Brentford - Arsenal: (AH: -0,5) 2

Ottelukeskus
13 elokuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Brentford Community Stadium    Michael Oliver
12 elo 2021 at 15:09 (Päivitetty 13 elo 2021 at 23:55) 12/08
9
0

Valioliigan kauden avauksessa Brentford törmää sarjatasojen väliseen eroon

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 44-0-56%
Vedon arvo: 106,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 2-0
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Määrätietoista, matalan budjetin "Moneyball" -nousua kohti Valioliigaa tehnyt Brentford saa sarja-avauksessa vastaansa liian kovan haasteen.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Brentfordin proaktiivinen pelitapa avaa Arsenalille mahdollisuuksia
  • Tasoero perustasossa valtava Arsenalin hyväksi
  • Vieraat osaavat pelata prässin alta pois
Kertoimien markkinat kuvaus

Brentfordin historiallinen kotiavaus Valioliigatasolla tulee olemaan energinen tapaus. Perustasoltaan selkeästi vahvemman Arsenalin menestykset maksavat kuitenkin erinomaisesti.

Brentford on rakentanut nousua kohti Valioliigaa maltillisesti, omaan ideologiaansa luottaen. Seuran toimintamalli on perustunut data-analyysin korkeatasoiseen hyödyntämiseen niin pelitapaa, sen eri nyansseja kuin pelaajahankintojakin suunniteltaessa. Pitkäjänteinen työ on tuonut seuraan sen haluamia pelaajatyyppejä, joiden kehitys on jatkunut Brentfordin riveissä. Lopulta "Bees" on myynyt useita kyseisen kaltaisia pelaajia moninkertaisilla siirtosummilla ja kehittänyt toimintaansa. Eräänä suurena palkkiona seura juhli viime kauden päätteeksi nousua Valioliigaan.

Maailman seuratuimmassa jalkapalloliigassa vaatimustaso nousee radikaalisti ja Brentfordilla tulee olemaan täysi työ sarjapaikan uusimisessa. Eräs Brentfordin tavaramerkeistä on korkea prässi ja Mikel Artetan luotsaama Arsenal on kehittynyt miehen alaisuudessa paineen alta pois pelaamisessa. Vaikka Brentford vaihtelisikin ottelun aikana prässinsä intensiteettiä ja korkeutta, vieraiden laatu siirtää peliä vääjäämättä Arsenalin hallintaan. Oletettavasti kolmen topparin muodostelmalla pelaavien isäntien keskikentälle ja laitapelaajille tulee kiire Arsenalin iskiessä täydellä juoksuvauhdilla Brentfordin alakertaa vastaan, sillä Arsenalin vauhtikoneet eivät juuri laillisin keinoin pysähdy. 

Perjantai-illan ottelu on kiehtova jalkapallonäytelmä, mutta Arsenal osoitti viime kauden loppupuolella kasvua ja kypsyyttä Artetan saadessa teesejään toimimaan käytännössä. Tarjolla olevaa aasialaista tasoitusvetoa ostetaan jopa panoskoolla 7/10, niin merkittävä ennakkosuosikki Arsenal perjantaina on. 

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute