Arsenal - Newcastle United: (AH: -1,5) 1

Ottelukeskus
27 marraskuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Emirates Stadium    Stuart Attwell
25 marras 2021 at 15:55 (Päivitetty 27 marras 2021 at 16:26) 25/11
7
0

Jalkapallomaailman huulilla oleva Newcastle United saa poistua Emiratesilta tyhjin käsin

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 45-0-55%
Vedon arvo: 103,95%
Pelattavissa kertoimiin: 2,22
Osuma/Ohi: 2-0
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Jalkapallo-oppitunnin Liverpoolissa vastaanottanut Arsenal on kahta luokkaa vieraitaan laadukkaampi ryhmä, joka syventää vieraiden ahdinkoa sarjan häntäpäässä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenal ilman kotitappiota yli kolmen kuukauden ajan
  • Newcastle 12 sarjakierroksen jälkeen yhä vailla voittoja
  • Vieraiden alakerta vuotanut 13 osuman verran kuudessa viime ottelussa
Kertoimien markkinat kuvaus

Arsenalin tappiottoman putken katkeaminen Anfieldilla näkyy myös kerroinasettelussa. Gunnersin selkeistä kotivoitoista saatavat kertoimet ylittävät kerroinrajan.

Arsenalin nuoren joukkueen lento katkesi Liverpoolin vieraana, mutta Mikel Artetan joukkojen asema sarjataulukossa on silti mainio. Hieman yllättäen vielä pakkasen puolella olevaa maalieroa on mahdollista kuroa kiinni lauantain ensimmäisessä Valioliigamittelössä, vaikkei vastikään manageria vaihtanut Newcastle United olekaan automaattinen suupala. Pitkään Bournemouthin managerina operoinut Eddie Howe ei päässyt positiivisen koronatestin vuoksi paikan päälle ensimmäiseen otteluunsa maailman rikkaimman jalkapalloseuran managerina, mutta piristysruiskeen saanut seura hamuaa luonnollisesti avausvoittoaan pelattuaan 12 ottelusta kuusi tasan ja hävittyään kuusi.

Isäntien tuloslistasta ei löydy Valioliigan osalta kuin kolme ottelua, joissa Tykkimiesten voittomarginaali olisi ollut yli yhden maalin kokoinen. Nämä kamppailut löytyvät kuitenkin kahden edelliskuukauden ajalta ja vastassa ovat olleet viime vuosina varsin mukavaa jälkeä tehneet Tottenham, Aston Villa sekä Leicester City. Kotonaan Arsenal on kärsinyt tappion ensimmäisessä kotiottelussaan sarjakärki Chelsealle, mutta tämän jälkeen pistepussi on karttunut 13 pisteellä viidestä kotiottelusta. Balanssi on löytynyt alakerran kautta rakennettaessa ja hyökkäyspään optioissa Artetalla on valinnanvaraa vaikka muille jakaa. Newcastlen pakka saa olla valmis juoksemaan pallon perässä koko 90 minuutin ajan.

Newcastlen otteet ovat olleet alkukauden ajan putoamiselta vahvasti tuoksuvia. Seuran omistajuuden siirtyminen käytännössä mittaamattoman omaisuuden omaaville tahoille herättää luonnollisesti suuria haaveita tulevaisuuden suhteen, mutta vielä toistaiseksi Newcastle United joutuu operoimaan tällä hetkellä kasassa olevalla pelaajamateriaalilla. Howen tehtävä ei ole helppo, sillä vaikka ryhmästä löytyykin joitain yksittäisiä pilkahduksia Valioliigan keskitason laadusta, peruslaatu asettuu tasolle jolla pelataan lähinnä säilymisestä kaudesta toiseen. Ennen joukkueen vahvistamista Howen tehtävä onkin tuoda oma pelifilosofiansa esille. Bournemouthin ajoilta Howe muistetaan pienellä budjetilla näyttävän jalkapallofilosofian luomisesta ja miehen nimi yhdistettiin suuriin valmentajapesteihin. Nyt Howe on saanut ajatuksensa myydyksi ja pääsee näyttämään kyntensä huippuryhmän ruorissa.

Alkuvaiheissa on oletettavaa, että Newcastlen pelin aktivoiminen tuo tullessaan potentiaalisia takaiskuja. Emiratesille Newcastle ei tule hyökkäämään, mutta paine tulee kasvamaan liian suureksi ja Arsenalin saadessa etumatkan vieraiden epävarma alakerta tulee ottamaan vastaan useampia osumia. Arsenalin vähintään kahden maalin voitto antaa mukavan arvon ja sen panostaso on 3,5/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute