" " " "" "
mainos

Chelsea - Wolverhampton Wanderers: (AH: -1,0) 2

Ottelukeskus
10 maaliskuu 2019 at 16:05 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Stamford Bridge    Michael Oliver
6 maalis 2019 at 14:07 (Päivitetty 10 maalis 2019 at 17:57) 06/03
9
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 36-26-38%
Vedon arvo: 101,24%
Pelattavissa kertoimiin: 1,95
Osuma/Ohi: 1-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365

Vastahyökkäyksin operoiva Wolves saanee omat paikkansa juurikin pallonhallinnan kautta pelaavaa Chelseata vastaan. Chelsea on toki ollut hyvä kotonaan, mutta joukkueen otteet tuntuvat ailahtelevan edelleen varsin paljon. Tämän lisäksi Wolves onnistui voittamaan myös joukkueiden tämän kauden aikaisemman kohtaamisen.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Chelsea haluaa pitää tunnetusti pallonhallinnan itsellään ja hyökätä hitaammin, mikä sopii paremmin myös Wolvesille, joka tykkää kytätä vastahyökkäyksiä.
 • Tällä hetkellä Chelsea ei tunnu löytävän oikeaa rytmiä pelaamiseensa, kun sen pelaamisen taso heittelehtii huomattavasti pelien välillä. Lähimenneisyydestä löytyykin isot tappiot niin Manchester Citylle kuin myös Bournemouthille.
 • Wolves on hävinnyt tällä tasoitus-linjalla Valioliigan TOP6-joukkueita vastaan vain kahdesti tämän kauden aikana kahdeksasta jo pelatusta ottelusta. (*1)
 • Wolves oli erinomainen joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa kuluvalla sesongilla voittaen matsin lopulta maalein 2-1 kotikentällään.
 • Wolverhampton pelasi hyvin myös viime kierroksella Cardiffia vastaan (2-0-voitto), jonka varaan on hyvä rakentaa.
 • Chelsea pelaa torstaina Eurooppa-liigassa jatkopeleissä, joten palautusmisaikaa ei tähän otteluun turhan paljoa ole.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Joukkueiden edelliseen kohtaamiseen verrattuna Chelsea on nyt vahvistunut, sillä esimerkiksi Gonzalo Higuain ei tunnetusti ollut vielä joukkueessa mukana tuon ottelun aikaan.
 • Tältä tasoituslinjalta katsottaessa Chelsea on voittanut tämän kauden 14:sta kotiottelustaan seitsemän ja hävinnyt viisi. Kahdesti ottelun tulos on ollut tasan tasoituksen kera.
 • Wolvesin takalinjoilta puuttuu tärkeä keskuspuolustaja Ryan Bennett, joka on kellottanut joukkueessa toiseksi eniten peliminuutteja tällä kaudella.
 • Paperilla katsottaessa Chelsean joukkue on tottakai huomattavasti laadukkaampi kuin Wolvesin nippu.
 • Sekä Higuain että keskikentän pelinrakentaja Jorginho osuivat Chelsealle viime ottelussa, mikä on varmasti ruokkinut kaksikon itseluottamusta. Molemmat ovat avainasemassa joukkueen hyökkäyspelissä, joten itseluottamusta siis tarvitaan.
 • Suurinakin velloneet huhupuheet Chelsean sisäisistä ongelmista rauhoittuivat ainakin toistaiseksi edellisen Valioliiga-kierroksen voiton myötä.

Lisähuomiot:

* 1 = Wolverhampton on hävinnyt tällä kaudella 2-0 Liverpoolille ja 3-0 Manchester Citylle, kun taasen Tottenhamille se hävisi juurikin yhdellä maalilla. Muissa viidessä ottelussa ottelussa TOP6-joukkueita vastaan sillä on tältä kaudelta kasassa kaksi voittoa ja kolme tasuria.

Nämä tulokset kertovatkin siitä, että Wolves todellakin on loistavassa iskussa juuri silloin, kun se pääsee pelaamaan vastahyökkäyksin – eli käytännössä juuri paperilla parempia joukkueita vastaan pelatessaan. Tämä johtuukin siitä, että nämä TOP6-kategoriaan kuuluvat joukkueet viihtyvät parhaiten pallon kanssa, kun taasen sarjataulukon alemman puoliskon joukkueet jättävät taasen aloitteiden teon suosiolla vastustajalle.

Kertoimet:

Tällä AH -1 -linjalla kertoimet aukesivat alkujaan keskimäärin 1.79 – 2.21 -lukemilla, mutta tuon jälkeen Chelsean kertoimet ovat olleet kasvussa. Tuo nousu tapahtui kuitenkin käytännössä kokonaisuudessaan piakkoin kohteen aukeamisen jälkeen, joten tuon jälkeen kertoimet ovat pysyneet varsin stabiilina.

Näin ollen kyseisen kerroin-kasvun voitaneekin ajatella johtuvan aiemmin pinnalla olleista, Chelsean sisäisistä ongelmista.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Wolvesin kannalta selvästi olennaisin poissaolo tässä ottelussa on siis keskuspakki Bennett, joka sai edellisessä Cardiff-ottelussa jo kauden kymmenennen varoituksensa. Näin ollen hän joutuu huilimaan pelikiellon vuoksi kaksi seuraavaa ottelua, ollen siis sivussa sekä Chelseaa että Burnleytä vastaan.

Chelsealla ei puolestaan uusia poissaoloja ole kohdalle osunut. Torstaina pelattava Eurooppa-liigan ottelu voi toki tuoda omat muutoksensa myös tälle osa-alueelle.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson - Kante, Jorginho, Barkley - Willian, Higuain, Hazard

Wolverhampton: Patricio - Saiss, Coady, Boly - Doherty, Neves, Dendoncker, Moutinho, Jonny - Jimenez, Jota

 • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
 • Huippuluokan kertoimet
 • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute