" " " "" "

Arsenal - Chelsea: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
22 elokuu 2021 at 18:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Emirates Stadium    Paul Tierney
20 elo 2021 at 16:48 (Päivitetty 22 elo 2021 at 20:22) 20/08
3
0

Arsenal hakee ryhtiliikettä avaustappionsa jälkeen vahvavireisen Chelsean saapuessa vieraaksi.

Mahdollisuus: 53%
Vedon arvo: 104,94%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 0-2
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
Jatkaako Arsenal viime kaudelta tuttuja vahvoja otteita Chelseaa vastaan, kun hallitseva Mestareiden Liigan voittaja tulee kylään Emiratesille?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenalilla poissaoloista huolimatta potentiaalia parempaan
  • Chelsean hyökkäyskalusto laittaa isännät todella ahtaalle
  • Arteta ei voi lähteä yksinomaan peruuttelemaan kotiyleisön edessä
Kertoimien markkinat kuvaus

Arsenal kärsii hyökkäyspään poissaoloista ja Chelsea on sunnuntain huippuottelun suosikki. Isäntien riveistä löytyy kuitenkin runsaasti uhkaa maalintekoon, eikä Chelsean jääminen maaleitta vaikuta todennäköiseltä. BTTS tarjoaa etua vedonlyöjälle. 

Eräs viikonlopun seuratuimmista otteluista käydään sunnuntaina Lontoossa, kun Emirates Stadiumilla kohtaavat Arsenal ja Chelsea. Sarjanousija Brentfordin vieraana tylyn 2-0 -tappion sarja-avauksessaan kärsinyt Arsenal hakee ryhtiliikettä kautensa alkuun, kun taas Chelsean kauden startti sujui mallikkaasti Thomas Tuchelin joukkojen kaadettua Crystal Palacen lukemin 3-0. 

Arsenalille jobinpostia ovat tuoneet erityisesti hyökkäyspään poissaolot. Viikolla vahvistettiin, että mm. huippuhyökkääjät Pierre-Emerick Aubameyang sekä Alexander Lacazette olivat sivussa sarja-avauksesta koronan vuoksi eikä miesten pelaaminen sunnuntaina ole vielä varmaa. Jo viime kaudella Arsenalin paidassa lainasopimuksella esiintynyt Martin Ødegaard siirtyi hiljattain Gunnersin riveihin pysyvällä sopimuksella, mutta vielä sunnuntaina miestä ei viisumiprosessin vuoksi kentällä nähdä. Emile Smith Rowe ja hiljalleen kesän arvokisaurakan jälkeen jälleen mukaan nostettava Bukayo Saka kykenevät luomaan vaaraa myös Chelsean tiivistä pakkaa vastaan.

Chelsean pullat ovat hyvin uunissa, etenkin kun seura onnistui hankkimaan hyökkäyspäähän jättisiirrolla vielä myös Romelu Lukakun. Materiaalin leveys mahdollistaa useissa kilpailuissa pärjäämisen ja heti kauden avauksessaan Chelsea näytti olevansa valmis tasapainoiseen liigakauteen. Arsenal on kaikkea muuta kuin helppo pala purtavaksi ja myös kotijoukkueen menestyksissä olisi jossain määrin etua, sillä materiaaliero ei ole aivan niin suuri kuin kertoimet antavat olettaa. Arsenal saa taakseen pitkän tauon jälkeen myös kotiyleisönsä ja koko ryhmällä on valtava halu näyttää, ettei tämän kauden miehistö ole niin ujo kuin Brentfordin vieraana nähtiin. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa houkuttelee ja sitä ujutetaan kupongeille 5/10 panostasolla.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute