" " " "" "

Hertha Berlin - Mainz 05: 1

Ottelukeskus
2 maaliskuu 2019 at 16:30 - Jalkapallo, Länsi-Saksa - Bundesliga
Olympiastadion    Deniz Aytekin
28 helmi 2019 at 12:36 (Päivitetty 2 maalis 2019 at 18:25) 28/02
5
0
Todennäköisyys (1-X-2): 56-24-20%
Vedon arvo: 104,72%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 2-1
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson

Hertha käyttää Mainzin puolustusongelmat hyväkseen

Hertha on pelannut viime ajat kokonaiskuvassa hyvää futista, mutta tuloksellisesti pelit ovat olleet niukempia silkan epäonnen vuoksi. Mainz taasen voitti viime kierroksella kotonaan Schalken 3-0, mutta sen puolustuksesta löytyy edelleen liikaa tilaa.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Hertha Berlin on ollut hyvin epäonninen viimeisissä otteluissaan, ja kenttätapahtumiin nähden joukkue olisikin ansainnut näistä peleistä parempia tuloksia.
 • Tämän ottelun kotivoiton kertoimet ovat olleet nousussa siitä lähtien, kun Mainz kaatoi viime kierroksella Schalken 3-0. En kuitenkaan jaksa uskoa, että tämä yksittäinen voitto kääntäisi Mainzin kelkkaa parempaan suuntaan.
 • Ennen tätä Schalke-voittoa Mainz hävisi nimittäin kolme perättäistä ottelua Bundesliigassa Wolsburgille, Leverkusenille ja Augsburgille yhteismaalierolla 1-11.
 • Schalken yltiöpuolustava pelityyli ei saanut uhattua Mainzin ongelmallista puolustusta ottelussa oikeastaan millään tavoin. Herthalla pelisapluuna tulee kuitenkin olemaan toinen, ja Mainz-puolustus joutuu nyt taas kunnon testiin.
 • Kun Mainz joutuu itse puolustuskannalle, sakkaa sen hyökkäyspelin tehokkuus huomattavasti. Maalipaikkojen luominen onkin ollut joukkueelle tällaisissa otteluissa melkoista tervanjuontia.
 • Vain kahta viikkoa aiemmin Wolfsburg-Mainz -ottelussa kotivoin kerroin oli keskiarvoltaan 1.77 -tasolla. Wolfsburgin ja Herthan tason voi kuitenkin sanoa olevan hyvin lähellä toisiaan, joten tässä tapauksessa 1-merkin kerroin on siis verrattain varsin hyvä.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Mainzin hyvä onnistuminen Schalkea vastaan on varmasti vaikuttanut myös joukkueen sisäiseen henkeen antaen uskoa paremmasta.
 • Hyökkääjä Karin Onisiwo iski Schalken verkkoon kaksi maalia, ja joukkue kaipaisikin kipeästi sellaista tasapainoisesti suorittavaa hyökkääjä, joka onnistuu osumaan tolppien väliin paremmalla prosentilla ja jatkuvammalla tahdilla.
 • Herthan avauksen keskuspakki Karim Rekik on sivussa ottelusta pelikiellon vuoksi, kun taasen toinen saman pelipaikan peluri Jordan Torunarigha on loukkaantuneiden kirjoissa. Nämä poissaolot voivat pakottaa Herthan muuttamaan pelisapluunaansa.
 • Hertha ei ole pelannut tällä kaudella kotonaan samalla tasolla kuin aiemmin. Kauden 11:sta kotiottelusta joukkue on voittanut neljä, mutta myöskään kotitappioita ei ole kertynyt tilille kuin vain kaksi.

Kertoimet:

Vedonlyönti-yhtiöt tarjoavat otteluun kotivoitolle parhaimmillaan .187 -kerrointa, joka on saatavilla Bethardin ja Fastbetin lisäksi nyt myös Betsson Groupin vedonlyöntisivustoilta - eli NordicBetiltä, Betssonilta ja Betsafelta.

Bet365, Coolbet, ja Pinnacle tarjoavat 1-merkille taasen 1.85 -kerroinlukemaa, josta irtoaa myös valueta esittämällämme todennäköisyysjakaumalla.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Joukkueiden kokoonpanoista on ottelussa poissa siis seuraavat pelaajat pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi. Osan kohdalla pelaaminen on epävarmalla pohjalla.

Hertha Berlin:

Karim Rekik (keskuspuolustaja) - pelikielto
Marvin Plattenhardt (laitapuolustaja) - sivussa 6.2. lähtien
Vladimir Darida (keskikenttä) - sivussa 16.2. lähtien
Peter Pekarik (laitapuolustaja) - sivussa 22.12. lähtien
Mathew Leckie (laitahyökkääjä) - sivussa 25.1. lähtien
Jordan Torunarigha (keskuspuolustaja) - pelaaminen epävarmaa 
Javairo Dilrosun (laitahyökkääjä) - pelaaminen epävarmaa 

Mainz 05:

Jean Paul Boetius (keskikenttä) - pelikielto
Philipp Mwene (puolustaja) - sivussa 22.1. lähtien
Robin Quaison (hyökkääjä) - pelaaminen epävarmaa

 • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
 • Kaikenkattava sivusto
 • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute