Indianapolis Colts - Tennessee Titans: 2

31 lokakuu 2021 at 19:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Lucas Oil Stadium
29 loka 2021 at 16:10 (Päivitetty 9 marras 2021 at 12:46) 29/10
7
0

AFC South -kiistakumppanit Indianapolis Colts ja Tennessee Titans ottavat jälleen yhteen ottelussa, johon lyödään 10/10 panostus.

Todennäköisyys (1-2): 48-52%
Vedon arvo: 117,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Osuma/Ohi:
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Colts ja Titans ovat iskeneet viime viikkoina tiskiin näyttäviä tuloksia voitoilla kovista vastustajista. Vieraiden saama kerroin on kuitenkin käsittämätön.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Titans kaatanut kahdella edellisellä kierroksella Super Bowl -suosikkeihin luettavat Billsin ja Chiefsin
  • Edellinen keskinäinen syyskuun lopussa päättyi Titansin yhdeksän pisteen voittoon
  • Coltsin keskittyminen juoksun puolustamiseen avaa tilaa heittopelille
Kertoimien markkinat kuvaus

Tennessee Titansin kuuluisi olla sunnuntain ottelussa vierasjoukkueenakin niukka suosikki. Siksi joukkueen saama tasoitus hämmästyttää ja peleihin otetaan Titansin moneyline-voittoa maksimipanoksella.

Sekä Indianapolis Colts että Tennessee Titans ovat esittäneet erinomaisia otteita viime kierroksilla. Colts on voittanut kolme neljästä edellisestä ottelustaan, viimeisimpänä San Francisco 49ersin tämän kotistadionilla vesisateessa. Keskushyökkääjä Jonathan Taylor tekee jatkuvaa nousua kohti aivan sarjan terävintä kärkeä pelipaikallaan, mikä puolestaan avaa tiloja muille hyökkäyspään ratkaisuille. Pelinrakentaja Carson Wentz on jälleen saanut kiinni pelaamisen juonesta, vaikka aivan miehen parhaalle tasolle onkin vielä matkaa.

Tennessee Titans näytti ottavan pohjakosketuksen hävittyään New York Jetsille lokakuun alussa. Sittemmin Mike Vrabelin poppoo on napannut kolme voittoa peräjälkeen, joista kaksi viimeisintä ovat nostattaneet kulmakarvoja liigan seuraajien joukossa. Suurimpiin Super Bowl -kandidaatteihin kuuluvat Buffalo Bills sekä Kansas City Chiefs ovat kumpikin saaneet nöyrtyä Titansin edessä ja erityisesti Chiefsin pitäminen kolmessa pisteessä oli vahva näyttö parjatun puolustuksen kyvystä nostaa tasoaan.

Titans kaatoi mainitut huippuryhmät kotonaan, mutta se on näyttänyt kykenevänsä ottamaan voittoja sunnuntaina areenana toimivalta hulppealta Lucas Oil Stadiumilta. Tuoreessa muistissa on viime kauden vierasvoitto lukemin 26-45 ottelussa, jossa isännät eivät saaneet edes hippaa sarjan jaardikuningas Derrick Henrystä. Henryn tahti on käsittämättömällä tavalla vain kiihtymään päin pelipaikalla, jossa huippukausia pelataan harvoin edes kahta peräjälkeen aivan sarjan kärkilukemia ajatellen. Tämä ajaa vastustajat ahtaaseen rakoon, sillä Titans pääsee tulemaan joko keskeltä tai levittämään peliä erilaisilla pelikutsuilla heiton puolelle. Laitahyökkääjissä löytyy myös tätä nykyä paljon laatua, vaikka Julio Jonesin jalkavaivat ovatkin syöneet miehen parhaita avuja alkukauden aikana.

Sunnuntain kamppailusta tullee erittäin tasainen, mutta kerroinasetelma on nurinkurinen ja Titansin voitto maistuu niin suuresti, että sitä napataan maksimipanoksella 10/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute