Chelsea - Aston Villa: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
11 syyskuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Stamford Bridge    Stuart Attwell
10 syys 2021 at 11:23 (Päivitetty 11 syys 2021 at 21:25) 10/09
9
0

Aston Villan mahdollisuus Chelsean vieraana on lauantaina hyökkäyssuuntaan

Todennäköisyys (yli-alle): 56-44%
Vedon arvo: 101,92%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 3-0
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Onnistuuko Aston Villan hyökkäys horjuttamaan vakuuttavasti kauden avannutta Chelsean puolustusta?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Aston Villalta sivussa tärkeitä puolustuspään pelaajia
  • Chelsean hyökkäys vakuuttavassa kuosissa
  • Maaottelun tauon jälkeiset poissaolot luovat X-factoria vetoihin
Kertoimien markkinat kuvaus

Viime kauden loppupuolen ja tämän kauden alun perusteella Chelsean nollapeli ja hallittu kotivoitto olisi oiva lähtökohta. Nyt maaleja voi syntyä kuitenkin kumpaankin päähän ja vaikka Chelsea selkeän voiton ottaisikin, over antaa hieman arvoa.

Thomas Tuchelin alaisuudessa Chelsea on luonut itselleen profiilin betonisena puolustajana, joka mukautuu salamannopeasti eri otteluihin ja niiden sisällä tapahtuviin tilanteisiin. Nyt myös Tuchel joutuu raapimaan valmistautumisprosessissa päälakeaan hieman normaalia enemmän, sillä Blues-miehistöstä todella suuri osa oli maaottelutauon aikana edustustehtävissä. Kun tähän lisätään joukkueen loukkaantumiset, eivät lähtökohdat ole Stamford Bridgen isännillä parhaat mahdolliset Aston Villan saapuessa kylään.

Villan alkukausi on ollut ailahteleva. Sarja-avauksessa Dean Smithin miehet taipuivat sarjanousija Watfordin vieraana lukemin 3-2 ja tämän jälkeen kahdesta kotiottelusta pistepussiin on tarttunut neljä pistettä. Newcastle kaatui lukemin 2-0 ja toinen sarjanousija Brentford jakoi pisteet Aston Villan vieraana maalein 1-1. Vastustajien kaliiberi ei siis ole toistaiseksi ollut kovin mahdollinen, mutta nyt rimaa nostetaan kerralla aivan kärkilukemiin asti. Chelsean peruspelaaminen on ollut toistaiseksi aivan Valioliigan kermaa.

Ennen maaottelutaukoa Chelsea osoitti laatunsa, kun se joutui vajaalle Liverpoolin vieraana ja otti vastaan 45 minuutin ajan punaista vyöryä ilman, että Liverpool olisi saanut lopulta luoduksi montaakaan maalipaikkaa. Vieraspiste oli tätä taustaa vasten maistuva. Nyt tummia pilviä taivaalle luovat kärkimies Romelu Lukakun lievä reisivamma, jonka ei kuitenkaan pitäisi estää miestä pelaamasta sekä N'Golo Kanten nilkkavamma, joka pitänee ranskalaisen sivussa kamppailusta. Punaisen kortin Liverpoolia vastaan saanut Reece James puuttuu myös koosteesta, mutta Tuchelilla riittää yhä optioita jokaiselle pelipaikalle. 

Aston Villan poissaolijat ovat joukkueen kannalta todella kriittistä sorttia. Argentiinan maajoukkueen mukana olleet maalivahti Emiliano Martinez sekä kesän tuore hankinta Emiliano Buendia ovat karanteenin vuoksi poissa lauantain ottelusta. Poissaolot kohdentuvat muiltakin osin vahvasti alakerran ja pelintekijäosaston puolelle, joten vaikka Dean Smith haluaakin varmasti lähteä hakemaan vähämaalista ottelua, onko hänellä rohkeutta jättää toinen kärki Ollie Watkins - Danny Ings penkille? Laatunsa todistaneet maalintekijät loisivat Villalle kärkeen uhkaa myös Chelsean alakertaa vastaan, mutta vastaavasti jättäisivät rakenteellisesti Chelsealle hieman enemmän tilaa omalle pallolliselle pelaamiselleen. 

Normaalioloissa lähtökohta olisi Chelsean hallittu voitto, mutta nyt muuttujia on normaalia enemmän. Villa on myös arvaamaton vierailija, joka voi omalla tekemisellään sotkea pakkaa merkittävästikin. Lapulle poimitaan siis over.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute