mainos

Guts Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Guts tarjoaa 40€ bonarit UCL:n loppuotteluun!

Myös Guts on mukana Mestarien liigan loppuottelun hulinoissa jo ennakkoon, sillä kaikki tämän peliyhtiön asiakkaat voivat lunastaa tililleen 40€ vedonlyöntibonukset tähän UCL-finaalin vedonlyöntiin. Eli, saat siis tilillesi lunastusvaiheet suorittamalla täydet 40 euroa vedonlyöntirahaa, jonka voit hyödyntää vapaasti valitsemallasi strategialla niin UCL-finaalin ennakkovedoissa kuin myös live-vedonlyönnissä ottelun aikana!

Tsekkaa tarkat lunastusohjeet alapuolelta:

Lue lisää...

Existing customers

5000€ arvonta: Voittajalle jopa 1000€ bonusrahaa!

Guts latoo erilaisia vedonlyöntikampanjoita tiskiin varsin harvoin, mutta kun tällainen kampanja tarjolle lävähtää, on se lähes poikkeuksetta erittäin kovaa tavaraa. Ja näin on käynyt myös tällä kertaa, sillä uusi Gutsin arvontakampanja tuo pelaajien tarjolle peräti 5 000 euron arvoisen palkintorahapotin.

Ja arvonnan pääpalkintona komeileekin muhkeat 1 000 euroa rahaa vedonlyöntiin, ja tämä palkintorahasumma voikin olla sinun vain 10€ panostuksella!

Lue lisää...

Existing customers

5000€ veikkauskisa Australian Avoimiin!

Guts on käynnistänyt 5 000€ rahapalkintopotilla varustetun veikkauskisan Australian Avointen pariin. Se pelaaja, joka lyö tämän tennis-turnauksen aikana eniten voittavia vetoja Gutsilla, nappaa pääpalkintona mukavat 1 500 euroa bonusrahaa ja kakkosellekin riittää voittorahoja nelinumeroisen summan verran!

Lue lisää...

Palaute