mainos

Barcelona - Manchester United: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
16 huhtikuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
Camp Nou    Felix Brych
15 huhti 2019 at 19:17 (Päivitetty 16 huhti 2019 at 23:52) 15/04
2
0

Kvartfinale, returkamp

Mahdollisuus: 59%
Vedon arvo: 103,25%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
Osuma/Ohi: 3-0
Betway Lyö vetoa nyt: Betway

Uskon, että ManU esiintyy vieraissa nyt huomattavasti rohkeammalla otteella, sillä jatkopaikka vaatii vähintään yhden maalin iskemistä Camp Noulla. Temppu onnistui jo aiemmassa vaiheessa Pariisissa, mutta nyt pelin täytyy näyttää aivan toiselta kuin hyvin passiivisessa ja arassakin kotiottelussa.

0-1-vierasvoittonsa jälkeen Barcalle riittää kotonaan myös 0-0-tulos, mutta Messin ja kumppanien jääminen nollille Camp Noulla on kuitenkin varsin harvinainen näky.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Hävittyään Old Traffordilla avausottelun maalein 0-1, on ManU:n onnistuttava iskemään vähintään yksi maali Camp Noulla varsinaisella peliajalla, jotta se voisi havitella paikkaa välieristä. Tämä tarkoittaneekin huomattavasti rohkeampaa ja aktiivisempaa otetta pallon kanssa pelaamiseen kuin avausottelussa joukkueelta nähtiin.,
 • United-leiristä hyökkääjä Rashford pelasi täydet minuutit viikonloppuna West Hamia vastaan. Hän ja isokokoinen hyökkääjäkollega Lukaku vastasivatkin joukkueen maaleista huimassa vierasnousussa PSG:tä vastaan (1-3-vierasvoitto 2-0-kotitappion jälkeen).
 • PSG:n kaato vieraissa vaikeassa tilanteessa - sekä toki myös Solskjaerin aikakaudella saadut muut hyvät tulokset - antavat joukkueelle varmasti uskoa myös Camp Noulle toiseen kohtaamiseen. Usko omaan tekemiseen on ManU-leirissä varmasti korkeammalla kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella.
 • Puolustava keskikenttämies Herrera on uusin poissaolo ManU:n puolelta avausotteluun peilaten. Samaisella pelipaikalla viihtyvä Matic on taasen todennäköisesti pelikunnossa, mutta 2,5 viikon huilin jälkeen tuntuma ei ole varmasti paras mahdollinen.
 • ManU:n vasen laitapakki Shaw on taasen ottelusta varmuudella sivussa pelikieltonsa vuoksi. Keskuspakki Bailly on taasen edelleen sivussa loukkaantuneena.
 • Barcelona on onnistunut iskemään tämän kauden 16 kotiottelussaan (La Ligassa) jopa 46 maalia. Neljässä UCL-kotipelissään Barca on taasen tehtaillut 12 osumaa. Edellisellä UCL-kierroksella joukkue takoi toisessa osaottelussa Lyonin verkkoon Camp Noulla näistä maaleista viisi (5-1-voitto).
 • Viikonlopun La Liga -kierroksella Barcelona säästeli hyökkäyspään tykkejään Messiä, Suarezia ja Coutinhoa. Messi sai toki Old Traffordilla kovan tällin silmäänsä avausottelussa, mutta on nyt varmasti pelikunnossa.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Barca piti maalinsa koskemattomana kahdessa UCL-lohkovaiheen kolmesta kotiottelusta.
  • Vain Tottenham onnistui iskemään lohkovaiheen päätösottelussa pallon Barcan verkkoon (1-1), mutta tässä pelissä ei Barcalla panosta enää ollut.
 • La Ligassa Barcelonan 16:sta kotiottelusta joukkue on pitänyt nollat seitsemään kertaan.
 • 0-1-vierasvoiton jälkeen myös maaliton tasapeli riittää Barcelonalle jatkopaikan nappaamiseen. Tämä voi toki näkyä myös ottelussa taktisella puolella.
  • Messi ja kumppanit varmasti hakevat maaleja, mutteivat hinnalla millä hyvänsä.
 • Viikonlopun Huesca-ottelussa Barca säästeli myös sekä keskikentän pohjapelaajaa Busquetsia että keskuspakkeja Pique'ta sekä Lengletiä. Myös sairastelusta kärsinyt keskikenttäpeluri Rakitic voi olla nyt pelikunnossa.
 • Man United ei ole juuri nyt vakuuttavassa vireessä. Ennen Barca-tappiota ManU ehti hävitä kahdesti Wolvesille (FA Cup ja Valioliiga). Barcelona-ottelussa United ei myöskään saanut yhtäkään laukausta Barca-maalia kohti.
  • Viikonloppuna ManU voitti kotonaan toki West Hamin 2-1, muttei vakuuttanut millään tapaa tuossa ottelussa pelillisesti.
 • Lukaku sekä loukkaantumisesta kärsinyt Rashford ovat olleet ilman maaleja jo 6.3. ja 13.4. lähtien. Tämä tarkoittaa 5 ottelun (Lukaku) ja 2 ottelun (Rashford) maalittomia putkia per peluri.
 • Solskjærin suojatit eivät saaneet todellakaan ihmeitä aikaan kotikentällään avausottelussa. Onnistuuko joukkue Camp Noulla paremmin pallon kanssa, vai päättääkö ManU luottaa edelleen lähinnä erikoistilateisiin ja vastahyökkäyksiin?

Kertoimet:

Markkinatoppi löytyy pelikohteen kyllä-linjalle Betwayltä 1.75 kertoimella.

Valueta vedolle on tarjolla todennäköisyysjakaumaan perustuen myös William Hill (1.73), Coolbet (1.71) ja Bethard (1.71) -vedonlyöntisivustoilla.

Todennäköisyysjakaumasta puhuttaessa täytyy myös sanoa, että alkuun asetin kyllä-linjalle 60% todennäköisyysarvion, mutta pienen harkinnan ja puntaroinnin jälkeen päätin ottaa pykälää varovaisemman arvion.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Tärkeimmät poissaolijat on lueteltu ylempänä vihjeen perusteluissa.

Barcelonalta puuttuukin ottelusta varmuudella ainoastaan pitkäaikaispotilas Rafinha.

ManU-leiristä poissa ottelusta on varmuudella laitapakki Shaw (pelikielto). Keskuspakki Bailly ja laitapakki Valencia on listattu pelaamisen suhteen kysymysmerkeiksi, mutta kaksikkoa tuskin nähdään tositoimissa vielä tässä ottelussa. Keskikenttämies Herrera on myös poissa ottelusta loukkaantumisensa vuoksi.

Sanchez saattaa tehdä paluun United-kokoonpanoon tässä ottelussa oltuaan sivussa tositoimista jo maaliskuun alusta saakka. Myös Matic on lähellä palata pelikuntoon tulevaan, toiseen osaotteluun. Laitapakki Darmian ehti taasen tehdä jo paluunsa ManU:n vaihtopenkille viikonlopun West Ham -kohtaamisessa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Barcelona, 4-3-3: Ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitic, Busquets, Vidal – Messi, Suárez, Dembelé

Man United: De Gea – Dalot, Smalling, Lindelöf, Young – McTominay, Matic, Pagba – Lingard – Lukaku, Rashford

 • Suomenkielinen ja verovapaa bookkeri
 • Suomenkielinen 24h asiakaspalvelu
 • Runsas pelikohdetarjonta e-sportsiin

Kommentit

Palaute