" " " "" "

Italia - Itävalta: (AH: -0,5) 1

Ottelukeskus
26 kesäkuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - European Championship
Wembley (neutraali)    Anthony Taylor
24 kesä 2021 at 02:21 (Päivitetty 27 kesä 2021 at 00:35) 24/06
8
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 67-0-33%
Vedon arvo: 104,52%
Pelattavissa kertoimiin: 1,49
Osuma/Ohi: 0-0
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Italia on pelannut hyvin, ja se on suosikki Itävaltaa vastaan. Naapurimaa Itävalta on tulee todennäköisesti olemaan kompakti, mutta italialaiset ovat aivan eri tasoa. Kaikki muu paitsi voitto olisi todellakin täysi pettymys.
Vihjeen puolesta puhuu
 • Italia on pelannut tähän mennessä erittäin hyvin: kolme voittoa ja yhdeksän pistettä. Eikä se ole vielä päästänyt yhtään maalia läpi, ja siten osoittanut, että sillä on vahva ja luova keskikenttä sekä hyökkäys.
 • Valmentaja Roberto Mancini päätti kierrättää kahdeksaa pelipaikkaa viimeksi Walesia vastaan, ja silti joukkue voitti ilman suurempia vaikeuksia. Tämä tulee tarkoittamaan sitä, että vakiokokoonpanon pelaajat ovat lepovuorossa tätä kohtaamista varten.
 • Itävalta ei välttämättä ole yhtään parempi kuin Sveitsi, Wales tai Turkki. Ja jos Italia haluaa haaveilla välieristä, finaalista tai mistään muustakaan on heidän voitettava tämä peli.
 • Itävallalla on tavallinen joukkue, jonka aloituskokoonpanossa on muutamia jännittäviä nimiä. Italialla on kuitenkin enemmän laatua pelipaikoillaan, ja tämä on varmasti ratkaiseva tekijä tässä ottelussa.
 • Italia todennäköisesti hallitsee ottelua alusta alkaen, kuten se onkin jo tehnyt kolmessa ensimmäisessä ottelussaan.
 • Itävallalla oli suuria ongelmia Hollantia vastaan, jossa se hävisi 2-0. Itävalta joutui enemmän tai vähemmän jahtaamaan palloa ja sama saattaa toistua myös tässäkin ottelussa.
 • Italialaiset ovat osoittaneet suurta puolustusvarmuutta. Näin heidän pitäisi pystyä sulkemaan itävaltalaiset, jotka eivät vaikuta pelottavalta hyökkäyksessä. Chiellini on palannut keskuspuolustukseen, mikä vahvistaa puolustusta entisestään.
 • Italia pääsee otteluun vahvimmalla kokoonpanollaan, ja näyttää siltä, että Verratti aloittaa keskustassa, mikä vahvistaa Italian keskikenttää entisestään.
Huomioi myös nämä seikat
 • Kyseessä on pudotuspeliottelu, jonka voi usein ratkaista ainoastaan sattuma.
 • Itävalta luultavasti tulee pelaamaan puolustavasti ja tiiviisti, ja yrittää Arnautovicin, Baumgartnerin ja Sabitzerin avulla pelata ylivoimalla.
 • Italia on hyvässä iskussa eikä ole hävinnyt kolmeenkymmeneen peliin.
 • Itävalta kukisti Ukrainan 1-0 viimeisessä lohko-ottelussaan ja olivat selvästi ottelun paras joukkue, minkä olisi pitänyt antaa heille itseluottamusta ja uskoa jatkoon.
 • Tämä on ensimmäinen kerta historiassa, kun Itävalta on edennyt EM-kisojen lohkovaiheesta.
Kertoimien markkinat kuvaus

Nordicbetin kerroin Asian Handicap-tasoitusvedolle on 1,56.

Unibet ja Cashpoint kertoimet ovat 1,54.

Italian odotettu aloituskokoonpano: 4-3-3: Donnarumma- Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola- Barella, Jorginho, Verratti- Berardi, Immobile, Insigne.

Joukkueuutisia: Roberto Mancini pudotti Walesia vastaan tehdyssä ottelussa kahdeksan vakiokokoonpanoon kuuluvaa pelaajaa, mutta palaa nyt jälleen takaisin vahvimpaan aloituskokoonpanoon. Vaikka näyttääkin siltä, että Sveitsiä vastaan kaksi maalia tehnyt Locatelli istuu penkillä, Marco Verratti siirtyy keskikentän keskustaan ja Di Lorenzo pelaa ykkösvahtina, koska Florenzi on edelleen sivussa.

Itävallan odotettu aloituskokoonpano: 4-3-3: Bachmann- Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba- Schlager, Laimer, Grillitsch- Baumgartner, Arnautovic, Sabitzer.

Joukkueuutisia: Valmentaja Franco Foda ei näytä muuttavan mitään aloituskokoonpanostaan edellisestä ottelustaan ukrainalaisia vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Itävalta pelaa vahvimmalla kokoonpanollaan.

Lähteet
Gazzetta Dello Sport, corriredellosport.it, figc.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediset.it, oefb.at, krone.at.

 • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
 • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
 • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute