Caen - Saint-Étienne: Tuplamahdollisuus: 1X

Ottelukeskus
16 maaliskuu 2019 at 21:00 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Stade Michel d'Ornano    Florent Batta
12 maalis 2019 at 18:49 (Päivitetty 16 maalis 2019 at 22:50) 12/03
1
0

Todennäköisyys (1-X-2): 28-32-40%
Vedon arvo: 103,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 0-5
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365

Saint-Étienne on ollut viime ajat heikossa iskussa, ja nyt joukkue joutuu vieläpä selviämään ilman monia tärkeitä profiilipelaajiaan, kun poissaolijoiden lista kasvoi sen osalta viime kierroksella kahden punaisen kortin myötä. Caen on vajonnut toki sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi, eikä se ole onnistunut nappaamaan voittoa yhdeksällä viimeisellä Ligue 1 -kierroksella, mutta joukkueen pelaaminen on ollut viime kiepeillä eittämättä parempaan päin.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Saint-Étiennellä viime kierroksen kotiottelu Lilleä vastaan meni lopulta täysin pipariksi, kun 87. minuutilla syntyneen vierasjoukkueen 0-1-voittomaalin lisäksi sekä paras maalintekijä Wahbi Khazri että avainpuolustaja Mathieu Debuchy ajettiin kentältä punaisilla korteilla ottelun loppuhetkillä.
 • Näiden avainpelurien ohella Saint-Étiennen puolustuksesta on sivussa tällä hetkellä loukkaantumisten vuoksi myös toppari Loic Perrin ja laitapakki Gabriel Silva. Myös keskikenttämies Kévin Monnet-Paquet jatkaa sivussa.
 • SÉ:n iskukyky ei ole ollut viime aikoina mitään järin ihmeellistä. Kotona kärsittyä Lille-tappiota ennen Saint-Étienne hävisi vieraissa Marseille puhtaasti 2-0.
  • Näitä edeltäneessä 0-1-vierasvoitossa Dijonista Saint-Étiennellä oli taasen onneakin matkassa.
 • Caenin osalta edeltävissä otteluissa on ollut heikkojen tulosten ohella myös positiivisia seikkoja. Joukkue kiusasi kotonaan jättiseura PSG:tä johtamalla ottelua aina 59. minuutille, ja viime kierroksella Caen aloitti pelin vahvasti Rennesin vieraana.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Saint-Étienne on kaksikosta se suurempi seura ollen myös paperilla laadukkaampi ja materiaaliltaan laajempi. SÉ onkin Ligue 1:n sarjataulukossa kuudentena, ja Caen löytyy vasta sijalta 19.
 • Caen on paraikaa yhdeksän ottelun voitottomassa putkessa Ligue 1 -kentillä. Näistä otteluista joukkue on hävinnyt seitsemän ja pelannut kaksi tasan.
  • Vuoden 2019 puolella Caen onkin onnistunut raapimaan voittoja vain Ranskan Cupissa alemman sarjatason joukkueista.
 • Caenin vasen laitapuolustaja Yoel Armougom on joukkueen uusin sivuunsiirtyjä, sillä hän sai kahden varoituksen myötä pelikiellon edellisessä Rennes-ottelussa.
  • Hänen kanssaan samaisella pelipaikalla operoivat Adama Mbengue ja Emmanuel Imorou ovat niinikään sivussa loukkaantumisten vuoksi. Caenin tilanne ei ole siis tuon laidan sunteen järin hyvä.
 • Caen johti vieraissa Rennestä vastaan viime kierroksella 0-1 ja pääsi vieläpä pelaamaan ylivoimalla tässä tilanteessa 35. peliminuutilta lähtien. Joukkue hävisi silti ottelun 3-1.

Kertoimet:

Paras kerroin 1X-tuplamahdollisuudelle löytyy juuri nyt Bet365:ltä, jolla kohteen voi lyödä vetolapulle 1.72 -kertoimella. Samainen kerroin löytyy toki myös 18Bet -sivustolta.

Kevyttä valueta vihjeen vedolle löytyy todennäköisyysjakaumaan peilaten myös Bethardilta, Fastbetilta ja ComeOnilta, joilla tarjotaan 1X-tuplamahdollisuudella 1.69 -kertoimia.

Kertoimet 1X-merkille ovatkin olleet sinällään laskussa, että kohteiden avautuessa kertoimet olivat tämän pelivalinnan osalta parhaimmillaan 1.86 -tasolla.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Loukkaantumiset ja pelikiellot on kerrottu molempien joukkueiden osalta ylempänä vihjeen perusteluissa.

 • Hulppea pelikohde-valikoima
 • Huippuluokan kertoimet
 • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute