Borussia Dortmund - Ajax: Tuplamahdollisuus: x2

Ottelukeskus
3 marraskuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
Signal Iduna Park    Michael Oliver
2 marras 2021 at 11:59 (Päivitetty 3 marras 2021 at 23:54) 02/11
3
0

Dortmundin vieraaksi saapuvat hollantilaiset ovat olleet Mestareiden liigan piristysruiskeita

Todennäköisyys (1-X-2): 34-0-66%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,52
Osuma/Ohi: 1-3
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Huippuesityksiä koko alkukauden ajan takonut Ajax voi käytännössä sinetöidä jatkopaikkansa jo keskiviikkona.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Edellisessä keskinäisessä kaksi viikkoa sitten Ajax voitti 4-0
  • Ajaxilla puhdas saldo kolmesta lohkovaiheen ottelusta, maaliero 11-1
  • Dortmundilla paljon loukkaantumishuolia
Kertoimien markkinat kuvaus

Ottaen huomioon keskiviikon lähtökohdat Dortmundissa pelattavaan Mestareiden liigan kamppailuun, isäntäjoukkue Dortmundille tasapelikin olisi lopulta kelpo saavutus. Koska se ei olisi katastrofi myöskään vierailija Ajaxille, X2 tuplamahdollisuuden rajakerroin ylittyy tarjotulla kertoimella 1,60 komeasti.

Dortmundin kauden alkupuolen suurin yksittäinen muuttuja on ollut luonnollisesti supertähti Erling Braut Hålandin loukkaantuminen. Norjalaispyssyn menettäminen hyökkäyksen kärjestä näkyisi ja tuntuisi lähes minkä tahansa maailman jalkapallojoukkueen materiaalissa, eikä Dortmund tee tähän poikkeusta. Hälandin loukkaantuminen ei ole myöskään ainoa Dortmundin sairastupaa työllistävä toimi, sillä kaikkiaan seitsemän pelaajaa on joko varmasti ulkona tai pelikuntonsa osalta kyseenalaisia ennen keskiviikon ottelua.

Loukkaantumisten keskelläkin Dortmund on tehnyt vahvaa jälkeä, sillä Marco Rosen poppoo on aivan Bayern Münchenin kintereillä Bundesliigassa. Myöskään UCL-lohkossa tilanne ei ole lohduton, sillä kolmesta ottelusta kasassa on kuusi pistettä. Ruhrilaiset tulevatkin keskiviikkona taatusti päälle kuin yleinen syyttäjä tunnetusti intohimoisen kotiyleisönsä edessä. Isännillä on kuitenkin edessään kaikkea muuta kuin yksinkertainen tehtävä.

Ajaxin alkukausi on ollut komeaa seurattavaa. Puhtaan eurosaldon lisäksi Ajax keikkuu Eredivisien kärkipaikalla ja on kerännyt 11 ottelussa käsittämättömän maalieron 37-2! Kun myös eurokentillä saldo on kolmen ottelun jälkeen 11-1, voi hyvällä syyllä sanoa että Frank Wormuthin joukkion tasapaino on kunnossa ja puolustus vesitiivistä sorttia. Keskiviikkona huolenaiheena on tosin se, että joukkueen ensimmäiset kaksi vaihtoehtoa maalivahdeiksi ovat sivussa. Andre Onana on pelikiellossa ja Maarten Stekelenburg potee lonkkavammaa. Ajax puolustaa kuitenkin niin hyvin kollektiivina, että vierailla on erinomainen mahdollisuus napata vähintään arvokas vieraspiste.

Kymmenen pisteen kokonaissaldo neljän kierroksen jälkeen olisi jo viittä vaille jatkopaikan tuova saldo, mutta Ajaxilla on alkukauden huippuvirettä jatkaessaan kaikki eväät napata myös suora vierasvoitto Signal Iduna Parkilta. Tasapeli olisi kuitenkin kaikkea muuta kuin katastrofi, eikä se olisi sitä myöskään loukkaantumisten nakertamille isännille. Rajakertoimen mainiosti ylittävä X2 otetaan pelivalinnaksi panoskoolla 6/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute