mainos

Voita liput vuoden 2020 jalkapallon EM-kisoihin!

Päättyy: 31 joulu 2019 at 23:55
21 päivää jäljellä

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Nyt on harvinaista herkkua tarjolla! Betzest laittoi nimittäin käyntiin todella kovan kampanjan, mistä sinulla on mahdollisuus voittaa matkapaketti haluamaasi 2020 vuoden EM-kisaotteluun. Matkapaketti pitää sisällään lentoliput, majoituksen ja kaksi lippua haluamaasi 2020 EM-kisojen lohkovaiheen otteluun. Eikä tässä vielä kaikki, saat nimittäin aivan tuliterän iPhone 11 Pro -älypuhelimen matkapaketin lisäksi. Jos siis lippuarvonta EM-kisoihin ei osu kohdallesi, sinulla on mahdollisuus napata liput Betzestiltä!

Mikä voisikaan olla parempaa, kuin voittaa liput itsellesi sekä kaverillesi jalkapallon EM-kisoihin katsomaan Teemu Pukkia ja koko Huuhkajien joukkuetta? Tästä kaikki unelmoivat varmasti.

Kampanjaan on myös hyvin helppo ottaa osaa. Sinun tarvitsee ainoastaan avata pelitili Betzestille alapuolella olevan napin kautta ja tallettaa joulukuun aikana vähintään 50 euroa pelitilillesi. Saat siis jokaisesta talletetusta 50 eurosta yhden arpalipun arvontaan, joka järjestetään 6. tammikuuta 2020. Helppoa, eikö vain? Pääset tarkistamaan tarkat ohjeet alapuolelta, miten saat mahdollisuuden voittaa liput EM-kisoihin.

  1. Siirry Betzestin vedonlyöntisivulle ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
  2. Talleta joulukuun aikana vähintään 50 euroa pelitilillesi saadaksesi arpalipun arvontaan.
    --> Saat yhden (1) arvan jokaista tallettamaasi 50 euroa kohden.
    --> Voit ansaita rajattomasti arpalippuja.
  3. Arvonta järjestetään 6. tammikuuta 2020.

Jos siis lippujen voitto vuoden 2020 EM-kisoihin kuulostaa mukavalta, kannattaa käydä ottamassa osaa arvontaan. Jos muutenkin suunnitelmissasi oli esimerkiksi lyödä vetoa joulukuun aikana tai pyöritellä kolikkopelejä, kannattaa se tehdä Betzestillä ainakin EM -kampanjan takia. Pääset myös lunastamaan joulukuun ajan 200% vedonlyöntibonuksen 100 euroon asti, joten voit aloittaa vedonlyöntisi Betzestillä kera hyvän bonuksen!

K18 | peluuri.fi/fi | säännöt ja ehdot pätevät.
Palaute