HJK - FK Neftchi: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
12 elokuu 2021 at 19:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Europa League
Bolt Arena
11 elo 2021 at 17:08 (Päivitetty 12 elo 2021 at 20:54) 11/08
8
0

HJK ja Neftchi Baku lähtevät jahtaamaan paikkaa eurokentillä tasatilanteesta

Mahdollisuus: 60%
Vedon arvo: 106,80%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 3-0
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
HJK pyrkii jatkamaan vahvojen euroesitystensä sarjaa ja raivaamaan tiensä kohti Fenerbahcen kohtaamista Eurooppa-liigan viimeisessä pudotuspelivaiheessa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Ensimmäinen osaottelu 2-2
  • HJK:n viidessä euro-ottelussa nähty 19 maalia
  • Vieraiden pelituntuma nousussa kotimaan sarjan alettua
Kertoimien markkinat kuvaus

HJK:n ja Neftchi Bakun kohdatessa panokset ovat korkealla, mutta pelin kuva voi muodostua yllättävänkin avoimeksi. Kummankin joukkueen onnistumisen maalinteossa maksaa mainiosti.

HJK on esiintynyt tänä kesänä eurokentillä edukseen. Kaadettuaan ensin montenegrolaisen Buducnostin Klubi sai vastaansa naapurimaan jättiläisen, Malmö FF:n. Kahden ottelun upea näytös päättyi lopulta Malmön jatkopaikkaan lukemin 4-3, mutta HJK sai painettua vieraansa Töölössä todella ahtaalle. Perspektiiviä suoritukselle antaa se, että sittemmin Malmö nujersi suurseura Glasgow Rangersin seuraavalla kierroksella.

HJK:n ja Neftchi Bakun ensimmäinen kohtaaminen päättyi lukemiin 2-2. Kaikki ottelun maalit tehtiin toisella puoliajalla, mutta paikkoja oli mukavasti läpi ottelun ja HJK sai hyökkäyspelaamistaan jälleen riittävän vaaralliseksi myös eurokenttiä ajatellen. Riku Riskin vaihtaminen kentälle toisen jakson alussa toi paljon vaarallisuutta hyökkäyspäähän, eikä vieraiden sinänsä laadukas alakerta tule missään nimessä jäämään rauhaan torstainakaan. HJK on ennakkosuosikki, mutta pelin kuvasta voi silti odottaa jälleen tasaista. Isännät pystyvät pelaamaan sekä laitojen kautta että luomaan uhkaa erikoistilanteista, kuten myös Malmö-otteluissa nähtiin.

Neftchi Bakun kotimainen sarjakausi on vasta alkumetreillä. Joukkue on ehtinyt pelata Azerbaidžanin liigassa vasta kaksi ottelua, minkä lisäksi tilillä ovat kaksi ottelua Olympiakosia vastaan sekä HJK:n kohtaaminen. Pelituntuma on siis nousemaan päin ja ryhmän peruslaadusta kertoo jotain se, että Olympiakos-otteluissa se yritti maalintekoa yhteensä 22 kertaa Olympiakosin lukeman oltua 16. HJK:n alakerralla on edessään hikinen iltapuhde, mikäli vieraiden hyökkäyskone alkaa saada kierroksia irti koneestaan.


Erittäin ratkaisevaa on, pystyykö toinen joukkueista iskemään ennen puoliaikaa. Vierasmaalisäännön muututtua tasapeli varsinaisella peliajalla veisi kamppailun jatkoajalle, joten myöskään maaliton tasapeli ei ole poissuljettu vaihtoehto. Kummankin joukkueen hyökkäyspotentiaalia, virettä ja keskinäistä ottelua katsottaessa todennäköisyys vähintään tulokselle 1-1 on kuitenkin jo riittävän korkea vetovalintaa ajatellen. Mikäli kamppailuun saadaan maali ennen puoliaikaa, portit voivat aueta reilustikin ja kumpikin on osoittanut vaarallisuutensa myös tässä skenaariossa. Pelivalinnaksi poimitaan kummankin onnistuminen maalinteossa, mikä maistuu tällä kerroinasetelmalla erinomaisesti.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute