" " " "" "

Chicago Bears - Detroit Lions: (AH: +2,5) 2

3 lokakuu 2021 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Soldier Field
1 loka 2021 at 13:35 01/10
4
0

Detroit Lionsin tiukat kamppailut jatkuvat divisioonavihollista vastaan.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 48-0-52%
Vedon arvo: 104,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Chicago Bearsin pahasti sekaisin oleva pelinrakentajamylly antaa Lionsille oivan mahdollisuuden napata kauden avausvoitto.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Lionsin kamppailut olleet tasaisia kautta linjan
  • Bearsin tulokaspelinrakentaja Zach Wilson ei ole vielä sisällä liigassa
  • Ennusmerkit viittaavat jälleen niukkaan ja viime hetkillä ratkeavaan kamppailuun
Kertoimien markkinat kuvaus

Detroit Lionsin otteet ovat paranemaan päin, vaikkei voittoja vielä kolmen kierroksen jälkeen tilillä olekaan. Ottelun pitäisi olla lähempänä tasabuukkia, joten pluspisteet otetaan vastaan mieluusti.

Chicago Bearsin alkukausi on ollut odotetun vaikea. Kokenut pelinrakentaja Andy Dalton aloitti kauden, mutta loukkaantuminen heti alkumetreillä pakotti päävalmentaja Matt Nagyn ottamaan sisään draftin ykköskierroksella napatun pelinrakentaja Justin Fieldsin. Nuoren miehen potentiaali on kaikkien nähtävissä, mutta vielä toistaiseksi peli ei ole kaikilta osin nuoren miehen hallinnassa. Bears on kolmen ottelunsa aikana voittanut kotonaan Bengalsin lukemin 20-17, mutta vieraissa on tullut lunta tupaan urakalla. Rams murjoi taululle lukemat 34-14 ja edellisessä ottelussa Bears sai aikaiseksi yhden syöttöjaardin koko ottelussa Brownsin vieraana. Hyökkäyksen linja ei kyennyt suojaamaan pelinrakentajaa, sillä Fields säkitettiin ottelussa peräti yhdeksän kertaa. Nyt Nagy on ilmoittanut, että sunnuntaina aloittava pelinrakenta voi olla joko Fields, Dalton tai taannoinen Eaglesin Super Bowl -sankari Nick Foles. Vaihtoehdot voivat kuulostaa mukiinmeneviltä, mutta ne luovat myös epävarmuutta oman joukkueen sisällä.

Lionsin saldo alkukauden ajalta on murheellinen 0-3. Peli ei ole kuitenkaan ollut toivotonta ja uusi kausi uuden päävalmentajan alaisuudessa on ollut ajoittain hyvinkin rohkaiseva. Dan Campbell sai ryhmänsä tulemaan murskalukemista uskottaviin loppunumeroihin 49ersia vastaan ja eri painoluokassa painiva Packers otti kotonaan omansa. Sen sijaan kolmatta raskaamman sarjan ryhmää, Ravensia vastaan Lions pakotti pelin ratkaisun aivan loppuhetkille. Pisteellä kamppailua johtanut Lions koki todella karvaan tappion, kun Ravensin potkaisija Justin Tucker upotti käsittämättömän 66 jaardin potkumaalin joka ratkaisi ottelun viimeisillä sekunneilla.

Ravens-ottelu kertoi kuitenkin Lionsin kasvavasta potentiaalista. Pelinrakentaja Jared Goff on kokenut ja luotettava pelintekijä, jolla on käytössään nuoria ja lupaavia vaihtoehtoja hyökkäyksessä. Myös hyökkäyksen linja sekä puolustus ovat parantamaan päin, joten tulevaisuus näyttää Detroitin osalta valoisammalta. Vielä tällä kaudella se ei kamppaile pudotuspelipaikasta, mutta ottelu saman divisioonan tuttua vihollista vastaan sytyttää takuulla ja ottelusta tullee jälleen pistemäärältään melko matala. Lionsilla on kaikki mahdollisuudet voittoon ja pluspisteet otetaan ilolla talteen. Pelivalinta on Lions +2,5 ja panoskoko 5/10.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute