mainos

Arsenal - Aston Villa: 1 (-1) - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
31 elokuu 2022 at 21:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Emirates Stadium    Robert Jones
30 elo 2022 at 21:23 (Päivitetty 31 elo 2022 at 23:24) 30/08
8
0

Huikean alun kauteen saanut Arsenal nuijii mollissa soittavan Villan rumasti

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 45-31-24%
Vedon arvo: 108,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,22
Osuma/Ohi: 2-1
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Kotijoukkueen vire viittaa murskavoittoon
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenal on napannut tähän mennessä täyden pistepotin
  • Aston Villalla on kasassa kolme pistettä neljästä ottelusta
  • Villan vierassaldo on pyöreä nolla ja joukkue näyttää todella ahdistuneelta
Kertoimien markkinat kuvaus

Arsenalin selkeä voitto saa aivan liian pieniä kertoimia. Suosikkien selkeät voitot voivat olla huonoja pelikohteita, mutta tällä kertaa tilanne on päinvastainen.

Arsenal on aloittanut kautensa upealla tavalla. Joukkue on osoittanut jo nyt kykynsä kaivaa voittoja monella tavalla, kuten viimeksi Fulhamia vastaan takaa-ajoasemasta. Kärkipaikka ilman pistemenetyksiä neljän kierroksen on täysin päinvastaista verrattuna siihen, mitä Arsenalilta on totuttu viime kausina elokuussa näkemään. Joukkue pelaa kaunista jalkapalloa ja on saamassa kauteen kaikilla tavoin lentävän lähdön. Itseluottamus paistaa kaikesta tekemisestä ja Mikel Artetan ryhmän on vielä kaiken lisäksi paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. Gunners voi hyvinkin pitää kärkipaikkansa pidemmän aikaa ja kotiottelussa Aston Villaa vastaan on vain yksi suosikki.

Aston Villa ja manageri Steven Gerrard ovat erittäin vakavan paikan edessä. Otteensa täysin menettäneen birminghamilaisryhmän luisu ei ota loppuakseen, eikä ole mahdoton ajatus että selkeä tappio keskiviikkona sinetöisi Gerrardin kohtalon. Joukkueen avainpelaajista jopa maajoukkueringissä ollut toppari Tyrone Mings on kaiken lisäksi sivussa, joten Villa tulee ottamaan todella rajusti vastaan eikä sen oma tekeminen ole millään muotoa edes Valioliigan keskitasoa juuri nyt. Joukkueen ainoa voitto on myös erittäin alavireisesti pelaavaa Evertonia vastaan kotona lukemin 2-1, mutta tasoero Arsenaliin on juuri nyt erittäin korkeaa tasoa.

Kotijoukkueen runsasmaaliset voitot antavat erinomaista arvoa. Villaa ei olla survottu vielä totaaliseen maanrakoon, mutta joukkueen tekeminen ei ole kaukana totaalisesta repeämisestä ja periksi antaminen tekisi loppulukemista todella rumat. Itseluottamuksen menettäminen huipputason itseluottamuksella pelaavaa Arsenalia vastaan on todella vaikea yhtälö ja otteluun voi kokeilla jopa vielä suurempia tasoituksia. Arsenalin voitto tasoituksella maistuu eräänä alkukauden maukkaimmista ideoista.

Perusteltu vetovihje otteluun Arsenal vs Aston Villa on Eurooppalainen tasoitusveto -1 eli Arsenalin voitto vähintään kahdella maalilla. Vihjeen panostaso on 8/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute