Guingamp - Saint-Étienne: Yli 2,5 Maalit

Ottelukeskus
12 tammikuu 2019 at 21:00 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Municipal du Roudourou    Karim Abed
11 tammi 2019 at 18:30 (Päivitetty 12 tammi 2019 at 22:53) 11/01
3
0

Todennäköisyys (yli-alle): 47-53%
Vedon arvo: 105,75%
Pelattavissa kertoimiin: 2,13
Osuma/Ohi: 0-1
LeoVegas Lyö vetoa nyt: LeoVegas

Viihdyttävää futista tarjolla

Guingamp on petrannut hyökkäyspeliään runsaasti viime aikoina, ja sarjajumbon leirissä tunnelma on varmasti korkealla liiga-cupissa napatun, upean PSG-voiton jälkeen. Saint-Étiennen puolustusta vaivaa taasen erinäiset loukkaantumiset ja vammat, mutta hyökkäyksen osalta joukkue on ollut niinikään vankkaa rautaa.

Ottelu näyttääkin paperilla hyvinkin viihdyttävältä koitokselta.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Guingamp on päivittänyt pelisapluunaansa huomattavasti hyökkäävämpään suuntaan aina siitä lähtien, kun Jocelyn Gourvennec otti joukkueen johtaakseen marraskuussa eikä puolustuskaan ole pahemmin kärsinyt. Edellinen manageri Antoine Kombouaré olikin huomattavasti passivisemman, puolustavan futiksen puolestapuhuja.
 • Tilanne näyttääkin Guingampissa positiivisemmalta myös siksi, että joukkueen tärkeät hyökkäyspään pelurit ovat takaisin pelikunnossa loukkaantumisten jälkeen. Joulukuussa Guingampiin lainalla palannut Alexandre Mendy on myös hyvä lisäys tähän hyökkäysosastoon.
 • Mendy (tai Nolan Roux) kärjessä, sekä Marcus Thuram ja Marcus Coco laidoilla muodostavat erittäin nopean ja vaarallisen hyökkäyskolmikon. Keskikentältä joukkueelta löytyy taasen luovat pelaajat Ludovic Blas ja Lebogang Phiri, joten pallollinen pelaaminen alkaa olla siis jo paperillakin ihan hyvässä kuosissa.
 • Täysin katastrofaalisen syksyn jälkeen Guingamp päättikin vuoden 2018 voittoon Monacosta, jota seurasi 4-2-voitto amatöörijoukkue Pontivyenistä Ranskan Cupissa sekä upea 1-2-yllätysvoitto huippuseura PSG:stä Ranskan liiga-cupissa.
 • PSG-ottelussa Guingamp olikin tappiolla, mutta kolmen rangaistuslaukauksensa myötä, joista joukkue kaksi upotti, se sai napattua ison päänahan tästä liiga-cupin koitoksesta.
 • Saint-Étienne saanee rivistöönsä nyt takaisin laitalinkki Romain Hamouman, mutta puolustaja Mathieu Debuchy on edelleen sivussa. Tämän lisäksi myös toppari-parivaljakko Neven Subotić - Loïc Perrin pelaaminen on epävarmalla tolalla.
 • Jean-Louis Gassetin alaisuudessa Saint-Étienne on pelannut normaalisti vahvasti juuri pallollisena, ja etenkin erittäin taitavat Wahbi Khazri ja Rémy Cabella kuuluvat ehdottomasti joukkueen terävimpiin syömähampaisiin.
 • Saint-Étienne onkin tehnyt jopa 12 maalia viimeisessä viidessä ottelussaan, johon toki lukeutuu myös suuri 0-6-voitto Ranskan Cupissa amatöörijoukkue Olympique Strasbourgia vastaan.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Saint-Étienne voi toki hyvinkin vetää ottelussa liinat kiinni, kuten se teki esimerkiksi OGC Nicen vieraana ennen joulua. Tämä ottelu päättyi 1-1-pistejakoon, joskin tuolloin Saint-Étienneltä puuttui Khazri ja Cabella kumpainenkin.
 • Étiennen puolustus on pärjännyt vahvasti viime otteluissa poissaoloista huolimatta, kun viimeisessä kolmessa ottelussa joukkueen verkkoon on tehty vain yksi osuma.
 • Debuchyn puuttuminen ei heikennä Saint-Étienneä pelkästään puolustuksellisesti vaan myös hyökkäyspelin osalta, sillä yhtä pätevää korvaajaa ei ole tarjolla.
 • Sarjajumbona operoiva Guingamp tarvitsee todella kipeästi pisteitä, ja se voi hyvinkin lähteä varmistelemaan myös pistejakoa tilanteen mukaan, vaikkakin Gourvennecin alaisuudessa tällaista ei ole vielä pahemmin näkynytkään.
 • Guingamp on pelannut viimeisen 7 päivän sisään jo kaksi ottelua tätä ennen. Tämä kuormitus voi myös vaikuttaa joukkueen otteisiin. Molemmilla joukkueilla on myös edessään uudet matsit Ligue 1:ssä jo ensi keskiviikkona 16.1.
 • Kotijoukkue voi saada otteluun takaisin keskuspuolustaja Jérémy Sorbonin, joka oli sivussa liiga-cupin ottelussa PSG:tä vastaan. Felix Eboa Eboa kuitenkin paikkasi häntä tuossa kamppailussa hyvin.
 • Guingampiin vuoden alussa Ruotsista siirtynyt laitapuolustaja Johan Larsson saattanee tehdä Lgie 1 -debyyttinsä joukkueessa tässä ottelussa. Hän oli toki jo Guingampin avauksessa edellisessä Ranskan Cupin ottelussa.

Kerroin-markkinat:

Markkinatoppi 2.25 löytyy LeoVegasin lisäksi myös Mr. Greeniltä, Unibetilta sekä 888Sportsilta, sillä tällä nelikolla on kauttaaltaan aina samat kertoimet keskenään.

Pinnaclella samaisen pelivalinnan kerroin on 2.21, ja Bethardilla sekä Coolbetilla kertoimet ovat 2.20 -tasolla. Pelattavia lukemia näistä kaikki.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Merkittävimmät loukkaantumiset ja muut poissaolot on kerrottu yllä.

Guingamp: Pelaavasta kokoonpanosta lienee sivussa aivan vastikään joukkueeseen hankitut toppari Papy Djilobodji, puolustava keskikenttämies Didier Ndong sekä hyökkäävä keskikenttä Mehdi Merghem.

Saint-Étienne: Loukkaantumisten vuoksi joukkueelta on ottelussa sivussa puolustaja Mathieu Debuchy, joka loukkasi itsensä joulun alla sekä Gabriel Silva, joka pelasi edelliset peliminuuttinsa marraskuun lopulla. Vaihtokärki Robert Bericin odotetaan taasen siirtyvän tammikuun siirtoikkunassa muilla maille, mutta hän on mitä todennäköisimmin kuitenkin mukana vaihtopenkillä tässä ottelussa.

 • Huippuluokan yksinkertainen alusta
 • Toimivin mobiilisivusto
 • Laadukkaat tarjoukset

Kommentit

Palaute