" " " "" "

Kazakstan - Suomi: Yli 1,5 Maalia

Ottelukeskus
12 lokakuu 2021 at 17:00 - Jalkapallo, World Cup
Astana Arena    Halis Özkahya
11 loka 2021 at 16:27 (Päivitetty 12 loka 2021 at 18:52) 11/10
2
0

Lauantain Ukraina-tappion jälkeen sekä voitoilla että maalierolla on valtava merkitys

Todennäköisyys (yli-alle): 72-28%
Vedon arvo: 104,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,39
Osuma/Ohi: 0-2
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
Suomen mahdollisuudet MM-kisapaikkaan heikkenivät radikaalisti viikonloppuna. Kazakstanin on kaaduttava ja Huuhkajien saatava maalieroa kohti positiivista.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Huuhkajat pakkoraossa voittojen suhteen
  • Tiukassa lohkossa maaliero näyttelee myös suurta roolia
  • Kazakstanin tehdessä maalin pellit aukeavat täysin
Kertoimien markkinat kuvaus

Kazakstanin ja Suomen välinen miesten jalkapallomaaottelu ei ole lähtökohtaisesti maalijuhlalta kuulostava tapahtuma. Suomen hävittyä Ukrainalle Huuhkajilla ei ole kuitenkaan enää juuri muita vaihtoehtoja kuin painaa kaasua ja tiistain kamppailu voi aueta myös yli 2,5 maaliin. Suurempi arvo löytyy kuitenkin yli 1,5 maalista, joka pitää sisällään myös todennäköiset tulokset 1-1 ja 0-2.

Lauantai-ilta piti sisällään suuren mahdollisuuden Huuhkajille. Täyden ja hurmokseen asti pumpatun Olympiastadionin edessä Markku Kanervan joukot kärsivät kuitenkin kirvelevän kotitappion lukemin 1-2. Tulos muutti Suomen ja koko lohkon asemia radikaalisti, sillä nyt lohkon kakkostila on juuri Ukrainan hallussa. Suomi on kolmen pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena ja välissä on vielä pisteen Huuhkajia edellä oleva Bosnia-Hertsegovina. Kun Suomella on jäljellä enää kolme ottelua, on selvää että vain voitot kelpaavat.

Lauantaina Suomen otteissa näkyi tiettyjen avainpelaajien poissaolo ja tämän kautta muuttunut roolitus. Glen Kamara joutui hoitamaan keskikentän pohjalla tonttia, joka ei missään nimessä avaa kaikkia miehen kykyjä käyttöön. Myös laitapuolustajien suhteen oli ajoittain suuriakin ongelmia, jonka johdosta Ukraina pääsi aivan liian helposti Suomen boksin sisään. Kun vielä EM-kisoissa Suomen vahvuutena toiminut boksipuolustaminen petti pahemman kerran erityisesti Ukrainan toisessa maalissa, tuloksena oli karvas tappio.

Kazakstan on valahtanut lohkojumboksi, vaikkei missään nimessä helppo vastus olekaan. Suomi sai vastikään raavittua kotivoiton keskinäisestä ottelusta lukemin 1-0, eivätkä tiistain isännät ole muutenkaan jääneet jalkoihin. Tuloslistalta löytyy mm. kotitasapeli Bosnia-Hertsegovinaa vastaan sekä vierastasapeli Ukrainassa, joten laatua ryhmässä ilman muuta on. Kumpikin ottelu päättyi lukemiin 2-2, joten myöskään pelkästä puolustamisesta ei voida missään nimessä puhua. Kazakstanin alakertaa onkin rokotettu urakalla, sillä nolla ei ole pysynyt omassa päässä kertaakaan yhdeksässä edellisessä ottelussa.

Teemu Pukin onnekas osuma lauantaina oli toivottavasti se tekijä, joka avaa pellit alamaissa vaeltaneen tähtihyökkääjän osalta. Rasmus Schüllerin palatessa oletettavasti pelikieltonsa jälkeen keskikentän pohjalle, Kamara vapautuu ylemmäs pallolliseen rooliin ja ruokkimaan Robin Lodin kanssa kärkikaksikkoa. Suomen on nyt pakko saada tulos ja hyökätä jossain vaiheessa ottelua, mutta yltiöpäiseen kaahaamiseen Huuhkajat eivät ole Kanervan aikakaudella lähteneet. Yli 1,5 maalia maistuu ja sitä ostetaan panostasolla 4/10.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute