" " " "" "

Inter - Atalanta: Yli 3,5 Maalia

Ottelukeskus
25 syyskuu 2021 at 19:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Giuseppe Meazza    Fabio Maresca
23 syys 2021 at 17:48 (Päivitetty 25 syys 2021 at 20:58) 23/09
2
0

Inter Milan ja Atalanta ovat saaneet koneensa käyntiin, joten lauantaina nähdään maaleja

Todennäköisyys (yli-alle): 37-63%
Vedon arvo: 103,60%
Pelattavissa kertoimiin: 2,70
Osuma/Ohi: 2-2
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
Maalijuhlia Simone Inzaghin alaisuudessa viettänyt Internazionale saa vieraakseen sarjan suuren viihdyttäjän, Atalantan eikä viihdearvoa toden totta puutu.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Interin kaikki liigaottelut yli 3,5 maalia
  • Atalantan loukkaantumishuolet helpottamassa
  • Kumpikin ryhmä on saanut onnistumisia hyökkäyspäässä viime kierroksilla
Kertoimien markkinat kuvaus

Vähämaalisia otteluita keskenään viime kausina pelanneet Inter Milan ja Atalanta kohtaavat nyt aivan eri tilanteessa. Milanolaisten vaihdettua manageria pelityyli on muuttunut hyökkäävämpään suuntaan ja tulokset ovat olleet nähtävissä välittömästi. Kun Atalanta tunnetaan Serie A:n suurena viihdyttäjänä, otamme kantaa ja nappaamme pelivalinnaksi yli 3,5 maalia. 

Lauantai-ilta nykyisin Stadio Giuseppe Meazzan nimellä kulkevalla legendaarisella San Sirolla on täynnä sähköä. Internazionalen vieraaksi saapuu naapurikaupunki Bergamon täyden palvelun viihdepaketti nimeltä Atalanta BC. Interin taival Simone Inzaghin alaisuudessa on käynnistynyt lennokkaasti. Hyökkäysvoittoisesta pelityylistään Lazion luotsina tunnetuksi tullut Inzaghi on tuonut tapansa ja maalijuhlansa mukanaan myös Milanoon. Jokainen Interin viidestä liigaottelusta tällä kaudella on päätynyt yli 3,5 maalin kokonaismaalimäärään ja maaliero on hulppea 18-5.

Uudet hyökkäyspään pelaajat ovat päässeet erinomaisesti kiinni Inzaghin pelitapaan ja murtautumisvaiheen ratkaisumalleissa on useita eri ulottuvuuksia. Inter saa peliä auki laidoilta ja se kykenee luomaan tilaa tämän jälkeen myös keskelle. Kun vanha kunnon target-jyrä Edin Dzeko voittaa kaksinkamppailuita boksissa ja miehen alapuolella häärää joko Lautaro Martinez tai oletettavasti lauantaina ruhjevamman vuoksi sivussa oleva Joaquin Correa, tulosta syntyy. Vaikka Interillä on edessään ensi viikolla vaikea vierasmatka Ukrainaan Shakhtar Donetskin vieraaksi, lauantain vieras varmistaa ettei löysäilyyn tai rotaation ole toden totta varaa.

Atalantan kausi on lähtenyt käyntiin vielä hieman ailahdellen, vaikka joukkue onkin kerännyt viidestä ottelustaan kymmenen pistettä. Alkukauden aikana kolumbialaisen kärkikaksikon Luis Murielin ja Duvan Zapatan puuttuminen on tehnyt useissa otteluissa La Dean pelaamisesta liian yksiulotteista, mutta Zapata paluu takaisin kärkeen on käynnistänyt Gian Piero Gasperinin miesten koneet jälleen toden teolla. Viime vuosina paljon sydämiä puolelleen voittanut joukkue on kykenevä haavoittamaan myös Interin alakertaa ja lyömään isännät myös avoimessa maalintekokilpailussa. Joukkueet ovat pelanneet keskenään paljon vähämaalisia otteluita, mutta kauden alkupuolella näiden kahden ryhmän on helppo nähdä lähtevän mukaan avoimeen maalimittelöön. Koska yli 3,5 maalia antaa hieman enemmän arvoa verrattuna 2,5 maaliin, otamme sitä pelivalinnaksi panoskoolla 3,5/10.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute