mainos

Chelsea - Liverpool: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
14 toukokuu 2022 at 18:45 - Jalkapallo, Englanti - FA Cup
Wembley (neutraali)    Craig Pawson
13 touko 2022 at 11:52 (Päivitetty 14 touko 2022 at 21:36) 13/05
8
0

FA Cupin finaalissa nähdään Liigacupin finaalin uusinta. Kummankin hyökkäyspää on iskussa.

Mahdollisuus: 61%
Vedon arvo: 105,53%
Pelattavissa kertoimiin: 1,64
Osuma/Ohi: 0-0
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Chelsea on nousemassa alavireestään ja Liverpool painaa viimeisillä höyryillä kohti kauden loppuhuipennusta. Lauantai tulee tarjoamaan maaleja.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Kummankin hyökkäys on toiminut viime aikoina puolustusta korkeammalla tasolla
  • Fabinhon loukkaantuminen on isku Liverpoolin puolustuspäälle
  • Kumpikin tulee luomaan huippupaikkoja
Kertoimien markkinat kuvaus

Liigacupin finaalin maaliton varsinainen peliaika on vaikuttanut liikaa markkinan näkemykseen ottelun maaliodottamasta. Erityisesti Liverpoolin vahvuudet löytyvät juuri nyt hyökkäyspäästä ja BTTS houkuttelee runsain mitoin.

FA Cupin finaali on kaikesta vähättelystä huolimatta edelleen englantilaisen jalkapallon merkkitapauksia. Lauantaina Wembleyn nurmelle astelevat Thomas Tuchelin valmentama Chelsea ja Liverpool kolmeen cup-finaaliin tällä kaudella luotsannut Jürgen Klopp. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti, sillä kahden Valioliigamittelön lisäksi samat joukkueet ratkaisivat myös Liigacupin voiton keväällä. Tuolloin varsinainen peliaika päättyi maalittomana useista huippupaikoista huolimatta ja rangaistuspotkukilpailu jää historiaan, sillä kumpikaan maalivahti ei torjunut ainoatakaan laukausta. Pilkkukisaan Chelsean maalille vaihdettu Kepa Arrizabalaga sen sijaan laukoi oman yrityksensä roimasti yli maalin ja Liverpool sai nostaa kannua.

Chelsea putosi mestaruustaistosta vahvan alkukauden jälkeen jo hyvissä ajoin. Myös Mestarien liiga on hallitsevalta mestarilta ohi, kun Real Madrid maksoi potut pottuina viime kauden välierätappiostaan Bluesia vastaan. Chelsea ajautui myös Valioliigassa alamäkeen, eivätkä muut kärkisijoille hamuavat lontoolaisseurat ole Tuchelin joukoista enää kovinkaan kaukana. Hyökkäyssuunnan tehot ovat kuitenkin löytyneet kauden loppua kohden ja Chelsean materiaali riittää maalien iskemiseen ketä tahansa vastaan. Myös Romelu Lukaku vaikuttaa löytäneen vihdoin sopusoinnun ja jyvän vaikean kauden lopulla.

Liverpoolin pelaamisesta näkee, että kaikissa neljässä kilpailussa kalkkiviivoille asti mukana puskeva joukkue kulkee juuri nyt väsymyksen äärirajoilla. Usea pelaaja pelaa loukkaantumisen rasittamana, kauden rasitukset näkyvät jo useammassa runkomiehessä ja edellisessä ottelussa Aston Villan vieraana loukkaantumisia tuli lisää. Fabinhon takareisivaiva pakotti miehen pois kentältä ja brasilialaisen rooli keskikentän pohjalla puolustuslinjaa suojaamassa olisi Liverpoolille lauantaina todella tärkeä. Myös keskikentällä vahvaa loppukautta pelaava Naby Keita vaikutti saavan vähintään pienimuotoisen lihasvaivan alavatsan/nivusten seudulle. Toisaalta mm. Jordan Henderson, Mo Salah sekä Andy Robertson aloittivat keskiviikon ottelun penkillä. 

Liverpoolin korkea puolustuslinja ja tukahduttava prässi luovat maalipaikkoja molempiin päihin. Kummankin onnistuminen maalinteossa näillä kertoimilla kelpaa pelikohteeksi varsin erinomaisesti. Perusteltu vetovihje kamppailuun Chelsea vs Liverpool on BTTS eli kummankin onnistuminen maalinteossa varsinaisella peliajalla. Panostasoksi määritellään 5,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute