mainos
15 huhtikuu 2019 at 18:30 - Jääkiekko, Suomi - SM-Liiga
15 huhti 2019 at 12:15 (Päivitetty 15 huhti 2019 at 20:50) 15/04
2
0
Todennäköisyys (1-2): 55-45%
Vedon arvo: 105,05%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 0-3
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet

Liigan välierät ovat edenneet kuudensiin otteluihin ja ottelusarjat ovat ensimmäistä kertaa katkolla maanantaina. Helsingin IFK:n ja Oulun Kärppien välisessä välieräsarjassa on toistaiseksi menty kotivoittojen merkeissä ja uskomme, että sama trendi jatkuu myös tänään Nordiksella, kun HIFK pyrkii siirtämään ottelusarjan ratkaisun keskiviikolle.

Helsingin IFK:n runkosarja oli melkoista vuoristorataa valmentajanvaihdosten ja muiden asioiden takia, mutta keväällä joukkue sai juonen päästä kiinni ja stadilaiset lähtivät pudotuspeleihin runkosarjan kutospaikalta. Ensimmäisellä kierroksella HIFK laittoi Lahden Pelicansin kesälomille otteluvoitoin 4-2, vaikka sarja alkoikin helsinkiläisten kannalta kammottavalla 6-0 vierastappiolla. Lopulta HIFK oli ottelusarjassa selvästi parempi joukkue ja eteni välieriin Oulun Kärppiä vastaan. 

HIFK on saanut ottelusarjassa horjutettua Kärppiä todella aktiivisella ja fyysisellä pelityylillä. Vieraspeleissä joukkue ei ole pystynyt toteuttamaan pelisuunnitelmaansa täysin, sillä Oulussa on isompi kenttä ja siellä paineistaminen ei ole onnistunut kotiottelujen tapaan. Kotiotteluissa HIFK on kuitenkin pienessä kaukalossa ollut selvästi vieraita parempi joukkue ja maanantaina odotettavissa on jälleen tuttu resepti: kiekkoa päätyyn ja painetta Kärppä-puolustukselle. Kärppien puolustus on kohtalaisen kiekkovarma ja hyväkätinen, mutta nopeajalkaiset HIFK-hyökkääjät ovat silti onnistuneet tukkimaan Kärppien pelinavaamisen kotiotteluissaan. 

Oulun Kärpät voitti runkosarjan näytöstyyliin ja joukkue lähti odotetusti pudotuspeleihin suursuosikkina. Ilves kaatui puolivälierässä puhtaasti 4-0 lukemin, mutta HIFK:ta vastaan joukkue on joutunut tosissaan töihin. Kärpät on materiaaliltaan sarjan paras joukkue, mutta se on tässä ottelusarjassa osoittanut haavoittuvuutensa jos vastustaja iskee nopeasti puolustukseen kiinni. Kärpät on todella rutinoitunut ja kokenut pudotuspelijoukkue, joka on ollut sarjojen katkaisuotteluissa aiemminkin. Kärppien materiaalista löytyy sopivasti hyviä ominaisuuksia ja pelaajatyyppejä, jotka sopivat pudotuspeleihin äärimmäisen hyvin.

Nordiksen maanantai-illassa on odotettavissa äärimmäisen tasainen ottelu ja ei olisi jättiyllätys vaikka ratkaisua haettaisiin jatkoerästä. Vaikka Kärppien materiaali on pykälän verran isäntien vastaavaa parempi, niin emme missään nimessä silti allekirjoita vieraiden suosikkiasemaan tähän otteluun, sillä kotiedulla on iso merkitys tässä ottelussa jo pelkästään kaukalon koon takia. Nordicbet näkee ottelun tasabookkina, mutta meidän papereissa HIFK lähtee otteluun niukkana suosikkina ja isäntien moneyline-menestyksestä tarjottu kerroin 1,91 kelpaa lapulle.

Pelisuositus: 

HIFK - Kärpät: 1 (moneyline)
1,91 @ Nordicbet.
Todennäköisyysarvio (1-2): 55-45%
OA: 1,05.
Kerroinraja: 1,82.

  • Erittäin monipuolinen kerrointarjonta
  • Suomenkielinen sivusto
  • Verovapaat voitot

Kommentit

Palaute