AC Milan - FC Porto: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
3 marraskuu 2021 at 19:45 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
San Siro    Clément Turpin
2 marras 2021 at 12:46 (Päivitetty 3 marras 2021 at 21:40) 02/11
5
0

AC Milan on keskiviikkona pakkovoiton edessä tiivistä Porton pakkaa vastaan

Todennäköisyys (yli-alle): 46-54%
Vedon arvo: 105,30%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi: 1-1
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Toistaiseksi pisteittä Mestareiden liigan alkulohkossaan kulkeva AC Milan on keskiviikkona kotonaan selkä seinää vasten oleva suosikki.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Edellinen keskinäinen kaksi viikkoa sitten Portolle 1-0
  • Huippukorkeat panokset laskevat maalimäärän odottamaa
  • Vieraiden vastaisku-uhka pakottaa AC Milanin kärsivällisyyteen
Kertoimien markkinat kuvaus

Keskiviikon kamppailu Giuseppe Meazzalla käydään kahden maalintekoon toden teolla kykenevän ryhmän välillä. Vaikka isännillä onkin edessään pakkovoitto, sen hakeminen tulee tapahtumaan Serie A:ssa nähdyn kypsän kollektiivina pelaamisen kautta. Edellisen keskinäisen tavoin ottelusta voi odottaa vähämaalista ja alle 2,5 maalista tarjottu kerroin 1,95 ylittää rajakertoimen maukkaalla tavalla.

Stefano Piolin luotsaama AC Milan on keskiviikkona kotikentällään todella kovassa paikassa. Serie A:ssa upeaa jälkeä tekevä ryhmä on ollut Mestareiden liigassa todella yllättävissä ongelmissa. Liverpoolissa kärsitty tappio lukemin 3-2 oli vuoristorataa, mutta vielä paremmaksi pistettiin kun Atlético Madrid kävi kaikki kolme pistettä Milanosta lisäajan maalilla. Kun Porto vielä onnistui kaatamaan milanolaiset kotonaan lukemin 1-0, keskiviikkona edessä on pakkovoitto. Rossoneri on tekemässä paluuta maailman huipulle, nähtäväksi jää tapahtuuko se vielä tällä kaudella.

Porto on ollut alkukauden aikana mainio. Portugalin liigassa Sergio Conceicaon miehistö on kärjessä ja Mestareiden liigassakin joukkue on Atléticon takana vain maalieron vuoksi. AC Milanin kaataminen oli todellinen taidonnäyte Porton vaarallisuudesta, sillä ottelun maalintekoyritykset kirjattiin Portolle peräti 19-4 ja xG 1,10-0,17. Keskiviikkonakaan vieraiden ei tarvitse lähteä ottamaan yksinomaan vastaan, mutta ottelun lähtöasetelma tarjoaa Portolle mainion mahdollisuuden pakottaa isännät aloitteisiin eikä mainiota vierasjoukkuetta tarvitse kahdesti käskeä vastaiskumahdollisuuksien auetessa.

AC Milanin loukkaantumistilanne on hiljalleen helpottamaan päin, mikä tarkoittaa mm. tärkeän Franck Kessien paluuta keskikentälle. Norsunluurannikkolainen osui jo viikonloppuna maalipuiden väliin Rossonerin hakiessa kovan vierasvoiton AS Romasta. Poissaolijoita löytyy edelleen vähintäänkin riittävästi, mutta viisi ottelua kuudesta tällä kaudella kotonaan voittaneella ryhmällä on suosikin asema keskiviikkona. Porton vierassaldo on myös mainio, sillä edelliset 15 vierasottelua ovat tuottaneet vain yhden tappion. Nyt panokset ovat kuitenkin huippukorkeat ja kamppailun yleiskuvasta muodostuu helposti tarkkaileva. Alle 2,5 maalin rajakerroin ylittyy siinä määrin mainiosti, että lapulle poimitaan underia kaikkiaan 6/10 yksikön verran.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute