mainos

HJK - Real Betis: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
8 syyskuu 2022 at 19:45 - Jalkapallo, Eurooppa - Eurooppa-liiga
Bolt Arena    Roi Reinshreiber
7 syys 2022 at 16:31 (Päivitetty 8 syys 2022 at 21:44) 07/09
12
0

Klubin euroavaus on markkinan odottamaa maalirikkaampi tapaus.

Todennäköisyys (yli-alle): 63-37%
Vedon arvo: 103,95%
Pelattavissa kertoimiin: 1,59
Osuma/Ohi: 0-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun HJK vs Real Betis!
Vihjeen puolesta puhuu
  • HJK saa etua pelialustastaan
  • Betis saa painettua pelin isäntien päätyyn ja paikkoja syntyy
  • Klubi iskee riittävän vaarallisesti vastaan luodakseen myös itse paikkoja
Kertoimien markkinat kuvaus

Pelitapahtumiltaan nihkeät karsintavaiheen ottelut ovat laittaneet markkinan odottamaan kyttäilevää avausta. Overin kerroin saa hyvää arvoa.

Upean suorituksen karsintavaiheessa tehnyt HJK aloittaa urakkansa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa Copa del Reyn voittaneen Real Betisin isäntänä. Manuel Pellegrinin käskyttämät vieraat Sevillasta ovat olleet viime vuosina useaan otteeseen piikki suurseurojen lihassa. Betis on ehdoton ennakkosuosikki Helsingin torstai-illassa, sillä joukkueen runko on kokonaisuutena täynnä rutinoituneita laatupelaajia.

HJK:n puolesta puhuu paitsi valtava lataus huipputason europelien alkaessa, myös kotiyleisön tuki sekä pelialustana käytettävä tekonurmi. Välimeren alueen joukkueille kyseisellä alustalla ei ole ollut viime vuosina yksinkertaisimmasta päästä oleva rasti, sillä yllätystuloksia on nähty eri puolilla pohjolaa. Klubi jatkanee 3-4-3 -muodossa ja kärjessä Malik Abubakari sekä Atomu Tanaka kykenevät luomaan tilanteenvaihdoissa ongelmia vieraiden alakerralle. On oletettavaa, että kovassa pelitahdissa Pellegrini kierrättää miehistöään jonkin verran, sillä mm. Nabil Fekir kärsii lihasvammasta. Betisin laadusta kokonaisuuden tasolla kertoo kuitenkin kaiken olennaisen se, että joukkue on kärsinyt tähän mennessä ainoan pistemenetyksensä La Ligassa hävitessään edellisellä kierroksella Real Madridille vieraissa lukemin 2-1. 

Copa del Reyn voitto oli Betisille ensimmäinen pokaali 17 vuoteen. Mittelöt AS Roman ja Ludogoretsin kanssa tulevat olemaan tulisia, mutta myöskään HJK ei ole tulossa paikalle vain osallistumaan. Mikäli Toni Koskelan ryhmä aikoo tehdä lohkossa todellisen vaikutuksen, prosessin täytyy alkaa kotikentältä, heti ensimmäisestä ottelusta. Kuoreen vetäytymällä HJK saa lähinnä vain minimoitua vahinkoja, mutta laittamalla espanjalaisvieraat ahtaalle kotiedun avulla voi syntyä yllättäviä ongelmia. Pelin aukeaminen ei olisi millään muotoa yllätys avauskierroksesta huolimatta ja Töölössä voidaan nähdä erittäinkin viihdyttävä kamppailu.

Perusteltu vetovihje otteluun HJK - Real Betis on yli 2,5 maalia ja vihjeen panostaso 4/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute