" " " "" "

Hollanti - Ukraina: (AH: +1,0) 2

Ottelukeskus
13 kesäkuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - European Championship
Johan Cruijff ArenA (neutraali)    Felix Brych
12 kesä 2021 at 01:27 (Päivitetty 13 kesä 2021 at 23:53) 12/06
9
0

Molempien maiden on syytä välttää tappio.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 28-24-48%
Vedon arvo: 108,48%
Pelattavissa kertoimiin: 1,58
Osuma/Ohi: 3-2
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Frank de Boer ja Hollanti ovat valtavien paineiden alla. Oranje on ollut surkea Boerin alaisuudessa. Lisäksi hänellä on pitkä lista haasteita ennen ensimmäistä ottelua, jossa molempien maiden on ensisijaisesti pyrittävä välttämään tappioita.

Molemmat maat saattavat hyödyntää 5-3-2 muodostelmaa. 

Frank de Boer on pitkään pysynyt 4-3-3 -muodostelmassa, ja valitsi EM-kisoihin asti 5-3-2:n. Louis Van Gaal teki jotain vastaavaa, mutta hänellä oli siihen järkevä syy: Hän aloitti aiemmin kokoonpanon peluuttamisen ja oli puhunut siitä avainpelaajiensa kanssa.  

Hollannilla ei ole ollut hyviä laitapelaajia Robbenin lopettamisen jälkeen, joten on ymmärrettävää kokeilla erilaista kokoonpanoa. Boer valitsee Memphisin rinnalle nopean hyökkääjän sijasta maalintekijän. 

Hollanti on hyvin altis käänteille - josta sekä Skotlanti että Georgia saivat osansa. Sen luulisi sopivan Ukrainalle hyvin.

Hollannin ensimmäinen maalivahti, Cillessenin, sai koronavirustartunnan ja on ulkona. Hän on huippuluokan maalivahti, mutta nyt valinta on Krulin ja Stekelenburgin välillä. Viimeisin oli Ajaxissa varana, mutta sai silti pelata loppukauden.  Se oli ensimmäinen kerta sitten vuoden 2017, kun Stekelenburg sai säännöllisesti peliaikaa. Krul saattaa pystyä torjumaan rangaistuspotkuja, mutta hänellä on heikkoutensa, kuten kaukolaukaukset. 

Hollannin paras torjuja Dijk ei ole mukana. Hollannissa arvostettu Blind loukkaantui maaliskuussa ja sai ensimmäiset peliminuuttinsa 6. kesäkuuta. Ligt loukkaantui harjoituksissa viikko sitten, eikä ole vieläkään sataprosenttisessa kunnossa. Hyvä puolustaja De Vrij, voi siis saada vierelleen huonokuntoisen Blindin ja kokemattoman Timberin (ensiottelu oli 2.6.). Timber on pelannut puoli kautta vankasti Ajaxissa, joten heikon maalivahdin edessä on riskikolmikko.

Keskikenttä näyttää hyväksyttävältä, vaikkakin hieman ennalta-arvattavalta. Roon ottaa Nigel de jongin roolin, jolloin De Jongin pitää hallita peliä ja saada Wijnaldum/Memphis sisään. Juuri tämän kolmikon on oltava Hollannin avain hienoihin EM-kisoihin. Memphis on ollut mukana kuudessa viimeisessä Oranjen maalissa, ja kaksikko Wijnaldum/Memhpis on ollut Oranjen 44:n maalin taustalla, viimeisestä 64:stä maalista. 

Jokainen varmastikin jo tietää, että Hollanti haluaa Blindin pelaavan Jongille tai Memphisille, jotka kaikki kolme ovat vasemmalla. Kun Timber ja Roon pääsevät pelaamaan palloa, Hollanti on paljon tavanomaisempi pelinrakentelussa. 

Dumfries ja Wijndal pelaavat puolustuspäässä. Nyt näiden kahden Eredivisie-pelaajan on noustava korkeammalle ja haastettava itsensä, joka tulee olemaan heille todennäköisesti vaikea tehtävä.

Donny van der Beek on loukkaantunut ja lähtenyt lomalle. Hollannilla on siitä huolimatta kuitenkin kelpo tilanne: Ake, Aanholt, Gravenberch, Klaassen, Promes, Berghuis, Jong ja Malen.

Pohjois-Makedonian odotetaan jäävän lohkon viimeiseksi. Lisäksi lohkosta löytyy vielä Itävalta, joka ei myöskään näytä kovin vaikuttavalta. 

On epätodennäköistä, että Hollanti dominoisi Ukrainaa vastaan puolustavalla kokoonpanolla. Eikä myöskään se, että Ukraina lähtisi täysillä liikkeelle, jos se joutuu takaa-ajoasemaan.

Hollanti on kamppaillut luodakseen mahdollisuuksia, ja haavoittuvaisen puolustuksen vuoksi en usko, että he olisivat kovin pettyneitä, jos he aloittaisivat tässä ottelussa X:llä.

Ehkä linja on hieman liian puolustusvoittoinen, ja se, että Ukraina välttää tappiot ja mahdollisesti voitot, on paljon parempi.

Sattuuko kenelläkään muulla olemaan enemmän tietoa Ukrainasta ja voisi mahdollisesti kertoa vähän, mitä voimme odottaa heiltä EM-kisojen aikana?

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute