Italia - Sveitsi: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei

Ottelukeskus
12 marraskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Stadio Olimpico, Rome    Anthony Taylor
11 marras 2021 at 14:33 (Päivitetty 12 marras 2021 at 23:40) 11/11
4
0

Italia ja Sveitsi ratkovat pitkälti MM-karsintojen C-lohkon voittajan perjantai-iltana Roomassa

Mahdollisuus: 61%
Vedon arvo: 102,48%
Pelattavissa kertoimiin: 1,64
Osuma/Ohi: 1-1
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Tasapisteissä C-lohkon kärjessä olevat Italia ja Sveitsi iskevät yhteen Stadio Olimpicolla. Kykenevätkö vieraat yllätykseen?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Edellinen keskinäinen ottelu 5.9. 0-0
  • Italia päästänyt yhden maalin karsintojen aikana
  • Sveitsin syksyn MM-karsintapeleissä BTTS No 4/4
Kertoimien markkinat kuvaus

BTTS No tarjoaa vielä ohuesti arvoa kertoimella 1,68. Alkuviikon linjasta pudonnut kerroin on yhä pelikelpoinen, mutta enää melko maltillisesti.

Kesällä Euroopan mestaruutta juhlinut Italia metsästää perjantai-iltana paikkaa vuoden 2022 MM-kisoissa. Hämmentävällä tavalla edellisistä MM-kisoista rannalle jäänyt Italia ja Rooman illassa vastaan asettuva Sveitsi ovat ennen perjantain ottelua tasapisteissä. Italia johtaa lohkoa maalieron turvin kun kummallakin on jäljellä kaksi ottelua. Keskinäisen kamppailun jälkeen Italia matkustaa maanantaina Pohjois-Irlannin vieraaksi, kun taas Sveitsi isännöi Bulgariaa. Vaikka pistemenetykset ovat noissakin otteluissa mahdollisia, panokset ovat perjantaina korkeimmillaan.

Italian miehistössä on perjantaina merkittäviä poisjääntejä. Kärkimies Ciro Immobile sekä keskikentän työmyyrä Marco Verratti eivät ole käytettävissä, mutta Roberto Mancinilla on luonnollisesti valtava määrä laatua käytettävissään. Manuel Locatelli saanee mahdollisuutensa keskikentällä ja kärkitrioon Mancinilla on heittää Federico Bernardeschin kaltainen laatuhyökkääjä laidoilla tuhojaan tekevien Federico Chiesan ja Lorenzo Insignen seuraksi. 

Tuttuun tapaan Italian vahvuus on löytynyt myös MM-karsintojen aikana alakerrasta. Kun Leonardo Bonucci on jälleen käytettävissä pelikieltonsa jälkeen, jo ennestään vahva puolustus muuttuu entistäkin tiiviimmäksi. Myös Murat Yakinin luotsaama Sveitsi on tasapainoinen ja puolustuksen osalta vahva paketti. Kummankin ryhmän saldo on päästettyjen maalien suhteen identtinen: vain yksi päästetty maali kuudessa ottelussa!

Edellinen keskinäinen kamppailu käytiin syyskuun alussa Sveitsissä ja tuolloin Italia oli pelitapahtumia hallinnut osapuoli. Pelitapahtumien valossa Azzurri olisi hyvinkin ansainnut voiton ja yleensä pomminvarma Jorginho epäonnistui ottelussa myös rangaistuspotkussa. Stadio Olimpicollakin Italia on luonnollisesti selkeä ennakkosuosikki, mutta lähtökohtaisesti kamppailu ei ole avoin maalijuhla. Vieraiden maali muuttaisi pelin kuvaa selkeästi, mutta Italian pakka on juuri nyt niin tiiviissä muotissa että toisen joukkueen jääminen nollille antaa vielä tarjolla olevilla kertoimilla hieman arvoa. Myöskään maaliton tasapeli ei ole poissuljettu ajatus, joten BTTS No noukitaan pelivalinnaksi arvolla 2,5/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute