mainos
15 huhtikuu 2019 at 18:30 - Jääkiekko, Suomi - SM-Liiga
15 huhti 2019 at 12:57 (Päivitetty 15 huhti 2019 at 20:55) 15/04
2
0
Todennäköisyys (1-2): 56-44%
Vedon arvo: 103,40%
Pelattavissa kertoimiin: 2,27
Osuma/Ohi: 4-3
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet

Myös HPK:n ja Tapparan välinen ottelusarja on edennyt kuudenteen otteluun ja HPK pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotikentällään Rinkelinmäellä haettuaan äärimmäisen arvokkaan vierasvoiton lauantaina Tampereelta.

Hämeenlinnan Pallokerho on ollut koko Liigan pudotuspelien isoin yllättäjä vaikka hyvin sujuneen runkosarjan jälkeen joukkueelta osasikin odottaa vahvaa panosta kevään ratkaisupeleihin. HPK laittoi puolivälieräsarjassa TPS:n kanveesiin selvin 4-1 otteluvoitoin ja viimeistään tässä vaiheessa kiekkoa seuraava yleisökin huomasi HPK:n vahvat otteet. HPK ei ole materiaaliltaan aivan sarjan huipputasoa, mutta todella kurinalainen pelityyli, loistava maalivahtipeli sekä muutama huipputason yksilö ovat viemässä hämeenlinnalaisia vahvasti kohti finaaleja. 

Joukkue haki lauantaina äärimmäisen tärkeän vierasvoiton Hakametsästä ja nappasi ottelusarjan kotiedun itselleen. HPK iski lauantain ottelussa ensimmäisessä erässä kovalla prosentilla ylivoimillaan ja eteni jo alle kymmenen minuutin pelin jälkeen 1-3 vierasjohtoon. Tämän jälkeen joukkue pelasi erittäin viisaasti ja kurinalaisesti puolustaen ja vaikka Tappara onnistuikin kaventamaan 2-3:een, niin HPK oli lopulta parempi lukemin 2-3. HPK pelasi jo aiemmissa vierasotteluissa erittäin vahvasti Hakametsässä ja odotettavissa olikin, että Kerho raapii yhden vierasvoiton Tapparalta. 

Tappara on äärimmäisen kokenut ja menestynyt joukkue, jolla on runsaasti kokemusta näistä kevään tärkeistä peleistä ja Tappara-leirissä ei varmasti ole heitetty vielä kirvestä kaivoon, vaikka se onkin kahden perättäisen pakkovoiton edessä. Joukkue on aiemminkin noussut vastaavista silloista ja ei olisi mikään ihme vaikka se siirtäisi ottelusarjan ratkaisun keskiviikoksi kotikentälleen.

Tappara ei ole ollut tänä keväänä vielä ihan absoluuttisesti parhaimmillaan, mutta nyt viimeistään Tappara-tähtien on aika nousta huipputasolle ja ottaa joukkue reppuselkään. Edellisessä Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa Tappara pystyi venyttämään ottelun ratkaisua jatkoajalle saakka, mutta lopulta Robert Leinon jatkoaikaosuma päätti ottelun kotivoittoon. Vieraiden ratkaisuosasto on selvästi isäntiä leveämpi ja toistaiseksi isoin ero joukkueiden välillä on ollut maalivahtipelaamisessa, jossa HPK:n Emil Larmi on ottanut niskalenkin Tapparan Christian Heljangosta.

Materiaaliltaan Tappara on joukkueista maalivahtipeliä lukuunottamatta laadukkaampi kokonaisuus ja sillä on maanantaina hyvä mahdollisuus napata vierasvoitto ja siirtää ottelusarjan ratkaisu keskiviikolle Hakametsään. HPK lähtee otteluun kotiedun turvin niukkana suosikkina, mutta aivan yli kuusi kertaa kymmenestä voittavana moneyline-suosikkina emme HPK:ta näe. Vieraiden moneyline-kerroin 2,35 Unibetilta kelpaakin 44% arviolla pelikohteeksi illan kamppailuun.

Pelisuositus:

HPK - Tappara: 2 (moneyline)
2,35 @ Unibet.
Todennäköisyysarvio (1-2): 56-44%
OA: 1,03.
Kerroinraja: 2,27.

  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto
  • UnibetTV
  • Todella laaja kohdevalikoima

Kommentit

Palaute