asti, joten tämä diili sopii erinomaisesti myös suuremmilla panoksilla operoiville betsareille!

Katso alta tarkemmat ohjeet Fezbetin Aikainen maali = ilmaisveto! -kampanjaan ja hyödynnä tämä maistuva kampanja ennen ottelun alkua!

Lue lisää...

Palaute