mainos

Unibet Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Vakuuta pesisvetosi - saat ilmaisvedon jos betsi ei osu!

Päättyy: 27 syys 2020 at 00:05
7 päivää jäljellä

Kotimainen Superpesis saatiin kesän aikana viimein käyntiin ja runkosarjaa pelataan aina syyskuun alkupuolelle asti. Tämän jälkeen vuorossa ovat vielä pudotuspelit, joissa ratkaistaan kuka on lopulta miesten ja kuka naisten superpesiksen tämän kauden Suomen paras joukkue.

Vedonlyöntijätti Unibet haluaa tarjota pesisbetsareiden käyttöön vakuutuksen, jolla pieleen menneestä vedosta saa hyvitykseksi jopa 25 euron ilmaisvedon!

Jos pesis ja vedonlyönti ovat intohimosi, niin tätä tarjousta ei kannata missata vaan katsoa alta tarkemmat ohjeet osallistumiseen ja toimia heti!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa jopa 30% voitontehostus esports-vetoihin Unibetilta!

Päättyy: 31 joulu 2020 at 23:55
103 päivää jäljellä

Unibetilla on käynnissä tällä hetkellä mahtava vedonlyönti-tarjous kaikille esports-veikkaajille! Voit nimittäin tehostaa yhdistelmävetojasi jopa 30%! Jos siis tykkäät tehdä useamman kohteen yhdistelmävetoja esportsista, kannattaa iskeä vedot sisään Unibetilla.

Voitontehostus riippuu asettamasi vetokohteiden määrästä. Pienin 10% tehostus on saatavilla vähintään kolmella vetokohteella ja suurin 30% on saatavilla 5 tai useamman vetokohteen lapulla. Voit tarkistaa alapuolelta vielä kaikki voitontehostukset.

Esports-voitontehostukset

  • 3. kohdetta = 10% voitontehostus
  • 4. kohdetta = 20% voitontehostus
  • 5. kohdetta tai enemmän = 30% voitontehostus

Kaikki esports-vetokohteet otetaan huomioon tähän tarjoukseen ja voit lunastaa viikossa aina yhden voitontehostuksen. Alapuolelta voit tsekata vielä tarkemmat ohjeet tarjouksen hyödyntämiseen.

Lue lisää...

Existing customers

Unibetilta NFL-kestotarjous: Betsaa 10€, saat 5€ - Näe NFL-matsit UnibetTV:stä

Päättyy: 4 tammi 2021 at 10:00
107 päivää jäljellä

Amerikkalaisen jalkapallon kuninkuussarjan, NFL:n kausi 2020-21 polkaistiin käyntiin viime yönä, kun Kansas City Chiefs kaatoi kauden ensimmäisessä ottelussa Houston Texansin lukemin 34-20.

Runkosarjaa pelataan aina tammikuun alkuun asti ja vedonlyöntijätti Unibet haluaa olla mukana jännittämässä kauden kulkua yhdessä kanssasi. Siksi tämä palkittu vedonlyöntisivusto on laittanut käyntiin NFL-kestotarjouksen, jossa saat viikottain käyttöösi 5 euron arvoisen ilmaisbetsin!

Toimi torstaina, niin saat viikottain sunnuntaille, joka on tunnetusti kaikkien NFL-fanien todellinen superpäivä, käyttöösi 5 euron arvoisen NFL-ilmaisbetsin, jolla NFL Red Zonen tai yksittäisen ottelun seuraamiseen saa runsaasti lisäjännitystä!

Muistathan, että UnibetTV näyttää kaikki NFL-matsit suorana! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja nappaa omat NFL-ilmaisvedot talteen ensi torstaina!

Lue lisää...

Existing customers

Tennis US Open 2020 - voita osuus 25 000 euron betsikisasta

US Open 2020 -tennisturnaus starttasi käyntiin ja Unibet laittoi sopivasti tarjolle hyvän vedonlyöntikampanjan, josta voit voittaa osuuden 25 000 euron käteispotista. Jos siis aikomuksesi oli betsata US Open 2020 -turnaukseen, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä tarjous samalla.

Lyömällä vetoa US Openiin jokainen voittava betsi Grand Slam -tennisturnauksessa vie sinua kohti tulostaulukon kärkisijaa! Voit myös samalla seurata otteluita Unibetin tarjoamasta livestriimistä, eli matsit näet näppärästi veikkauksen ohella.

Sinun tarvitsee ainoastaan osallistua turnaukseen, lyödä vetoja US Open -kohteista ja kerätä itsellesi pisteitä tulostaulukkoon. Turnauksen pisteet lasketaan seuraavasti panos x kokonaiskerroin = pisteet, jotka näkyvät kampanjasivun tulostaulukossa.

Voit tsekata vielä tarkemmat ohjeet alapuolelta sekä siirtyä Unibetille näppärästi nappulan kautta!

Lue lisää...

Existing customers

Keskitä UCL-vedot Unibetille - saat suuremmat kertoimet!

Mestareiden liigan loppuhuipennus alkaa olla tämän kauden osalta käsillä, sillä jäljellä on enää puolivälierät, välierät sekä koko turnauksen kruunaava finaali!

Vedonlyöntisaittien ehdottomaan eliittiin kuuluva Unibet haluaa olla mukana boostaamassa Mestareiden liigan loppuhuipennusta ja siksi tämä palkittu sivusto on päättänyt kohottaa UCL-otteluiden kertoimia jäljellä oleviin otteluihin!

Unibet takaa keskimääräistä korkeammat kertoimet kaikkiin jäljellä oleviin Mestarien liigan matseihin, joten tämä tarjous kannattaa hyödyntää jos aikeissa oli iskeä vetoja sisään näihin supermatseihin!

Lue lisää...

Existing customers

Hyödynnä Unibetin livebetsitarjous Mestarien liigaan!

Mestarien liigan neljännesvälierät ovat takana ja loppuviikon ajan saamme nauttia eurooppalaisesta huippufutiksesta, sillä UCL-puolivälieriä pelataan keskiviikkona, torstaina, perjantaina sekä lauantaina!

Vedonlyöntijätti Unibet haluaa olla mukana UCL:n loppuhuipennuksessa yhdessä kanssasi ja siksi se tarjoaa sinulle mahdollisuuden tienata livevetoja Mestareiden liigaan lyömällä vetoa näistä huippuotteluista!

Voit hyödyntää tarjouksen puolivälieriin, välieriinja finaaliin, joten yhteensä tarjolla on livebetsejä turnauksen kolmeen eri vaiheeseen!

Jos livebetsaus on leipälajisi ja Mestareiden liiga lempisarjasi, niin tämä tarjous on kuin tehty sinulle! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja hyödynnä tarjous!

Lue lisää...

Existing customers

Betsaa jenkkiurheilua ja nappaa osasi 10 000€ arpajaispotista!

Useat eri ammattiurheilusarjat ovat jatkuneet tai jatkuvat lähiviikkoina ja vedonlyöntijätti Unibet haluaa juhlistaa amerikkalaisten kilpasarjojen jatkumista laittamalla käyntiin arpajaiset, jossa on jaossa huimat 10 000 euroa.

Tämä kymmenen tuhannen euron suuruinen potti ei suinkaan mene yhdelle onnekkaalle vaan tästä saavat osansa kymmenen eri pelaajaa, jotka kukin pokkaavat itselleen 1 000 euron suuruisen käteispotin.

Kyseessä on arpajaiset ja mukaan pääsee samalla, kun betsailee esimerkiksi NHL:n pudotuspelejä, joten nyt jos koskaan kannattaa katsoa alta tarkemmat ohjeet osallistumiseen ja toimia heti, niin ehdit lunastaa omat arpalippusi!

Lue lisää...

Existing customers

Rakenna voittoputki ja voita osuutesi 25 000 eurosta

Urheilusarjat ovat palanneet tauoilta ja vedonlyöjät ovat innosta pinkeänä, kun kuukausien hiljaiselon jälkeen listat täyttyvät toinen toistaan paremmista pelikohteista!

Vedonlyöntijätti Unibet juhlistaa tätä vedonlyönnin uutta nousukautta Streakr -nimisellä kilpailulla, jossa on tarkoitus rakentaa mahdollisimman pitkä voittoputki omilla pelikohteilla!

Matkan varrella voit voittaa ilmaisvetoja sekä käteispalkintoja, mutta lopulta pelaaja, joka rakentaa pisimmän voittoputken kuittaa itselleen huimat 13 000 euron ykkösrahat!

Jos tunnet olevasi voittava pelaaja ja haluat näyttää taitosi tässä Unibetin maistuvassa kampanjassa, niin katso alta ohjeet ja lähde käteisjahtiin Streakr -kampanjaan!

Lue lisää...

Existing customers

Unibet tarjoaa FA Cupin välieriin ilmaiskisan - voit voittaa jopa 25 000€

Maailman vanhin jalkapalloturnaus, Englannin FA Cup huipentuu elokuun alussa pelattavaan finaaliin, mutta sitä ennen on tottakai ratkaistava se, että ketkä kohtaavat Wembleyllä lauantaina 1. elokuuta.

Ensimmäinen finalisti selviää tulevana lauantaina, kun Arsenal kohtaa kotikentällään Manchester Cityn. Toinen finalisti selviää puolestaan sunnuntaina, kun Manchester United isännöi Old Traffordilla lontoolaista Chelsea.

Vedonlyöntijätti Unibet tarjoaa FA Cupin välieriin täysin ilmaisen veikkauskilpailun, jossa joku onnekas betsari voi voittaa huimat 25 000 euroa, mikäli hän vastaa ainoana pelaajan täysin oikein kaikkiin kuuteen tarjolla olevaan kysymykseen!

Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja osallistu tähän mahtavaan ilmaiskilpailuun heti, sillä vastausaika päättyy jo lauantaina 18.7.2020 kello 21:45 Suomen aikaa!

Lue lisää...

Existing customers

Unibet jakaa livevetoja Veikkausliigaan - toimi heti ja lunasta oma livebetsi talteen!

Veikkausliiga saatiin vihdoin viime viikolla käyntiin, kun ensimmäinen kierros saatiin lopulta pelattua heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Avauskierroksella ei juurikaan yllätyksiä nähty vaan ennalta vahvaksi tiedetyt suosikit, kuten HJK, Ilves, FC Inter sekä KuPS hoitivat kaikki omat ottelunsa.

Veikkausliigan toinen kierros käynnistyi jo tiistaina, mutta keskiviikon aikana ohjelmassa on vielä neljä toisen kierroksen ottelua. Vedonlyöntijättiläisten kruunaamaton kuningas, Unibet haluaa olla mukana täydellä höyryllä juhlistamassa Veikkausliigakauden alkua viivästyksestä huolimatta ja siksi se tarjoaakin kaikille vedonlyöjilleen mahdollisuuden lunastaa 5€ arvoisen livevedon!

Tämän 5€ arvoisen ilmaisen livevedon lunastaminen on todella helppoa, joten katso alta tarkemmat ohjeet ja ryhdy nopeasti toimeen, niin ehdit napata oman livevetosi talteen!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta ilmaisbetsi Veikkausliigaan ilmaiseksi Unibetilta!

Veikkausliiga starttaa taas 1. heinäkuuta ja vedonlyöntijätti Unibet päätti iskeä kovaa tarjousta pöytään. Pääset nimittäin lunastamaan vedonlyöntisivulta 5 euron ilmaisvedon täysin ilmaiseksi Veikkausliigaan, pelkästään kirjautumalla sisään.

Jos et ole vielä jostain syystä tehnyt pelitiliä Unibetille, voit rekisteröidä tilin näppärästi alapuolella olevan napin kautta sekä käydä lunastamassa ilmaisvedon itsellesi. Tarjolla oleva ilmaisveto tulee asettaa live-vedonlyönnissä mihin tahansa Veikkausliiga-kohteeseen.

Lunastaaksesi ilmaisvedon sinun tulee ainoastaan kirjautua sisään pelitilillesi 1.7. kello 11:00 - 3.7. kello 00:59 välillä. Jos haluat napata kampanjasta toisen ilmaisvedon itsellesi jalkapalloon, talletta tilillesi vähintään 10 euroa aikavälillä 7.7 kello 11:00 - 9.7 00:59. Voit tsekata ohjeet vielä erikseen alapuolelta.

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Unibet tarjoaa eksklusiivisen veikkausbonarin - nappaa tarjous täältä!

Tällä kertaa meillä on harvinaista herkkua tarjolla kaikille lukijoillemme! Jos nimittäin et ole vielä jostain syystä testannut Unibetin vedonlyöntisivuja, sinulla on mahdollisuus liittyä sivulle kera erikoistarjouksen. Tämän erikoistarjouksen pääset lunastamaan ainoastaan kampanjan alareunassa olevan napin kautta, joten muista avata tili siitä.

Vedonlyöntijätti Unibet tarjoaa siis kaikille uusille pelaajille 100 euron riskittömän vedon. Riskitön betsi aktivoituu automaattisesti ensimmäiselle tekemällesi vetolapulle. Tämän lisäksi saat vielä mobiiliin toisen 10 euron riskittömän vedon.

Nämä vedonlyöntibonukset kannattaa käydä hyödyntämässä Unibetilla. Pääset alapuolelta tarkistamaan vielä tarkemmat ohjeet eksklusiivisen vedonlyöntibonuksen lunastamiseen.

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta pelaajille -kirja tallettamalla Unibetille!

Uusi viikko ja uudet sporttitarjoukset! Tällä kertaa meillä on hieman erilainen kampanja tarjolla, sillä voit käydä nappaamassa Unibetin vedonlyöntisivulta Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta pelaajille -kirjan todella helposti. Saat kirjan postitettuna kotiisi, kun osallistut tarjoukseen, talletat vähintään 40 euroa Unibetille ja kierrätät sen vähintään kerran.

Kirja on siis todella helppo käydä hakemassa pois. Pelaajalta pelaajille -kirja on kaikille urheilusta ja vedonlyönnistä kiinnostuneille kavereille hyvää luettavaa! Kirjasta löydät muun muassa ainutlaatuiset ohjeet parempaan pelaamiseen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

Voit tarkistaa tarkemmat ohjeet kirjan hommaamiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa ilmainen 5 euron ilmaisbetsi Bundesliigaan!

Oikein mukavaa perjantaita kaikille Urheiluveikkauksen lukijoille! Bundesliiga palaa takaisin 16. toukokuuta ja sinä pääset nyt lyömään vetoa täysin ilmaiseksi Unibetin piikkiin! Tarjolla on nimittäin ilmainen 5 euron ilmaisveto Bundesliigaan, jonka saat lunastettua pelkästään kirjautumalla sisään.

Jos siis et ole vielä tehnyt pelitiliä Unibetille, nyt on oiva aika sille. Voit lunastaa ilmaisen 5 euron ilmaisvedon Bundesliigaan alapuolella olevan napin kautta! Saat tarjouksesta napattua myös 10 euron ilmaisvedon Bundesliigaan, kun lyöt 10 euron vetolapun liigaan. Voit lukaista tarkat ohjeet ilmaisbetsin käyttöön alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Lyö vetoa CS:GO -otteluista ja voit voittaa osuuden 10 000 euron potista!

Vedonlyöntijätti Unibet laittoi taas kerran kovan esports-kampanjan käyntiin, mistä voit voittaa mukavasti käteistä itsellesi. Kampanjan 10 000 euron käteispotti jaetaan siis 10 eri pelaajalle, eli luvassa on siis 1 000 euroa käteistä voittajille.

Itse tarjous toimii myös hyvin yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee ainoastaan lyödä vetoa ESL Road to Rio -kohteista, niin saat arvan pelitilillesi. Jokainen betsaamasi 5 euroa tuo sinulle yhden arpalipun arvontaan, jolla voit voittaa 1 000 euroa käteistä.

Jos satut voittamaan kampanjasta käteispalkinnon, se lisätään pelitilillesi 30 minuutin sisällä arvonnasta. Rahapalkinnoilla ei siis ole mitään kierrätysvaatimuksia, eli voit vaikka kotiuttaa voitot suoraan tilillesi. Voit alapuolelta lukaista vielä tarkat ohjeet kampanjan osallistumiseen. Onnea esports-betseihin!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta viikottainen ilmaisbetsi Unibetilta!

Unibetin ilmaisvetoklubi on lähtenyt taas käyntiin, josta pääset lunastamaan joka viikko yhden ilmaisvedon haluamaasi urheilulajiin. Ilmaisen livevedon pääsee nappaamaan kampanjasta todella yksinkertaisesti, sillä sinun tarvitsee ainoastaan klikata itsesi mukaan tarjoukseen ja lyödä kampanjaviikon aikana vähintään neljä 5 euron ennakkovetoa 1.40 minimikertoimella.

Ilmaisveto lisätään pelitilillesi seuraavana maanantaina, mikäli olet kampanjaviikon aikana lyönyt vaaditut neljä ennakkovetoa sisään. Kampanjaviikot ovat käynnissä aina maanantaista kello 00:00 - sunnuntaihin kello 23:59 asti.

Itse kampanja rullaa 5. huhtikuuta kello 23:59 asti. Sinulla on siis vielä hyvin aikaa käydä hyödyntämässä tätä tarjousta, mikäli ilmaiset livevedot ovat mieleesi. Pääset tarkistamaan vielä tarkat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Vastaa oikein futiskysymyksiin ja voita ilmaiseksi jopa 100,000 euroa!

Vedonlyöntijätti Unibet laittoi todella kovan ilmaisen veikkauskisan käyntiin, mistä voit voittaa jopa 100,000 euroa. Tällä kertaa Game of Champions -turnauksen aiheena on jalkapallo ja sinun pitää yrittää vastata oikein kuuteen (6) eri kysymykseen.

Kisan 100,000 euron palkintopotti jaetaan kaikkien oikein vastanneiden kesken, joten tätä ei kannata jättää väliin. Ilmaiseen kisaan on myös todella helppo ottaa osaa. Sinun tulee ainoastaan omistaa pelitili Unibetilla ja täten voit käydä antamassa vastauksesi kisaan.

Veikkauskisa on käynnissä 10. maaliskuuta kello 22:00 asti, joten kerkeät vielä hyvin käydä antamassa vastauksesi. Pääset alapuolelta lukemaan vielä tarkemmat ohjeet kisan osallistumiseen.

Lue lisää...

Existing customers

Unibetilta kaksi ilmaista vetoa viikottain!

Unibet jakaa taas ilmaisvetoja uudessa kampanjassaan, mistä pääset lunastamaan kaksi freebettiä aina viikottain. Jos siis tykkäät laitella joka viikko betsiä sisään, kannattaa käydä ottamassa osaa tähän tarjoukseen.

Viikoittaiset ilmaisvedot -kampanja lähti käyntiin 10. helmikuuta ja on voimassa aina 5. huhtikuuta asti, joten voit hyötyä tarjouksesta useamman kuukauden ajan. Itse kampanja toimii myös hyvin yksinkertaisesti.

Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa osaa tarjoukseen ja lähteä lyömään vetoa haluamastasi urheilulajista. Jos isket viikon aikana vähintään neljä 5 euron ennakkovetoa (minimikerroin 1.40) mistä tahansa urheilukohteesta, saat 5 euron ilmaisen livevedon tilillesi.

Jos puolestaan teet viikon aikana vähintään neljä 20 euron livevetoa (minimikerroin 1.40), saat tilillesi 10 euron livevedon. Voit lunastaa tarjouksesta kummatkin ilmaisvedot aina viikottaisin ja ne lisätään pelitilillesi seuraavana maanantaina kello 19:00 mennessä.

Pääset lukemaan tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Voita aitiopaikat HIFK - JYP -otteluun Nordikselle!

Nordiksella pelataan Liigaa taas kerralleen torstaina 12. maaliskuuta, kun JYP saapuu hakemaan voittoa paikallisesta HIFKistä. Vieko JYP voiton mukanaan vai ottaako HIFK voiton kotikulmillaan? Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa aitiopaikat paikan päälle katsomaan matsia Unibetilta!

Itse kampanja toimii hyvin yksinkertaisesti ja siihen on helppo ottaa osaa. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä Unibetille tai kirjautua sisään, käydä klikkaamassa itsesi mukaan tarjoukseen kampanjasivulta ja lähteä ansaitsemaan arpalippuja arvontaan. Saat aina yhden arpalipun jokaisesta 5 euron lätkävedosta. Voit betsata mihin tahansa kiekkokohteeseen, eikä minimikerrointa ole ollenkaan. Helppoa, eikö mitä?

Pääset lukaisemaan tarkemmat ohjeet arvonnan osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Voita osa Unibetin 25,000 euron IEM Katowice -arvonnasta!

IEM Katowice 2020 -turnaus starttasi käyntiin tänään 24. helmikuuta ja vedonlyöntijätti Unibet laittoi sopivasti käyntiin mahtavan esports-kampanjan. Sinulla on nimittäin mahdollisuus voittaa osa 25,000 euron arvonnasta, ainoastaan betsaamalla turnaukseen.

Saat siis jokaisesta panostamastasi 5 eurosta IEM Katowice -turnaukseen yhden arpalipun. Arpalippuja voit hankkia rajattomasti, joten mitä enemmän panostat IEM Katowicen kohteisiin, sitä paremmat mahdollisuudet saat voittaa arvonnasta rahapalkinnon.

Kampanjan 25,000 euron palkintopotti jakautuu niin, että 25 pelaajaa voittavat 1,000 euroa per naama. Pääset tarkistamaan tarkemmat ohjeet osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Voita 5,000 euroa Unibetin ilmaisesta lätkävisasta!

Unibetin urheiluvisat ovat taas täällä! Tällä kertaa palkintopottina on huimat 5,000 euroa käteistä, jonka voittaa oikein veikannut pelaaja. Unibetin ilmaisessa lätkäkisassa on siis 10 eri kysymystä Liigasta ja NHL:stä, johon sinun pitää valita oikeat vastaukset. Mikäli olet veikannut eniten oikein, voitat kilpailun pääpalkintona olevan 5,000 euron rahapalkinnon. Jos oikein vastanneita pelaajia on useampia, pääpalkinto jaetaan niiden pelaajien kesken.

Nyt siis kannattaa käydä ottamassa osaa tähän lätkävisaan, sillä osallistuminen ei maksa yhtikäs mitään! Pääset lukemaan tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Voita liput ilmaiseksi HIFK - Ilves -matsiin Nordikselle!

Unibet laittoi jakoon taas matsilippuja Liiga -otteluun, eikä sinun tarvitse edes betsata kiekkoa osallistuaksesi arvontaan. Voit siis voittaa Unibetin sporttikampanjasta lipun itsellesi sekä kaverillesi 12. helmikuuta pelattavaan HIFK - Ilves -otteluun.

Matsi pelataan tutusti Nordiksella, kun Tampereen Ilves matkaa hakemaan voittoa paikallisesta Helsingin IFKsta. Itse kampanja toimii todella yksinkertaisesti, sillä sinun tulee ainoastaan ottaa osaa arvontaan ja voit voittaa lippupaketin.

Lippupaketteja jaetaan yhteensä 25 kappaletta, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet napata ilmaiset liput Liiga -otteluun. Voit tarkistaa tarkat ohjeet tarjouksen osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Voita Unibetin arvonnasta Mika Häkkisen X-Perience -palkintoja sekä muita herkkuja!

Alamme olemaan tammikuun loppupuolella, mutta onneksemme Unibet kerkesi laittaa vielä mahtavaa kampanjaa pystyyn. Sinulla on siis mahdollisuus ottaa osaa arvontaan, missä on jaossa Mika Häkkisen X-Perience -teemaisia palkintoja sekä muita upeita tuotteita.

Tarjouksessa on jaossa muun muassa GoPro -actionkamera, Oakleyn aurinkolaseja, Casio G-Shock -kelloja ja Mika Häkkisen signeeraamia keräilykuvia. Tähän arvontaan kannattaa siis ottaa osaa, mikäli haluat mahdollisuuden voittaa upeita palkintoja. Palkinnot ja niiden määrät on lueteltuna alapuolella.

Palkinnot

  • 1x | GoPro -actionkamera
  • 3x | Oakley -aurinkolaseja
  • 3x | Casio G -Shock -kelloa
  • 50x | Mika Häkkisen allekirjoitettuja keräilykuvia

Itse kampanja toimii todella yksinkertaisesti. Sinun tulee ainoastaan ottaa osaa tarjoukseen ja tehdä yksi 20 euron kertatalletus sivulle ansaitaksesi yhden arpalipun arvontaan. Palkinnot arvotaan kaikkien arpalipun ansanneiden kesken 3. helmikuuta ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Arvontaan voi ainoastaan ansaita yhden arpalipun per pelaaja, joten kaikilla on samat mahdollisuudet voittaa palkinto. Pääset tarkistamaan tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Voita osa Unibetin 10,000 euron DreamHack Open Leipzig -arvonnasta!

Counter-Strike -turnaus DreamHack Open Leipzig starttaa huomenna 24. tammikuuta ja sinulla on mahdollisuus voittaa Unibetin esports-arvonnasta extraa itsellesi! Unibet laittoi nimittäin käyntiin kampanjan, jossa on jaossa yhteensä 10,000 euroa turnauksesta betsanneille pelaajille.

Esports-kampanja toimii siis todella yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröidä pelitili Unibetille ja lyödä vetoa vähintään 5 eurolla DreamHack Open Leipzig -turnauksen kohteista. Jokainen panostamasi 5 euroa tuo sinulle yhden arpalipun arvontaan.

Vähintään yhden arvan ansanneiden pelaajien välillä arvotaan 10 kappaletta 1,000 euron käteispalkintoja. Voit siis yhdellä 5 euron vetolapulla napata 1,000 euroa käteistä näppärästi tästä tarjouksesta. Pääset tsekkaamaan myös DreamHack Open Leipzig -turnauksen ennakkopaketin ja vetovinkit tästä.

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa liput HIFK - Sport -otteluun Unibetin ilmaisesta arvonnasta!

Helsingin IFK kohtaa vierailevan Vaasan Sportin Nordiksella keskiviikkona 29. tammikuuta ja sinulla on mahdollisuus voittaa kahden lipun paketti Unibetilta otteluun. Kyseessä on siis ilmainen arvonta, eli sinun ei tarvitse pelata saadaksesi arpaa!

Kampanja toimii todella yksinkertaisesti. Sinun tulee ainoastaan rekisteröidä pelitili Unibetille ja ottaa osaa Lähde katsomaan HIFK-Sport-matsia -tarjoukseen. Heti osallistumispainikkeen klikkauksen jälkeen olet mukana arvonnassa, josta voit voittaa kaksi lippua otteluun. Kahden hengen lippupaketteja arvotaan jopa 25 kappaletta!

Itse arvonta suoritetaan maanantaina 27. tammikuuta ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Pääset tarkistamaan tarkat ohjeet osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa Unibetin ilmaisvetoklubista kaksi ilmaista betsiä joka viikko!

Unibet on pistänyt pystyyn kunnon ilmaisvetoklubin, josta on mahdollista lunastaa kaksi ilmaista live-vetoa pelattavaksi lätkäkohteisiin jok'ikinen viikko!

Lue lisää...

Existing customers

Voita aitiopaikat HIFK - Ässät -otteluun Nordikselle!

Ässät saapuvat Helsinkiin keskiviikkona 22. tammikuuta kohtaamaan HIFKin ja taistelemaan sarjapisteistä. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä katsomaan matsia VIP-paikoille valitsemasi kaverin kanssa Unibetin vedonlyöntitarjouksesta, mitä ei kannata jättää väliin.

Itse kampanja toimii todella yksinkertaisesti. Sinun tulee ainoastaan ottaa osaa tarjoukseen ja lyödä vetoa jääkiekosta vähintään 5 eurolla, jotta saat arpalipun arvontaan. Voit kerätä arpoja mielin määrin, joten mitä enemmän betsaat sitä paremmat mahdollisuudet saat VIP-paketin voittoon.

Pakettiin kuuluu lippujen lisäksi tottakai ruoka- ja juomatarjoilua aitiossa, eli puitteet ovat täysin kunnossa. Kampanja on voimassa 19. tammikuuta kello 23:59 asti, joten sinulla on hyvin aikaa lähteä keräämään arpalippuja! Pääset tsekkaamaan tarkat ohjeet osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Voita paikat sinulle ja kavereillesi Unibetin Super Bowl -iltaan!

Maailman seuratuin urheilutapahtuma Super Bowl pelataan taas kerralleen 2. helmikuuta ja sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan tapahtumaa Unibetin Super Bowl -juhliin Helsinkiin. Unibetilla lähti siis käyntiin kampanja, mistä voit voittaa pääsyliput itsellesi ja kahdelle valitsemallesi kaverille Unibetin Super Bowl -juhliin.

Kampanja toimii hyvin yksinkertaisesti ja osallistuminen onnistuu helposti. Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa osaa tarjoukseen ja lyödä vähintään yksi 5 euron vetolappu NFL-pudotuspeliotteluun. Saat siis tienattua yhden arpalipun jokaista 5 euron vetolappua kohden. Mitä enemmän vetolappuja isket sisään, sitä paremmat mahdollisuudet saat voittaa pääsyn Unibetin juhliin.

Team Unibetin järjestämissä Super Bowl -juhlissa on tarjolla tottakai asiantuntevaa seuraa, kisoja hyvillä palkinnoilla ja muuta tarjoiltavaa. Pääset tsekkaamaan tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta päivittäiset tarjoukset Unibetin joulukampanjasta!

Joulukuu 2019 on täällä ja se tarkoittaa sitä, että Unibetin mahtava joulukalenteri on tullut julki! Pääsetkin nyt nappaamaan Unibetin joulutarjouksesta päivittäin vedonlyöntibonuksia aina joulukuun 24. päivään saakka. Luvassa on muun muassa talletusbonuksia vedonlyöntiin, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja paljon muita erilaisia veikkaustarjouksia. Jos siis haluat saada kunnolla vastinetta tekemillesi talletuksille päivittäin, kannattaa suunnata Unibetin vedonlyöntisivulle!

Pääset tarkistamaan Unibetin joulukuun bonustarjoukset näppärästi kampanjasivulta Unibetin joulukalenteri -kampanjasta. Sinun tarvitsee ainoastaan avata päivän bonusluukku ja tsekata kyseisen päivän veikkaustarjous. Tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen löydät alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Voita aitiopaikat Kärpät - Pelicans -otteluun Unibetilta!

Unibet laittoi oikein huolella kovaa kampanjaa käyntiin, sillä sinulla on nyt mahdollisuus voittaa aitiopaikat Kärpät - Pelicans -matsiin! Itse ottelu pelataan 28. joulukuuta ja pääset myös ottamaan haluamasi kaverin messiin matsiin!

Kampanja toimii todella yksinkertaisesti. Jokainen tekemäsi vähintään 5 euron lätkäveto tuo sinulle yhden arpalipun arvontaan, joka järjestetään 19. joulukuuta. Voit hankkia arpalippuja rajattomasti, joten mitä enemmän betsaat kiekkoa, sitä paremmat mahdollisuudet saat voittaa kisan palkinnon.

Voittopakettiin kuuluu ruokailu, aitiopaikat sekä pääsy Kärppä-klubille kahdelle henkilölle. Tsekkaa tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Suorita Matsipäivän haasteita ja voita unelmien Mestarien liiga -matka!

Mestarien liigaa pidetään maailman kovimpana jalkapallosarjana eikä suotta, sillä UCL-otteluissa kohtaavat maailman parhaat joukkueet ja pelaajat vuosittain. Uusi kausi alkoi muutama viikko takaperin ja talven aikana on luvassa vielä kymmeniä toinen toistaan huikeampia otteluita.

Lue lisää...

Existing customers

Esports betsaajat huomio! Lyö vetoa Dota 2 -Majoreista ja nappaa extra-käteistä Unibetin kampanjasta!

Chengdu DOTA 2 Major -kisa on täällä taas ja Unibet laittoi sopivasti käyntiin hyvän esports-kampanjan, mistä voit voittaa ekstra tienestiä normaalien voittojen lisäksi. Jos siis aikomuksenasi oli lyödä vetoa Dota 2 -majoreista, kannattaa tehdä se Unibetilla.

Unibetin esports-betsimestari -kisassa on tarjolla huimat 10,000 euroa käteistä, joka jaetaan 20 kisaajan välillä. Tulostaulukon ensimmäiseksi kaartanut pelaaja nappaa jopa 2,500 euroa käteistä, joten nyt ei kannata jättää väliin tätä tarjousta. Tsekkaa tarkemmat ohjeet alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Käy hakemassa ilmainen liveveto Suomi - Liechtenstein -matsiin!

Tänään perjantaina 15. marraskuuta pelataan historiallinen Suomi - Liechtenstein -EM-karsintaottelu ja pääset Unibetilta lunastamaan ilmaisen 5 euron livevedon matsiin! Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään vaadittua vetoa lunastaaksesi ilmaisbettiä, vaan se lisätään suoraan pelitilillesi. Tarjous on kuitenkin voimassa ainoastaan vanhoille asiakkaille.

Nyt siis kannattaa käydä hakemassa Unibetilta extra-jännitystä otteluun ilmaisen livevedon muodossa. Tsekkaa tarkemmat ohjeet ilmaisbetsin lunastamiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Nappaa 50.00 jättikerroin Suomen voitolle Liechtensteiniä vastaan!

Jos joskus on ollut huikeaa tarjousta tiskillä, niin nyt. Pääset nimittäin lunastamaan 50.00 JÄTTIKERTOIMEN Suomen voitolle Liechtensteiniä vastaan! Unibet laittoi siis käyntiin niin kovan tarjouksen vedonlyöntiin, mitä ei kannata jättää väliin. Mikäli vetosi Suomen voitosta osuu, voitot jättikertoimesta ovat puhasta käteistä. Sinun ei siis tarvitse lähteä kierrättelemään voittojasi erikseen!

Huuhkajat lähtevät otteluun selvänä ennakkosuosikkina, sillä normaali kerroin Suomen voitolle on tällä hetkellä ainoastaan 1.07. Pääset siis nappaamaan todellisen ylikertoimen Suomi - Liechtenstein -matsiin. Tsekkaa tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Voita liput Suomi - Liechtenstein -otteluun Unibetilta!

Jos joskus on harvinaista herkkua tarjolla niin nyt, sillä sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan historiallista Suomi - Liechtenstein -ottelua Töölön jalkapallostadionille Helsinkiin! Suomen jalkapallojoukkueen historiallinen matsi pelataan siis 15. marraskuuta ja voit voittaa Unibetilta 2 hengen lippupaketin otteluun.

Mikäli siis haluaisit olla paikan päällä seuraamassa Huuhkajien mahdollista matkaa EM-kisoihin, kannattaa tsekata tämä tarjous läpi! Tarkemmat ohjeet kampanjasta pääset tarkistamaan alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Unibetiltä tehostettuja kertoimia League of Legends World Championship -turnaukseen!

Mikäli aikomuksesi oli iskeä vetoa sisään League of Legendsin World Championship -kohteista, kannattaa suunnata Unibetille. Unibet tarjoaa nimittäin 25% voitontehostuksen live-vetoihin, jotka ovat tehty kyseisestä turnauksesta.

Lue tarkemmat ohjeet tarjouksesta alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Voita 100€ ilmaisveto ja PSG:n signeerattu pelipaita Unibetilta!

Sunnuntaina pelataan huippufutista Parc des Princes -stadionilla, kun Olympique Marseille kohtaa Paris Saint-Germainin. Sinulla onkin nyt sopivasti mahdollisuus voittaa Unibetilta 100€ ilmaisveto ja pelaajien nimmareilla varustettu PSG:n pelipaita!

Kisassa sinun on lyötävä Bet Builder -veto PSG - Marseille -ottelusta, joka pelataan sunnuntaina 27. lokakuuta kello 22:00. Jos kuulut suurimpia voittaneita kertoimia pelanneiden kymmenen pelaajan joukkoon, voitat kampanjasta ilmaisvedon. Ensimmäiseksi kampanjassa sijoittunut pelaaja voittaa signeeratun PSG:n pelipaidan. Lue tarkemmat ohjeet osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Unibet arpoo jälleen unelmien urheilumatkoja rapakon taakse!

Miami kutsuu! Unibetin uusi arvontakampanja pitää sisällään jälleen vuoden huikeimpiin palkintoihin lukeutuvia matkapaketteja, joiden voittajat pääsevät nauttimaan urheiluviihteestä itse kiekkolegenda Tiki Tikkasen seurassa!

Lue lisää...

Existing customers

Game of Champions: Voita 100 000€ ilmaisesta UCL-kilpailusta!

Unibet ei tunnetusti palkintopottien kanssa kitsastele, kun se järjestää pelaajilleen erilaisia kilpailuita, kampanjoita ja turnauksia eikä tämäkään kerta tee poikkeusta, sillä tällä kertaa palkintopotissa on huimat 100 000 euroa!

Unibetin tuoreessa UCL-kilpailussa sinun on mahdollista voittaa huimat 100 000 euroa riihikuivaa käteistä jos vastaat ainoana pelaajana oikein kaikkiin kuuteen jalkapalloaiheiseen kysymykseen! Kyseessä on täysin ilmainen kilpailu, joten nyt jos koskaan kannattaa osallistua.

Lue lisää...

Existing customers

Lyö lätkäveto ja lähde Team Unibetin matkaan Tukholman NHL-otteluun!

NHL-kauden aloitus on aivan nurkan takana ja viime vuosilta tuttuun tapaan muutamat NHL-seurat aloittavat kautensa Euroopassa, kun kauden alussa on ohjelmassa NHL Global Series -otteluita.

Tänä vuonna NHL-seuroja ei Suomen rajojen sisäpuolella nähdä, sillä tämän syksyn NHL Global Series -ottelut pelataan Tukholmassa ja Prahassa.

Unibetin tuoreen kampanjan ansiosta sinun on mahdollisuus päästä seuraamaan Buffalo Sabresin ja Tampa Bay Lightningin välistä ottelua Tukholman Ericsson Globeen perjantaina 8. marraskuuta.

Lue lisää...

Existing customers

30% voittotehostus yhdistelmävedoille!

Unibetilla kaikki pelaajat voivat napata käyttöönsä joka viikko yhdistelmäveto-voittotehostuksen futiskohteiden parissa. Tämä viikottainen voittoboosti voikin tuoda tilillesi extra-voittoja jopa 30% lisällä!

Voittokorotuksen voi siis käyttää kertaalleen joka viikko futiskohdeissa lyödyissä yhdistelmävedoissa, ja korotusta saa voittaville vetolapuille sitä enemmän, mitä useampi kohde yhdistelmävetolapulta löytyy!

Lue lisää...

Existing customers

Ota osaa Unibetin 10,000 euron esports-kampanjaan

Unibet laittoi käyntiin esports-kampanjan ESL One New York -turnausta varten. Voit siis voittaa 1,000 euroa kampanjasta ainoastaan lyömällä vetoa ESL One New York -turnauksesta.

Jokainen vähintään 5 euron veto turnauksesta tuo sinulle yhden arpalipun arvontaan, joten nyt kannattaa laittaa suunnaksi Unibet!

Lue lisää...

Existing customers

Voita aitiopaikat huippuotteluun HIFK-Tappara

Kotimainen Liiga jatkuu Nordiksella lauantaina 28. syyskuuta todellisella huippuottelulla, kun Helsingin IFK:n vieraaksi saapuu sarjajohtaja Tappara Tampereelta.

Unibetin tuoreen kampanjan kautta sinun on mahdollista päästä seuraamaan tätä huippuottelua VIP-paikoille Unibetin aitioon. Katso alta ohjeet osallistumiseen ja toimi heti, sillä aikaa on vain torstai-iltaan asti!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille 50.00 kertoimen Heleniuksen voitosta!

Yksi Suomen tunnetuimpiin nyrkkelijöihin kuuluva Robert Helenius hyppää kehään tulevana viikonloppuna, kun Nordic Nightmare kohtaa Minneapoliksessa yhdysvaltalaisen Gerald Washingtonin.

Unibet haluaa tuoda lisäjännitystä Heleniuksen uran 32. ammattilaisottelun seuraamiseen tarjoamalla Nordic Nightmaren voitosta huimaa erikoiskerrointa 50.00, jonka pääsevät hyödyntämään kaikki Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille rekisteröityvät uudet asiakkaat!

Eikä tässä vielä kaikki - Jos Helenius ei voita ottelua, niin kaikki 50.00 erikoiskerrointa pelanneet asiakkaat saavat käyttöönsä 20€ arvoisen ilmaisvedon!

Lue lisää...

Existing customers

50 000 euron Wimbledon-vedonlyöntikisa - voittajalle kymppitonni!

Tenniksen huippunimet ovat tällä hetkellä Lontoossa, sillä maanantaina käynnistyi maailman vanhin ja legendaarisin tennisturnaus, Wimbledon tennisturnaus vuosimallia 2019.

Unibet on isosti mukana tässä vuoden kovimmassa tennisturnauksessa ja siksi tämä vedonlyöntialan Goljat haluaa ilahduttaa turnauksen ajan myös pelaajiaan! Käynnissä on vedonlyöntikilpailu, jonka palkintopotissa on huimat 50 000 euroa, jotka jakautuvat 250 parhaalle betsarille!

Pisteiden kerääminen kilpailussa, joten alta näkyvien ohjeiden kautta osallistumaan Unibetin sivuille!

Lue lisää...

Existing customers

Katso RoPS:n UEL-karsintaottelu suorana ja ilmaiseksi UnibetTV:stä!

Rovaniemen Palloseura sijoittui viime kaudella kotimaisessa Veikkausliigassa toiseksi ja sitä myötä se varmisti paikkansa Eurooppa Liigan karsintoihin tälle kaudelle. RoPS aloittaa UEL-karsintansa torstaina skotlantilaisen Aberdeenin vieraana kello 21:45 Suomen aikaa.

Unibet haluaa tarjota suomalaisille futisfaneille mahdollisuuden seurata rovaniemeläisten otteita Euroopan kentillä, sillä UnibetTV:n kautta pystyt seuraamaan RoPS:n otteita Aberdeenin vieraana suorana lähetyksenä ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Lue lisää...

Existing customers

Lyö CS:GO-vetoja ESL One Kölniin ja voita oma osasi 10 000 euron käteispotista!

Vedonlyöntijätti Unibet on käynnistänyt vedonlyönnissään jälleen uuden kilpailun, jossa on jaossa peräti 10 000 euroa riihikuivaa käteistä.

Palkintopöydällä ottajaansa odottavat 10 x 1 000€ suuruiset käteispalkinnot ja nämä kymmenen touhotonnia pistetään jakoon kaikkien ESL One Kölniin vähintään 5€ betsanneiden pelaajien kesken!

Jos e-urheilu on lähellä sydäntäsi, niin nyt kannattaa kokeilla onneaan tässä upeassa arvonnassa ja saatat herätä ensi maanantaina 1 000€ rikkaampana!

Lue lisää...

Existing customers

Ilmainen maalintekijä-veikkaus UCL-finaaliin: Voit voittaa 50 000€!

Unibet pitää tapojensa mukaisesti yllä ilmaista veikkauskisaa jokaisella Mestarien liigan peliviikolla, eikä kyseessä ole todellakaan mikään ihan pikkurahoja pyörittävä kisailu. Tässä kisassa on nimittäin mahdollista voittaa jopa 50 000 euroa riihikuivaa käteistä!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

ERIKOISBONUS-UCL-FINAALIIN: Saat mm. 3 kpl 10€ ilmaisbetsejä!

Unibetilta irtoaa muiden kampanjoiden ohessa Mestarien liigan finaaliin myös todellinen erikoisbonus, josta riittää uusia bonuksia kaikille uusille pelaajille läpi koko kesäkuun! Alkuun saat kuitenkin käytettäväksi peräti 3 kappaletta UCL-ilmaisvetoa käytettäväksi Mestarien liigan finaalin vedonlyöntiin!

Lue lisää...

Existing customers

Jopa 100€ palautuksia Valioliiga-betseille!

Unibetilla Valioliiga-veikkaus heilahtaa kerta heitolla mielenkiintoisemmaksi. Nyt voitkin tienata itsellesi jopa 100 euroon asti kasvavia palautuksia hävityistä Valioliiga-betseistä, mikäli veikkaamassasi ottelussa vain tuomitaan yksikin rangaistuspotku varsinaisella peliajalla!

Lue lisää...

Existing customers

KISA: Voita matkapaketti lätkän MM-karkeloihin!

Unibetin uusimmassa vedonlyöntikisassa laitetaan palkintoja jakoon tuttuun tapaan melkoisella antaumuksella. Tarjolle napsahtaakin nyt kaksi peräkkäistä "Korkein kerroin" -kisailua, joista kummankin voittajalle napsahtaa lapaan kahden hengen matkapaketti Slovakiaan jääkiekon MM-kisoihin 2019!

Näiden kahden matkapaketin lisäksi kisojen palkintoihin lukeutuu myös jopa 400€ asti kasvavia ilmaisvetoja, ilmaiskierroksia Unibetin casinolle ilman kierrätysvaatimuksia sekä Unibetin tuotepalkintoja kuin myös Leijonien fanituotteita! Ensimmäinen korkein kerroin -kisa starttaa 23. huhtikuuta klo 13:00 ja päättyy 1. toukokuuta klo 23:59. Toinen kisa käynnistyykin sitten heti tämän ensimmäisen kisailun perään 2.5. klo 00:00 päättyen 8.5. klo 23:59.

Kummassakin kisassa jakoon lähteekin seuraavanlainen palkintopotti:

1. sija: Kahden hengen MM-matkapaketti, 100 ilmaiskierrosta casinolle, Unibetin tuotepalkinto
2. sija: 400€ liveveto MM-kisoihin, 100 ilmaiskierrosta casinolle, Leijonat-fanituote
3. sija: 300€ liveveto MM-kisoihin, 100 ilmaiskierrosta casinolle, Leijonat-fanituote
4. sija: 200€ liveveto MM-kisoihin, 50 ilmaiskierrosta casinolle, Unibetin tuotepalkinto
5. sija: 100€ liveveto MM-kisoihin, 50 ilmaiskierrosta casinolle, Unibetin tuotepalkinto
6.-20. sijat: 20€ liveveto MM-kisoihin, 20 ilmaiskierrosta casinolle, Unibetin tuotepalkinto

Kisaan voi osallistua näinä aikoina vain 5€ single-live-vedoilla vapaavalintaisissa live-vedonlyöntikohteissa. Hae siis tällaisella 5€ live-vedolla mahdollisimman korkeaa, voittavaa kerrointa, ja mikäli onnistut tällaisen korkean live-kertoimen haistelemaan kohdilleen voitetun vedon muodossa, voi yksi palkintojytky napsahtaa syliisi kisan päätteeksi!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 5 euron ilmainen live-veto IEM Sydney 2019 CS:GO -turnaukseen!

Australian Sydneyssä on aikaisin tiistaiaamusta alkaen luvassa todellista CS:GO-herkkua, kun seitsemän maailman kymmenestä parhaasta CS:GO-joukkueesta kohtaavat toisensa. Yhteensä mukana on 16 eri joukkuetta, jotka tavoittelevat 100 000 USD pääpalkintoa. 

Valitettavasti suomalainen ENCE Esports ei ole tässä IEM Sydney -turnauksessa mukana, mutta suomalaisten osalta pelit jatkuvat toukokuussa Dallasissa ja Los Angelesissa. Toinen nimekäs joukkue, joka loistaa tästä turnauksesta poissaolollaan on tanskalainen Astralis, joka ENCEn tapaan ei osallistunut tämän turnauksen Euroopan karsintoihin.

IEM Sydneyssä ei pelata varsinaista lohkovaihetta vaan turnauksessa aloitetaan suoraan "voittajien vaihe", jossa joukkueet selvittävät paremmuuttaan puolivälierissä double-elimination tyylillä.. Tämä avaa tilaa myös yllätyksille, sillä BO1-periaatteella pelattavat avauskierroksen ottelut ovat otollisia iskun paikkoja altavastaajille.

Nyt sinä voit hakea turnauksen seuraamiseen lisäjännitystä, sillä Unibetin uunituoreen kampanjan ansiosta, sinulla on mahdollisuus napata talteen yksi 5 euron arvoinen live-veto tähän huipputasokkaaseen CS:GO-turnaukseen! Voit katsoa alta tarkemmat ohjeet siitä miten saat lunastettua oman 5€ ilmaisvetosi talteen!

Lue lisää...

Existing customers

ARVONTA: Voita upea elämysmatka Barcelonan F1-kilpailuun!

Jättimäisiin kampanjakokonaisuuksiin erikoistunut Unibet on takonut eetteriin jälleen priima-luokan tarjouskampanjaa. Nyt käsillä on nimittäin huikea arvontojen sarja, jossa peliyhtiö latoo jakoon peräti kolme elämysmatkapakettia (2 hengen) Espanjan F1-osakilpailuun itse maailmanmestari Mika Häkkisen seurassa!

Pelkän F1-osakilpailun seuraamisen lisäksi nämä onnekkaat arvontavoittajat pääsevätkin ottamaan mittaa Häkkisestä myös karting-kisan muodossa, ja ompa voittajilla tarjolla vauhdin hurmaa myös McLaren Senna -superautossa, jonka kyytiä voittajat pääsevät kokemaan Häkkisen istuessa itse ratin takana - talla pohjassa.

Tähän arvontaan pääseekin mukaan vain 5€ betsillä, joten tilaisuudesta kannattaa ottaa ehdottomasti iso koppi!

Lue lisää...

Existing customers

Ilmainen UCL-veikkauskisa! - Voit voittaa 50 000€!

Unibet pitää tapojensa mukaisesti yllä ilmaista veikkauskisaa jokaisella Mestarien liigan peliviikolla, eikä kyseessä ole todellakaan mikään ihan pikkurahoja pyörittävä kisailu. Tässä kisassa on nimittäin mahdollista voittaa jopa 50 000 euroa riihikuivaa käteistä!

Sinun täytyykin vain veikata tässä kisassa oikein neljän Mestarien liigan matsin lopputulokset, ja kuten sanottua, näiden veikkausten sisäänlatominen on Unibetilla täysin ilmaista.

Lue lisää...

Existing customers

Huima raha-arvonta pääsiäisen kunniaksi: potissa 50 000€

Unibet on ilahduttanut vedonlyönnin ystäviä kerrassaan jättimäisellä käteisarvonnalla pääsiäisen kunniaksi. Jaossa onkin peräti 50 000 euron käteispotti, josta riittää samainen 1 000 euron voitto jokaiselle arvonnan 50:lle voittajalle!

Tähän arvontaan mukaan pääseminen maksaa jokaiselle osallistujalle vaivaiset 5 euroa, eli osallistumisohjeiden kaltainen 5€ veto (jalkapallo- & tennis-kohteet) kannattaa siis käydä laittamassa Unibetilla sisään 15.-28. huhtikuuta välillä!

Lue lisää...

Existing customers

ARVONTA: Voita PSG:n pelipaita!

Unibet järjestää jälleen sivustollaan uuden arvonnan, jossa lähtee jakoon tällä kertaa peräti 10 kappaletta PSG:n pelipaitoja! Tähän arvontaan pääseekin mukaan lyömällä vain 5€ panoksella varustetun maalintekijä-vedon PSG:n ja Rennes'n väliseen Ranskan Cupin finaaliin, joka pelataan 27.4. klo 22:00 alkaen!

Tarjolla on myös muutamat tehostetut kertoimet kyseiseen finaalikohtaamiseen, joita on mahdollista hyödyntää korkeampien voittojen metsästyksessä. Tehostetut kertoimet näyttävät tässä tapauksessa tältä:

PSG voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin:
- Vanha kerroin: 2.55 / uusi kerroin: 3.00

Mbappe tekee ensimmäisen maalin:
- Vanha kerroin: 3.20 / uusi kerroin: 4.00

PSG voittaa 2-0:
- Vanha kerroin: 7.50 / uusi kerroin: 8.50

Lue lisää...

Existing customers

Hyödynnä 50 % voitontehostaja Manchesterin Derbyyn!

Unibet tarjoaa kiimaiseen Manchesterin Derbyyn jopa 50% voitontehostajan kyseisen paikallisottelun live-vedonlyöntiin. Ja vieläpä ilmaiseksi!

Sinun täytyykin vain lyödä Unibetilla live-vetoa tästä ottelusta maksimissaan 10€ panoksella, ja ruksia vetolapultasi tarjottu voitontehostus-ominaisuus päälle. Unibet maksaakin tällä voitontehostajalla kaikki ylimääräiset voitot niitä napsineiden pelaajien tileille aina 1 000 euroon saakka - käteisenä rahana, tottakai!

Lue lisää...

Existing customers

Liigan playoffeihin jatkuvia vedonlyönti-tarjouksia!

Liigan pudotuspelit ovat takuuvarma kevään merkki, ja kun nämä karkelot koittavat, ovat myös peliyhtiöt tottakai menossa mukana. Nyt Unibet -vedonlyöntiyhtiöt onkin lyönyt pystyyn jättisuuren kampanjakokonaisuuden, joka tarjoilee vedonlyöjille jatkuvia etuja ja kilpailuja koko Liigan pudotuspelikevään ajan!

Paraikaa kampanjassa on tarjolla kolmas vedonlyönti-etu, ja tämä etu onkin lunastettavissa 25.-31.3 - eli sääli-playoffien jälkeen: saat tällöin tienattua itsellesi helposti 5€ ilmaisvedon Unibetin vedonlyöntiin.

Peliyhtiö on myös käynnistänyt "Korkein kerroin" -vedonlyöntikisan Liigan playoffeihin, joka on käynnissä 25.3. alkaen aina 31.3.2019 saakka!

Unibetin "Liigan pudotuspeleihin tarjolla viikottaisia etuja" -kampanjasivua kannattaa siis pitää tasaiseen tahtiin, sillä uusia tarjous-etuja putoilee siis lunastettavaksi jatkuvalla syötöllä!

Lue lisää...

Existing customers

Voita aitioliput HIFK - Kärpät -välierämatsiin!

Liigan pudotuspelit ovat tällä hetkellä kuumimmillaan ja Helsingin IFK:n kotiottelut Nordiksella jatkuvat perjantaina 15.4., kun Kärpät saapuu Helsinkiin välierien viidenteen otteluun.

Unibetin tuoreessa arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-aitiopaikat sinulle ja kaverillesi! Pakettiin kuuluu lisäksi ruokailu juomineen, joten tätä paremmissa olosuhteissa et ottelua pääse seuraamaan!

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla aitiopaikat HIFK–Kärpät -otteluun!

Unibet jatkaa aitiolippujen tarjoamista Liiga-matseihin, ja nyt jaossa onkin tällaiset talon parhaat paikat 15. huhtikuuta pelattavaan HIFK-Kärpät -pudotuspelimatsiin!

Tähän aitiolippujen arvontaan osallistuminen maksaakin nyt vain 5 euroa!

Lue lisää...

Existing customers

ILMAINEN ARVONTA! - Voita Perparim Hetemajn gameworn-pelipaita!

Nyt kolisee ja kovaa! Unibet on laittanut sivustollaan pystyyn täysin ilmaisen arvonta-kampanjan, jossa yksi pelaaja kuittaa itselleen Chievo Veronaa edustavan Perparim Hetemajn aidon pelipaidan, jota suomalaistyömyyrä piti yllään Serie A -ottelussa Napolia vastaan!

Tämän huippupalkinnon ohella Unibet arpoo kampanjassaan jakoon myös 20 kappaletta peliyhtiön omia tuotepalkintoja. Ja osallistuminen tähän arvontaherkutteluun on siis kaikille pelaajille täysin ilmaista!

Lue lisää...

Existing customers

Käynnissä jopa 10 000€ eSports-vedonlyöntikisa!

Unibet on käynnistänyt vedonlyönnissään huiman kisailun, jossa palkintopotissa möllöttää peräti täydet 10 000 euroa - riihikuivaa käteistä, tottakai. Kisan voittaja kuittaakin tästä potista muhkeat 3 000 euroa puhtaana käteen.

Kilpailu on rajoitettu pelkästään eSports-vedonlyöntiin, joten mikäli kilpapelaaminen on sinun erikoisalaa, kannattaa tähän kisaan heittää oma lusikka mukaan!

Lue lisää...

Existing customers

Voita aitioliput HIFK–Pelicans -matsiin!

Unibetin oma aitio Helsingin jäähallissa täyttyy peliyhtiön asiakkaista HIFK:n ja Pelicansin välisessä playoff-matsissa. Käynnissä onkin nimittäin jälleen uusi arvontakampanja, jossa yksi onnekas voittaja nappaa itselleen VIP-liput itselleen ja kaverilleen tähän Unibetin aitioon kyseiseen otteluun!

Ja nämä VIP-aitioliputhan sisältävät normaaliin tapaan kaikki ruoka- ja juomatarjoilut matsin aikana niin sanotusti firman - eli Unibetin - piikkiin!

Lue lisää...

Existing customers

Italia-Suomi: Voita paikat Unibetin kisakatsomoon!

Unibet avaa jälleen oman kisakatsomonsa ovet yleisölle, kun Huuhkajat aloittaa oman EM-karsintaurakkansa. Ja tämä urakkahan alkaa ehkäpä sieltä kaikista hankalimmasta paikasta, kun Suomi haastaa avausottelussaan Italian lauantaina 23.3. klo 21:45 alkaen.

Kyseistä matsia onkin mahdollista päästä ihastelemaan Unibetin omasta kisakatsomosta, joka sijaitsee Helsingin keskustassa. Ja normaaliin Unibet-tapaan, tämän kisakatsomo-arvonnan voittaja saa ottaa mukaansa mestoille vieläpä kaksi kaveriaan. Eikä sovi tietty unohtaa, että kisakatsomosta irtoaa myös ruuat ja juomat Unibetin piikkiin!

Ja arvontaan pääseekin nyt mukaan vain 1€ panostuksella.

Lue lisää...

Existing customers

Hyödynnä 50% voitontehostus El Clasicoon!

Unibet jakelee voitontehostuksia joka viikko nimeämiinsä "viikon peleihin" ja tällä kertaa tämä kyseinen titteli osuu 2.3. klo 21:45 pelattavaa, aina huikeaan El Clasicoon!

Tämän lisäksi saat myös käyttöösi 5 euron riskittömän vedon samaisessa El Clasico -huumassa!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

5x10€ edestä ilmaisvetoja Hiihdon MM-kisoihin 2019!

Hiihdon MM-kisat vuosimallia 2019 alkavat tiistaina 19. helmikuuta Itävallan Seefeldissä ja laduilla sivakoidaan kilpaa aina maaliskuun kolmanteen päivään asti. Unibet haluaa tarjota sinulle lisäjännitystä kisojen seuraamiseen ja mikäpä olisi mukavampi tapa jännätä suomalaishiihtäjien menestystä kuin laittaa ilmaisvetojen turvin vedot sisään esimerkiksi Iivo Niskasen voitolle.

Kun liityt nyt Unibetille, teet 10 euron suuruisen talletuksen ja panostat sen vedonlyönnissä, niin Unibet palkitsee sinut 50 euron arvoisella ilmaisveto-paketilla! 

Tarjous on voimassa vain Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille liittyville uusille asiakkaille!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Huima erikoisbonus El Clasicon kunniaksi! - Nappaa 100€ + 50€ -bonusvedot!

Nyt kolisee ja kovaa. Unibet on lyönyt tarjouspöytään tulevan El Clasicon kunniaksi sellaiset vedonlyöntibonukset uusille pelaajilleen, että alta pois. Nyt, 26.2. - 3.3.2019 välillä Unibetille pelitilin avaavat uudet pelurit voivatkin napata tililleen sekä peräti 100 euron riskittömän vedon että 50 euron ilmaisvedon!

Noudata vain alta löytyviä ohjeita vaihe vaiheelta, niin saat nämä maksimaaliset veikkausbonus-edut hyödynnettyä!

Lue lisää...

Existing customers

5 euron ilmaisveto IEM Katowice Major 2019 CS:GO -turnaukseen!

Puolan Katowicessa pelataan CS:GO -tietokonepelin ensimmäinen Major-turnaus, Intel Extreme Masters Season XIII Katowice 2019. Unibetin tuoreen tarjouksen avulla sinun on mahdollista lyödä 5 euron ilmaisveto CS:GO IEM -turnaukseen!

Turnauksessa on mukana myös suomalaisjoukkue ENCE Esports, joka eteni historian toisena suomalaisena joukkueena Major-turnaukseen. Palkintorahaa on jaossa yhteensä 1 000 000 miljoonaa US dollaria ja mukana on kaikki maailman parhaat CS:GO -joukkueet ja pelaajat.

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla huima 10 000€ käteisarvonta!

Unibetin sivustolla on nyt käynnissä myös kerrassaan massiivinen raha-arvonta NBA-vedonlyönnin parissa. Kampanjan päätteeksi peräti 10 onnekasta pelaajaa nappaakin tililleen 1 000 euroa käteistä per nenä!

Yhteensä jaossa on siis mukavat 10 000 euroa riihikuivaa hilloa!

Lue lisää...

Uudet asiakkaat

Jättikerroin Super Bowl LIII:hin!

Nyt sinulla on paikka tienata Unibetilta eurolla mukavat kolme kymppiä - käteisenä tottakai! Uudet, tilin avaavat pelaajat saavatkin nyt Super Bowl LIII:n kynnyksellä käyttöönsä peräti 30.00 kertoimen Super Bowlin ennakkosuosikin, New England Patriotsin voitolle.

Voitkin hyödyntää uutena pelaajana tuon 30.00 -jättikertoimen euron vedolla, ja Patriotsin voittaessa saat sitten 29€ voitot (voittosumma miinus panos) tilillesi silkkana käteisenä ilman kierrätysehtoja!

Lue lisää...

Existing customers

30 000€ veikkauskisa Australian Avoimiin!

Unibetilla käydään Australian Avointen aikaan massiivinen vedonlyöntikilpailu, jossa jaetaan palkintoina käteistä rahaa yhteensä peräti 30 000 euron edestä. Koko skaban voittaja kuittaakin takataskuunsa muhkeat 10 000 euroa - puhtaana käteen, tottakai!

Lue lisää...

Existing customers

Voita ilmaisvetoja sekä paikat Super Bowl -huipentumaan!

Unibetin uusin korkein kerroin -kisailu voi siivittää sinut ja kaverisi Suomen kovimpaan Super Bowl -kisakatsomoon, jossa tarjoilut ovat parasta A-luokkaa. Näiden kisakatsomo-palkintojen ohella jaossa on myös isot määrät ilmaisvetoja, jotka voivat olla arvoltaan jopa 200 euron kokoluokassa!

Korkein kerroin -kilpailu on jaettu kolmeen viikon mittaiseen jaksoon, joista kunkin voittaja saa kutsun Unibetin järjestämiin Super Bowl -bileisiin Helsingin ytimeen. Voittaja saa ottaa mukaansa yhden kaverin, ja kaikki paikallaolijat pääsevät nautiskelemaan Super Bowlin ohessa ruoka- ja juomapuolesta Unibetin piikkiin. Ja tämän kisakatsomokokemuksen ohella voittaja nappaa vielä vapaavalintaisen NFL-pelipaidan sekä peräti 200 euron ilmaisvedon. 

Tämä voittajan palkintoläjä voikin irrota sinulle minimissään vain 2 euron sijoituksella. Ei siis yhtään hullummin!

Lue lisää...

Existing customers

Voita Tiki Tikkasen pelipaita - Täysin ilmaiseksi!

Ilmainen huippukampanja tarjolla! Nyt pääset mukaan Esa "Tiki" Tikkasen nimmareilla varustettujen pelipaitojen arvontaan vain yhtä osallistumispainiketta klikkaamalla.

Osallistumisesta ei siis tarvitse maksaa nyt sentin senttiä, eli sinulla on tässä kampanjassa vain voitettavaa!

Lue lisää...

Palaute