Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach: (AH: +0,5) 2

Ottelukeskus
19 tammikuu 2019 at 16:30 - Jalkapallo, Saksa - Bundesliga
BayArena    Daniel Siebert
8 tammi 2019 at 14:26 (Päivitetty 19 tammi 2019 at 18:25) 08/01
4
0

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 43-0-57%
Vedon arvo: 105,45%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 0-1
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard

Epätasaisesti esiintyneellä Leverkusenilla edessä vaikea ottelu

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen on profiloitunut tänä sesonkina Bundesliigan epätasaisimpoana suorittajana. Joukkue päätti vuoden 2018 kahteen peräkkäiseen voittoon, mutta sarjan parhaita joukkueita vastaan sen rekordi on ollut tällä kaudella heikko.

Ja nyt se saakin vastaansa sarjakolmosen Borussia Mönchengladbachin, joka pääsee vieläpä lähtemään otteluun ilman loukkaantumishuoliaan parhaalla kokoonpanollaan.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Leverkusen voi hyvinkin olla tällä kaudella epätasaisimmin esiintynyt joukkue koko Bundesliigassa. Odotuksiin nähdän joukkueen kausi onkin sujunut hyvin pahasti alakanttiin, ja vaikka kaksi edellistä ottelua onkin päättynyt sen voittoon, on luotto joukkueeseen kokonaiskuvassa heikkoa.
 • Möchengladbach on taasen ollut läpi kauden hyvin vahva - ja ennen kaikkea tasainen - suorittaja, ja joukkue löytyykin sarjataulukosta jopa kolmospaikalta. Gladbach-luotsi Dieter Heckingin pelisysteemi selvästi toimii, ja pelaajisto noudattaa tätä konseptia juuri nyt saumattomasti illasta toiseen.
 • Leverkusen on ollut kotonaan heikko, ja se onkin kärsinyt tappiot useampia "vaikeita" vastustajia vastaan. Kotitappiot ovat tulleet tällä kaudella Hoffenheimia (1-4), Dortmundia (2-4) ja Wolfsburgia (1-3) vastaan.
 • Tällä hetkellä näyttää siltä, että Gladbach saa ottelun alla sairaslistalta tärkeitä pelaajiaan takaisin pelikuntoon. Joukkue pääseneekin lähtemään otteluun hyvin pitkälti parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.
 • Gladbach voitti tällä kaudella muun muassa Bayernin upeasti maalein 0-3, mikä antaa osviittaa siitä, että se pystyy kyllä kaatamaan tällä kaudella vastustajan kuin vastustajan.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Leverkusen onnistui voittamaan vuoden 2018 viidestä viimeisestään ottelustaan neljä. Etenkin hyökkäyspään profiilipelaaja Leon Bailey on alkanut näyttää hiljalleen samalta pelurilta kuin viime kaudella.
 • Gladbachin tykkää ajaa boksiin monen pelaajan voimin, jolloin Leverkusen voi päästä hyödyntämään paremmin vaarallisia vastahyökkäyksiään.
 • Leverkusenin joukkue saattanee olla paperilla nimekkäämpi, ja tällä kaudella se on alle oman tasonsa.
 • Molemmat joukkueet ovat vedonlyöntivihjeen kirjoitusvaiheessa harjoitusleirillä, jolla voi tietty sattua yllättäviäkin loukkaantumisia.
 • Gladbach on ollut tällä kaudella keskitasoinen vierasjoukkue (9 ottelua, 2 voittoa, 3 tasuria ja 4 tappiota). Maalipaikkojen luominen onkin ollut sille vieraissa selvästi vaikeampaa kuin kotiviheriöllään.

Kerroin-markkinat:

Bethardilta löytyy parhaat kertoimet tähän AH +0,5 = 2 -pelivalintaan. Kohde avautui Bethardilla 1.82 -kertoimella jo ennen jouluaattoa, ja parhaimmillaan kerroinlukema on ollut 1.88. 

Pinnaclelta kohde löytyy 1.80 -kertoimella tällä hetkellä, kun taasen ComeOn tarjoaa kohdetta 1.78 -kertoimella. Unibetilla kerroin majailee taasen yllättävänkin matalalla, 1.75 -tasolla paraikaa.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Leverkusenilta ottelussa on sivussa ainakin pitkäaikaispotilaat Panagiotis Retsos sekä Joel Pohjanpalo. Puolustajan paikalla operoiva Retsos on ollut marraskuusta lähtien, kun taasen suomalaishyökkääjä Pohjanpalon edelliset peliminuutit ovat niinkin kaukaa kuin maaliskuulta 2018 - ja nämäkin minuutit kertyivät Huuhkajien harjoitusottelusta Makedoniaa vastaan.

Gladbachilla ei taasen ole lainkaan loukkaantumishuolia tällä hetkellä.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Päivitetään vihjeeseen myöhemmin...

 • Huippuluokan veikkausbonus
 • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
 • Upea sivustokokonaisuus

Kommentit

Palaute