" " " "" "

Aston Villa - Everton: 2

Ottelukeskus
18 syyskuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Villa Park    Craig Pawson
17 syys 2021 at 12:20 (Päivitetty 18 syys 2021 at 21:23) 17/09
6
0

Everton on lähellä täyttä pistepottia Aston Villan vieraana

Todennäköisyys (1-X-2): 35-31-34%
Vedon arvo: 105,40%
Pelattavissa kertoimiin: 2,94
Osuma/Ohi: 3-0
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Rafa Benitezin huippukuntoinen Everton saapuu Birminghamiin jatkamaan alkukauden matalalentoaan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Evertonin saldo neljästä Valioliigaottelusta 10 pistettä
  • Vieraiden loukkaantumishuolet helpottamassa
  • Aston Villan vire hukassa keskellä vaikeaa otteluohjelmaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantain Valioliigakattauksen viimeinen osio on Aston Villan ja Evertonin kamppailu. Asetelmiltaan ottelu on lähtökohtaisesti huomattavasti kerroinasetelmaa tasaisempi ja vierasvoitosta saa mainiosti etua.

Aston Villan alkukausi on osoittanut, että joukkueesta löytyy vielä Jack Grealishin lähdön jälkeenkin ratkaisuvoimaa. Otteet ovat kuitenkin olleet epätasaisia, eikä Dean Smithin miehistö ole vielä löytänyt sen kummemmin parasta kokoonpanoaan kuin parasta virettäänkään. Neljästä liigaottelusta kerätyt neljä pistettä ovat tulleet kotiotteluista Newcastlea sekä Brentfordia vastaan, kun taas vieraissa on ollut vaikeampaa. Edellisessä ottelussaan Villa oli täysi vastaantulija Chelsean vieraana loppulukemien oltua 3-0.

Evertonin startti Rafa Benitezin alaisuudessa on ollut erinomainen. Aiemmin mm. paikallisvastustaja Liverpoolin managerina tunnettu kokenut espanjalaisluotsi on saanut Evertonin kannattajakunnan nopeasti puolelleen osoittamalla, kuinka paljon mies kykenee saamaan ryhmästä irti. Taktisesti taitava ja monipuolinen Benitez osoitti jälleen reagointikykyään maanantaina, kun mies vaihtoi ottelun alussa käyttämänsä kolmen topparin systeemin neljän alakertaan ja hyökkäyspeli aukesi. Lopputulemana oli 3-1 -kotivoitto Burnleyn kustannuksella, mikä nosti Evertonin kymmeneen sarjapisteeseen. Näin ollen Toffees on tasapisteissä Manchester Unitedin, Chelsean ja Liverpoolin kanssa sarjakärjessä, mikä on luonnollisesti mannaa Liverpoolin siniselle puolelle.

Aston Villa saa otteluun takaisin maaottelukaranteenin vuoksi sivussa olleet Emi Martinezin sekä Emiliano Buendian, joista ainakin ykkösmaalivahti Martinez kävelee suoraan aloituskokoonpanoon. Evertonin osalta huono uutinen on kärkimies Dominic Calvert-Lewinin sairasloman pidentyminen muutamalla viikolla reisivamman takia, mutta vastaavasti James Rodriguez on toipumassa pelikuntoon. Kesken pelin maanantaina sisään tulleen ja erinomaisesti esiintyneen Andre Gomesin paikka avauksessa lienee myös lähellä toteutumista. 

Aston Villa on ollut viime vuosina Evertonille vaikea vastus, sillä palattuaan Valioliigaan 2019 Villa ei ole vielä Evertonille hävinnyt. Nyt tilanne on erittäin lähellä muuttua. Everton draw no bet ja over ylittävät myös rajakertoimet, mutta paras arvo on suorassa vierasvoitossa, jota ostamme kaikkiaan 5/10 panoksella.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute