Atalanta - Lazio: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
30 lokakuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Gewiss Stadium    Marco Guida
28 loka 2021 at 22:36 (Päivitetty 30 loka 2021 at 17:54) 28/10
8
0

Atalantan ja Lazion välinen mittelö on viikonlopun kiehtovimpia ja avoimimpia tapauksia

Todennäköisyys (yli-alle): 66-34%
Vedon arvo: 106,26%
Pelattavissa kertoimiin: 1,52
Osuma/Ohi: 2-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Gasperini ja Sarri, Atalantan loukkaantumisten heikentämä puolustuslinja ja roomalaisten kiimainen jalkapallo. Kaikki eväät tuhdille maalimäärälle Bergamossa ovat olemassa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Edelliset 5 keskinäistä ottelua over 5/5, maaleja 25
  • Atalanta edelliset 5 ottelua over 4/5
  • Laziolla hyvä mahdollisuus haavoittaa tärkeään otteluun valmistautuvaa siipirikkoista isäntää
Kertoimien markkinat kuvaus

Atalanta-Lazio lukee monen papereissa overin synonyyminä, kyse onkin lähinnä siitä kuinka markkina tapahtuman hinnoittelee. Tällä kertaa Lazion mollivoittoiseen vieraspelaamiseen ja Atalantan tulevaan UCL-kamppailuun on reagoitu liian voimakkaasti, jolloin yli 2,5 maalia saa erinomaista arvoa.

Atalantan puolustuspään ongelmat ovat heijastuneet ryhmän tekemisessä viime viikkoina. Lauantain otteluun La Dea elättelee toiveita tärkeiden Rafael Toloin sekä Merih Demiralin saamiseksi pelikuntoon, jolloin keskikentällä huomattavasti paremmin viihtyvän Marten de Roonin ei tarvitsisi enää operoida osana puolustuslinjaa. Ensi viikolla odottava Mestareiden liigan kotiottelu Manchester Unitedia vastaan kiiluu luonnollisesti vähintäänkin fanien silmissä, mutta lauantaina edessä on valtava haaste jo itsessään.

Lazion alkukausi on ollut kovin ailahteleva. Erityisesti kotonaan Maurizio Sarrin suojatit ovat tehneet kovaa jälkeä, aiheuttaen mm. hallitsevalle mestarille Interille sen ainoan tappion kymmenen ensimmäisen kierroksen aikana. Vieraissa Biancocelestin meno ei ole ollut niin rautaista, sillä kuokkaan on tullut jo yksistään lokakuussa Bolognan vieraana 3-0 ja Veronaa vastaan 4-1. Joukkueet ovat ennen lauantain kohtaamista sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla 5 ja 6, mutta sarjakärki AC Milan viilettää jo kymmenen pisteen päässä. Täysi pistepotti on siis kummankin prioriteettilistalla korkealla. 

Lazion vieraskoitokset eivät ole olleet joukkueen itsensä osalta missään nimessä maalinteon osalta varsinaisia ilotulituksia, mutta Atalanta on tällä hetkellä haavoittuvainen. Atalanta voitti Sampdorian vieraissa viikolla lukemin 1-3 ja isäntien huippuvaarallinen hyökkäysarsenaali voi iskeä kanveesiin kenet tahansa. Myös Laziolta löytyy runsaasti laatua, kuten vaikkapa hyökkäystrio Pedro-Felipe Anderson-Ciro Immobile osoittaa. 

Joukkueiden terveystilanne on ennen lauantain ottelua erittäin hyvä ja Gewiss Stadiumilla nähdään taatusti vastinetta rahalle. Lazion vierasongelmat ovat olleet erittäin sitkeitä, mutta Sarrin joukot tulevat käymään kiinni isäntien takalinjaan ja overin saama arvo on erittäin korkeaa sorttia. Yli 2,5 maalin kokonaismäärää ostetaan 7/10 panoskoolla.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute